Medic Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://www.automanija.com/hr-autosport/4259-rally-all-stars-najbolji-svjetski-vozai-u-poreu.html Biti će reportaže na motors tv u subotu i nedjelju navečer
matija0311 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 jebat ga taj vikend je na Laz-u trening brdo i slalom
DaDo Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 to cemo josh vidjet... a ti bi mjenjao trening za slalom i brdo za ovakav event???? jedinstven?
Rallye VR6 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kopa se pista naveliko , baš prošao danas tamo...
matija0311 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 to cemo josh vidjet... a ti bi mjenjao trening za slalom i brdo za ovakav event???? jedinstven? a neznam..vidli bumo još sve točno...
the-rider Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kopa se pista naveliko , baš prošao danas tamo... i oni se sjete 20 dana prije poceti raditi :doh:
boko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 to cemo josh vidjet... a ti bi mjenjao trening za slalom i brdo za ovakav event???? jedinstven? kakav slalom,brdo...ovo ce biti jedno mnoooogo jako desavanje!!! dolazi par vozaca iz ovih krajeva i naravno ja sa njima bice 4 bagija i 4 lancera evo 9(donirao gasner) a antara se vozi na kraju za prva 3 mesta. sudeci po informacijama koje ja imam,ovo ce biti jedno od najjacih desavanja,definitivno se isplati doci!!!
Fredy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 kakav slalom,brdo...ovo ce biti jedno mnoooogo jako desavanje!!! dolazi par vozaca iz ovih krajeva i naravno ja sa njima bice 4 bagija i 4 lancera evo 9(donirao gasner) a antara se vozi na kraju za prva 3 mesta. sudeci po informacijama koje ja imam,ovo ce biti jedno od najjacih desavanja,definitivno se isplati doci!!! Basch, jebo te trening za brdo i slalom naspram ovoga Trebalo bi bit do moschnji, jaoooo sad bi da sam doma za vikend. Malo edukacije Letechi Finac, YouTube - Kankkunen humiliates the interviewer YouTube - DRIFT - Juha Kankkunen Galli + Scwartz, Rovanpera, Kresta... + lokalne legende + race of champions sistem - trebalo bi bit do yaya. Boko jel vozi Duca? Steta ako nevozi, mislim da bi imao itekako sta da pokaze
boko Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 dogovorio je sa saskinom da vozi,ako ne bude nekih smetnji mislim da ce voziti bice malo tesko da sa 2,05m visine udje u bagi,al videcemo... 2risbo koliko sam ja upucen organizator odlucuje ko ce voziti,preduslov je da je profesionalni trkac i da ima iza sebe koliko toliko uspesnu karijeru.
DaDo Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 da, istina... ja tvrdim da je bolje otic na jedno takvo dogadjanje nego na cijelo nase jadno prvenstvo..... moj post gore je bio namjenjen matiji...
matija0311 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a vidjet ćemo jebemu nebum sam išel ak bude 90% mojih na Lazu...
Medic Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Iskreno mene ne pale nimalo takva "natjecanja" tipa race of champions i to, ali pošto je kod nas i još da te sve legende relija vidiš kod nas......mislim da bi bilo fora to podržati maksimalno! Ako ništa, radi druženja
rio_cyber Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 imat evec toipic, mutavci jedni od davno je najava stavljena cisto reda rai ali niko nis ne prati i pamti ;
Hans Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://www.rallyallstars.com Na stranici nema nikakvih konkretnih informacija?!?
the-rider Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 staza koliko sam vidio je manje vise gotova, nisam se bas previse zagledao i vidio sam lancera od šaškina, pun blata je bio, valjda bio isprobavati stazu :lol:
Medic Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 staza koliko sam vidio je manje vise gotova, nisam se bas previse zagledao i vidio sam lancera od šaškina, pun blata je bio, valjda bio isprobavati stazu :lol: da......evo isječak iz nedjeljne emisije na hrt2, o "delti" i ovome http://www.rally-emotions.com/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=172
Jerba2 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Pa kakav je raspored jel se moze di saznat, 3 dana traje, sad da nebi dosel tam u subotu a ono proslo sve, ekipa bu me zatukla...
the-rider Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 PETAK: od 17 sati - test vožnje od 21 sat - koncert Enco & the Band" SUBOTA: od 12 sati - utrka (šesnaestina finala, osmina finala i četvrtfinalr) od 20 sati - izbor miss hostesa od 21 sat - koncert "Gustafi" NEDJELJA: od 12 sati - utrka (polufinale i finale) od 19 sati - dodjela nagrada
Seb Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jebem mu kak tak slabo izreklamirano...ja več imam obaveze ovaj vikend...moooožda nešto izmajmunirma za nedjelju
Medic Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Službeno c/p sa desno4 Službena lista prijava... 1. Juha Kankunen (Finland ; multiple World rally Champion ; multiple Dakar Rally winner) special guest Juha Repo 2. Wilfried Wiedner ( Austria ; World Group N champion ; B Group Audi quattro S1 driver) 3. Nicos Thomas (Cyprus ; National Rally Champion ; Pirelli Star Driver Mitsubishi Lancer Evolution XS winner) 4. Herman Gassner (Germany ; Multiple German Rally Champion ; Mitropa Rally Pokal winner) 5. Joakim Nyman (Sweden ; National Rally Champion) 6. Niki Schelle (Germany ; National Rally Champion ; Suzuki factory driver) 7. Szalay Balasz (Hungary ; Rally-Raid Baja international (Europe) Champion; 10 times Dakar Rally Top20) 8. Miguel Campos (Portugal ; National Rally Champion ; European Rally Champion) 9. Armin Schwarz (Austria ; 46 time WRC top 10 ; german Rally Champion ; Mitropa pokal winner) 10. Mark Wallenwein (Germany ; German Skoda Factory Driver S2000) 11. Boris Gadasin (Russia ; National Rally-Raid Champion ; International Baja Champion) 12. Krzysztof Holowzcyc (Poland ; National Rally Champion ; European Rally Champion ; Dakar top 5) 13. Serkan Yazici (Turkey)(European Rally Champion) ??????? 14. Tomaz Kaucic (Slovenia ; Multiple Slovenian Rally Champion ; Multiple Croatian open Rally Champion) 15. Daniel Onoriu (Romania ; Hill-Climbing National Champion ; National Rally Champion) 16. Benik Balazs (Hungary ; National Rally Champion) 17. Krum Doncev (Bulgaria ; National Rally Champion) 18. Jasen Popov (Bulgaria ; National Rally Champion) 19. Giorgi Kodua (Georgia ; National Rally Champion) 20. Daniel Saskin (Croatia ; National Rally Champion). 21. Mamuka Meladze (Georgia ; National Circuit Champion) 22. Andrej Jereb (Slovenia ; Multiple National Rally Champion ; Multiple Serbian Rally Champion) 23. Niko Pulic (Croatia ; European Hill-Climbing champion ; Multiple National Rally Champion) 24. Darko Peljhan (Slovenia ; Multiple National Rally Champion) 25. Janos Szilagyi (Hungary ; Multiple Croatian open Rally Champion) 26. Srdjan Petrovic (Serbia ; National Rally Champion) 27. Vladan Petrovic (Srebia ; National Rally Champion) 28. Nenad Loncaric(Croatia ; Multiple National Rally Champion) 29. Burcu Cetinkaya (Turkey ; IRC rally driver) "lady" 30. Asia Zupanc (Slovenia ; Fiat 600 Cup Winner) "lady" 31. Juraj Sebalj (Croatia ; Multiple National Rally Champion) 32. Sinisa Crnojevic(Croatia ; National Rally Champion) ...i program: Petak 30.04.2010. / Friday 30.04.2010. 17:00 - briefing in the hotel. 19:00 - izvlačenje parova i startnih vremena za subotnju utrku (32 vozača = 16 parova) / drawing of the pairs and start times for Saturday (32 drivers = 16 pairs) 20:30 - Svečana večera u Restaurantu „TROST“ u Vrsaru / Dinner Restaurant "TROST" Vrsar 23:30 - welcome party Saint & Sinner, Poreč preporučujemo ali nije obavezno /suggested but not obligatory Subota 01.05.2010. / Saturday 01.05.2010. 11:00 – pregled staze i trkačih automobila / scrutinizing of the race court and race-car check. 12:00 - početak utrke „RAS“ / start of the "RAS" Race 20:00 - Miss hostess 21:00 – koncert "Gustafi" / rock concert „Gustafi“ 21:00 – koncertu „Mali Cafe“, Poreč : „Enko & the band“ / concert at the "Mali Caffe", Poreč : "Enko& the band" Nedjelja, 02.05.2010. / Sunday 02. 05.2010. 12:00 - Polu završnica i završnica (najboljih 16 vozača) / Semifinals & Finals (The best 16 drivers) 19:00 – Proglašenje pobjednika / Prize winning ceremony
Medic Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 fotke http://www.rally-emotions.com/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=173
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now