Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Kroky said:
nemora znacit da ce ga carinit, ali vjerovatno budu.

+1 .... meni prije nisu sve carinili sta je islo, al sad , sta god na trackingu vidim da je poslano na carinu, sve mi dosla kuverta doma.

• Replies 106
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  Misek_Chipsy said:
+1 .... meni prije nisu sve carinili sta je islo, al sad , sta god na trackingu vidim da je poslano na carinu, sve mi dosla kuverta doma.

sad pise

Record item customs information Retention reason : Invoice missing

a poslan je invoice ali doduse na malu vrijednost 60 usd

e sad imam jedan problem ja sam to patio 150 usd a na stranici pise 190 usd

kak ce oni sad meni racunat po 199usd ? i kak ja opce mogu dokazat da sam tolko to platio ? jer ocito to nema veze

Posted

Doc ce kuverta doma s uputama. Posaljes invoice koji si dobio pri placanju, tamo mora bit stavka s imenom i recimo ispis uplate s paypala. :) a mozes i izjavu samo popunit koja ti dodje doma u kuverti, to su opcije ili ili, ovo drugo jos nisam slao.

Posted
  Misek_Chipsy said:
Doc ce kuverta doma s uputama. Posaljes invoice koji si dobio pri placanju, tamo mora bit stavka s imenom i recimo ispis uplate s paypala. :) a mozes i izjavu samo popunit koja ti dodje doma u kuverti, to su opcije ili ili, ovo drugo jos nisam slao.

ali fora je da su dobili invoice ? samo na 60 usd

da im ja sad posaljem opet tu na 60 usd ili ?

Posted

Jes al svejedno traze, iskreno neznam zasto, i nisam pametan sta napravit, dal provjeravaju dal ce bit isti ili sta. Da probas ih kontaktirat i velis da je invoice u paketu i pitas u cemuu je problem?

Posted

hehehehe neide to tako,hoće da se potpišeš na papir da izjavljuješ da vrijednost robe iznosi ...kn vide oni račun kada otvore i ako je sumnjivo onda šalju papir, a ako slažeš vrijednost,paket će stajati tamo 8 dana i vrate ga onda nazad pošiljatelju ili se kod njih skladišti pod zapljenjena roba,al vjerujem da ga ne budeš više vidio +riskiraš prijavu za carinski prekršaj pa platiš postupak... probaj pa da vidimo što će bit :D

Posted
  Petar001 said:
sad pise

kak ce oni sad meni racunat po 199usd ? i kak ja opce mogu dokazat da sam tolko to platio ? jer ocito to nema veze

Dofuraj im račun. Ja sam dofurao isprintanu uplatu sa Paypala i račun. Sve je prošlo OK.

Samo je kod tebe problem što si platio duplo više od iznosa na računu.

Posted
  Raptor6767 said:
Dofuraj im račun. Ja sam dofurao isprintanu uplatu sa Paypala i račun. Sve je prošlo OK.

Samo je kod tebe problem što si platio duplo više od iznosa na računu.

a koji račun ;)

e da je samo duplo dobro bi bilo ;)

Posted
  Petar001 said:
sad pise

Petar001 said:
a koji račun ;)

e da je samo duplo dobro bi bilo ;)

Isprintaj sa eBaya invoice i sa Paypala.

:D

Posted

najebo si kako god al možeš ispravit s tim računom od uplate s paypal-a ionako vežu robu preko tracking broja tako da će tvoju povezati s paypal-om pošto se tamo vidi iznos koji si platio ;)

Posted
  Tomica93 said:
Tako je i meni bilo, nazalost novi sistem je jako los

10 dana? o jebem ti...

a jel ima neki nacin za ubrzat po sistemu da dodjem tamo i donesem sve papire?

ili treba 10 dana da dobijes uopce papiric za podizanje?

Posted
  c2h5oh said:
10 dana? o jebem ti...

a jel ima neki nacin za ubrzat po sistemu da dodjem tamo i donesem sve papire?

ili treba 10 dana da dobijes uopce papiric za podizanje?

Ako je kod nas na carini u Branimirovoj - ima. Tete vole Nescafe vaniliju. :naughty:

Posted
  Raptor6767 said:
Ako je kod nas na carini u Branimirovoj - ima. Tete vole Nescafe vaniliju. :naughty:

ma po tracking broju posiljka je kod nas na carini, vjerujem da ce danas/sutra doc onaj papir da se ocitujem sa troskovima, pa reko dal mogu to rjesit odmah u jednom danu.

al dobro za znat ovaj vanilija cheat :D

Posted

ja u petak dobio paket s carine,bio je tamo 5 dana,platio na 1632kn (vrijednost robe bez USPS-a) 508kn carine i pdv-a carina na autodijelove je 4.5% nekih 70kn+ sitni dodatci za pregledavanje i otvaranje paketa,slanje obavijesti..., na taj trošak jos su dodali 57kn poštarine za hrv. tako da je ukupno paket od 1600kn izašao oko 2200kn

Posted
  c2h5oh said:
ma po tracking broju posiljka je kod nas na carini, vjerujem da ce danas/sutra doc onaj papir da se ocitujem sa troskovima, pa reko dal mogu to rjesit odmah u jednom danu.

al dobro za znat ovaj vanilija cheat :D

Ako ih nemaš kod sebe, ima ona trafika preko puta. Kupiš više Nessova i to je to. :cool:

Posted
  Raptor6767 said:
Tak i meni, oko 600kn. Iz Izraela. Slušalice. :cool:

ja cekam onu kameru sj4000 :)

bilo bi idealno da ovaj tjedan dodje da ju isprobam odmah na motoru malo i to. jer kako je vrijeme krenulo ocekujem snijeg tamo negdje oko 15.9 :D

Posted
  Raptor6767 said:
Skužio sam ja kaj tebe svrbi. Napravi ovako kako sam ti rekao. Naravno, izmisli neku priču da ti treba za sport i da ideš na neko prvenstvo. :naughty:

ono prvenstvo u sahu, ali brzinskom pa trebam action kameru :D

Posted (edited)
  c2h5oh said:
ja cekam onu kameru sj4000 :)

bilo bi idealno da ovaj tjedan dodje da ju isprobam odmah na motoru malo i to. jer kako je vrijeme krenulo ocekujem snijeg tamo negdje oko 15.9 :D

aj mi molim te javi kolko ce te izac troskovi jos sa carine za sj4000, meni dolazi za tjedan,dva.

Nekako mi cudno kako sve zivo sad ide na carinu, a prije mi je jedini paket koji je zavrsio na carini bila masivna kutija sa oklopima za GSX600F :D

Edited by Misek_Chipsy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...