Jump to content

Pioneer daljinski upravljač ispod volana?

Mramor

Recommended Posts

Imam "mali" problem sa daljincem za HU.

Ugradio sam Pioneer AVH-P3100DVD i s njim jednostavno moram imati neki daljinski upravljač. Puno brže se mijenjaju stanice, source, volume, ... nego tipkanjem po LCD ekranu unita. Ukratko, daljinac je neophodan.

Zato sam uzeo daljinski upravljač Pioneer CD-SR100:

ShowImageWatermark.aspx?img=8659_154.jpg&w=200

Stvar radi, ali problem je lokacija daljinca i općenito kako to sve izgleda sa gurntama preko kožnog volana. Sve je to dosta šugavo.

Kao prvo daljinac mi mora biti na desnoj strani obruča volana jer je IR i mora imati neometani line of sight sa HU. Na lijevoj strani kako okrećem volan malo imam kontakt, malo nemam. Switchanje sa desnom rukom je puno neprirodnije nego sa lijevom rukom. Osjećaj je čudan. Isto, gurtne stišću kožu volana i dugoročno je oštećuju. I na kraju, daljinac je na obruču a ne ispod volana i kako vrtim volan daljinac ode skroz na drugu stranu i ne mogu do njega dok ne izravnam volan.

I sad moje pitanje: da li se može nekako iskemijati daljinac za Pioneer AVH-P3100DVD tako da se montira ispod volana sa lijeve strane? I da to 100% radi?

Thnx na svim savjetima :thumbsup:

ima gazda tj hrvoje s crnom octaviom emma tim zagreb

radio mu sasa u oba prednja vrata ima daljinski s tim da su diode maknute i provucene zice do sredisnjeg naslona i u njemu su diode da nema problema s hvatanjem

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...