Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Google mi nije dao pametan odgovor, pa da pitam tu :)... Znaci zanima jel postoji u zg-u neka bravarija koja moze napravit bravu po kljucu... Imao sam nedavno sranje s autom i brave na vratima mi nisu iste kao ostale, pa bi to sad rjesio ako se moze... I ako neko zna okvirnu cijenu... Tnx..

Edited by robi
Posted

Mi smo za astru mjenjali bravu kod volana, i stari ju je odnio negdje kod langovog trga nekom bravaru koji je novu bravu presložio prema orginal kljucu.

Platio je nekih 100kn cini mi se!

Posted

Hvala svima... Mislio sam da je to problem napravit, ali izgleda da to svi rade... Dobio sam jos info za super bravu na jarunskom placu, pa cu nazvat njih par i raspitat se... :)

Posted
Da ne otvaram novu temu. Se da prema bravi napraviti ključ?

Ne može ;)

Mora se otvorit cilindar, izvadit mehanizam van sa klinovima i presložit cilindar prema novom ključu..stara postavka klinova ne može ostat

Posted
da, brava tj. cilinar brave se presloži

Nazovi ovaj broj koji sam ti dao, čovjek je maher..

Budem, budem.. Prva stvar sutra kad se probudim :lol:

Hvala....

Posted
nazoves onda poslije mog frenda pa vidi cijenu nakon sto ti perger kaze svoju ;)

Ma budem... Imam neku naviku da se raspitujem na svim mogucim mjestima kad kupujem nesto... Kaj da se pozovem na tebe kad cu ga zvat :)

• 4 weeks later...
Posted

sada da ja pitam jesi rjesio to? koliko ti uzelo?

mene zanima dal se moze kljuc napraviti po postojecoj bravi? nije za auto nego ko neki lokot(al nije lokot)

Posted
sada da ja pitam jesi rjesio to? koliko ti uzelo?

mene zanima dal se moze kljuc napraviti po postojecoj bravi? nije za auto nego ko neki lokot(al nije lokot)

Rješio sam u super bravi za 200 kn... Najbliže mi je od svih kojih sam zvao, pa sam tam otišao.. Neznam jel mogu napravit ovo kaj tebe zanima, al nazovi i pitaj.. Ful su OK i ljubazni.. Moja preporuka definitivno... :thumbsup:

Posted

To vam radi Bravar u vlaškoj 10 ili 12... marijan kmetić... on je prije bio na langovom prekoputa pumpe.. i čovjek je stvarno maher za brave!! moja preporuka!!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...