Misek_Chipsy Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 nemora znacit da ce ga carinit, ali vjerovatno budu. +1 .... meni prije nisu sve carinili sta je islo, al sad , sta god na trackingu vidim da je poslano na carinu, sve mi dosla kuverta doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 +1 .... meni prije nisu sve carinili sta je islo, al sad , sta god na trackingu vidim da je poslano na carinu, sve mi dosla kuverta doma. sad pise Record item customs information Retention reason : Invoice missing a poslan je invoice ali doduse na malu vrijednost 60 usd e sad imam jedan problem ja sam to patio 150 usd a na stranici pise 190 usd kak ce oni sad meni racunat po 199usd ? i kak ja opce mogu dokazat da sam tolko to platio ? jer ocito to nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Doc ce kuverta doma s uputama. Posaljes invoice koji si dobio pri placanju, tamo mora bit stavka s imenom i recimo ispis uplate s paypala. a mozes i izjavu samo popunit koja ti dodje doma u kuverti, to su opcije ili ili, ovo drugo jos nisam slao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Doc ce kuverta doma s uputama. Posaljes invoice koji si dobio pri placanju, tamo mora bit stavka s imenom i recimo ispis uplate s paypala. a mozes i izjavu samo popunit koja ti dodje doma u kuverti, to su opcije ili ili, ovo drugo jos nisam slao. ali fora je da su dobili invoice ? samo na 60 usd da im ja sad posaljem opet tu na 60 usd ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Jes al svejedno traze, iskreno neznam zasto, i nisam pametan sta napravit, dal provjeravaju dal ce bit isti ili sta. Da probas ih kontaktirat i velis da je invoice u paketu i pitas u cemuu je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 hehehehe neide to tako,hoće da se potpišeš na papir da izjavljuješ da vrijednost robe iznosi ...kn vide oni račun kada otvore i ako je sumnjivo onda šalju papir, a ako slažeš vrijednost,paket će stajati tamo 8 dana i vrate ga onda nazad pošiljatelju ili se kod njih skladišti pod zapljenjena roba,al vjerujem da ga ne budeš više vidio +riskiraš prijavu za carinski prekršaj pa platiš postupak... probaj pa da vidimo što će bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 sad pise Record item customs information Retention reason : Invoice missing a poslan je invoice ali doduse na malu vrijednost 60 usd e sad imam jedan problem ja sam to patio 150 usd a na stranici pise 190 usd kak ce oni sad meni racunat po 199usd ? i kak ja opce mogu dokazat da sam tolko to platio ? jer ocito to nema veze Dofuraj im račun. Ja sam dofurao isprintanu uplatu sa Paypala i račun. Sve je prošlo OK. Samo je kod tebe problem što si platio duplo više od iznosa na računu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Dofuraj im račun. Ja sam dofurao isprintanu uplatu sa Paypala i račun. Sve je prošlo OK. Samo je kod tebe problem što si platio duplo više od iznosa na računu. a koji račun e da je samo duplo dobro bi bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 sad pise Record item customs information Retention reason : Invoice missing a poslan je invoice ali doduse na malu vrijednost 60 usd e sad imam jedan problem ja sam to patio 150 usd a na stranici pise 190 usd kak ce oni sad meni racunat po 199usd ? i kak ja opce mogu dokazat da sam tolko to platio ? jer ocito to nema veze a koji račun e da je samo duplo dobro bi bilo Isprintaj sa eBaya invoice i sa Paypala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 najebo si kako god al možeš ispravit s tim računom od uplate s paypal-a ionako vežu robu preko tracking broja tako da će tvoju povezati s paypal-om pošto se tamo vidi iznos koji si platio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Jel ima netko na carini u posti da ubrza to malo ? Zvao sam kaze 10 radnih dana obrada ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Tako je i meni bilo, nazalost novi sistem je jako los Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Tako je i meni bilo, nazalost novi sistem je jako los 10 dana? o jebem ti... a jel ima neki nacin za ubrzat po sistemu da dodjem tamo i donesem sve papire? ili treba 10 dana da dobijes uopce papiric za podizanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Za mene su imali sve papire u paketu, racun i sve i doma mi naplatili carinu ali je bilo 10dana ukljucujuci i vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 10 dana? o jebem ti...a jel ima neki nacin za ubrzat po sistemu da dodjem tamo i donesem sve papire? ili treba 10 dana da dobijes uopce papiric za podizanje? Ako je kod nas na carini u Branimirovoj - ima. Tete vole Nescafe vaniliju. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Ako je kod nas na carini u Branimirovoj - ima. Tete vole Nescafe vaniliju. :naughty: ma po tracking broju posiljka je kod nas na carini, vjerujem da ce danas/sutra doc onaj papir da se ocitujem sa troskovima, pa reko dal mogu to rjesit odmah u jednom danu. al dobro za znat ovaj vanilija cheat Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ja u petak dobio paket s carine,bio je tamo 5 dana,platio na 1632kn (vrijednost robe bez USPS-a) 508kn carine i pdv-a carina na autodijelove je 4.5% nekih 70kn+ sitni dodatci za pregledavanje i otvaranje paketa,slanje obavijesti..., na taj trošak jos su dodali 57kn poštarine za hrv. tako da je ukupno paket od 1600kn izašao oko 2200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ma po tracking broju posiljka je kod nas na carini, vjerujem da ce danas/sutra doc onaj papir da se ocitujem sa troskovima, pa reko dal mogu to rjesit odmah u jednom danu.al dobro za znat ovaj vanilija cheat Ako ih nemaš kod sebe, ima ona trafika preko puta. Kupiš više Nessova i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ma meni je vrijednost paketa 100 dolara bila. ne brinem se oko troskova dodatnih vec samo da se to sve ubrza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ma meni je vrijednost paketa 100 dolara bila.ne brinem se oko troskova dodatnih vec samo da se to sve ubrza. Tak i meni, oko 600kn. Iz Izraela. Slušalice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Zvao sam ja jucer carinu, stoji mi paket vec cca 10 dana. Vele da je u procesu al da imaju jako guzvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Tak i meni, oko 600kn. Iz Izraela. Slušalice. ja cekam onu kameru sj4000 bilo bi idealno da ovaj tjedan dodje da ju isprobam odmah na motoru malo i to. jer kako je vrijeme krenulo ocekujem snijeg tamo negdje oko 15.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Skužio sam ja kaj tebe svrbi. Napravi ovako kako sam ti rekao. Naravno, izmisli neku priču da ti treba za sport i da ideš na neko prvenstvo. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Skužio sam ja kaj tebe svrbi. Napravi ovako kako sam ti rekao. Naravno, izmisli neku priču da ti treba za sport i da ideš na neko prvenstvo. :naughty: ono prvenstvo u sahu, ali brzinskom pa trebam action kameru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 (edited) ja cekam onu kameru sj4000 bilo bi idealno da ovaj tjedan dodje da ju isprobam odmah na motoru malo i to. jer kako je vrijeme krenulo ocekujem snijeg tamo negdje oko 15.9 aj mi molim te javi kolko ce te izac troskovi jos sa carine za sj4000, meni dolazi za tjedan,dva. Nekako mi cudno kako sve zivo sad ide na carinu, a prije mi je jedini paket koji je zavrsio na carini bila masivna kutija sa oklopima za GSX600F Edited September 3, 2014 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now