Jump to content

Ispija mi čukica zivce. zujanje.

Recommended Posts

Dali je netko imao problem zujanja boost cukice u autu, a da je uspio popraviti :huh:

Radi se o autogauge boost mehanickoj cuki, dali se to da kako popraviti da prestane zujati pod punim gasom, ispija mi polako zivce.

Dali ima tko ovdje tko se bavi stelanjem blow-off-a? nekada mi radi nekad ne... imam na samom bow-u navoj unutra ima 2 opruge jedna mala sitna koja dize mali ventil , onda nakon nje slijedi velika opruga koja pritisce klipic na rupu. Jos k tome imam neku elektroniku na kojoj se kao neka voltaza da stelat , ali kako god okrenem nece da radi kako se spada, kad pricepim auto na 4.5k rpm-a i naglo pustim gas cuje se bow ali nikako jedva da ga cujem... ? Any solutions?

Drage volje platim chevose i pivu onome tko se u to razumije i da na koju minutu uprlja ruke.

Imam i ja autogauge boost čukicu, pod pritiskom se jedino malo čuje kako zrak šiklja u nju što je i normalno. Inače malo pojačaj muziku :)

Za blow off ti jedino mogu reći OFF, ili ti ga skidaj to kaj če ti kad imaš dizla :D

Dali je netko imao problem zujanja boost cukice u autu, a da je uspio popraviti :huh:

Radi se o autogauge boost mehanickoj cuki, dali se to da kako popraviti da prestane zujati pod punim gasom, ispija mi polako zivce.

Drage volje platim chevose i pivu onome tko se u to razumije i da na koju minutu uprlja ruke.

ja sam riješio na način da sam na cijev ugradio filetr goriva...vido sam da su stari auti imali neke rezervare pa sam čistom logikom ja ugradio filter kroz koji sad struji zrak i papir unutra sprečava vibracije koje se javljau u tlaku zraka zbog kojih sat vibrira

35847362.jpg

Edited by Seb

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...