Hive Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Pa to sam i napisao ali kad se opet sve uzme i jesam dobio novu samo je skoljka ostala ista za to doslovce dobijes NOVU Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 2 Ujo: Vjeovao ili ne, u zadnjih godinu dana nemam vremena otići srati u miru... a ne putovati u Rijeku... to ti mogu potvrditi moji prijatelji sa kojima nemam vremena otići popiti kavu na pola sata... Uopće ne znam zašto se ja tebi ili bilo kome opravdavam, ali eto samo da znaš da meni 3h puno znači i da ih nemam kada uzeti za bespotrebna putovanja i predavanja o "reparaturi turbina"... :thumbsup: Nema trosak, samo vrijeme.Cuo sam se s Đumom i rekao je da mu je nudio da mu plati troskove puta, samo da dodje u Rijeku. Da, nakon toliko sranja da vjerujem nekome i da trošim svoje vrijeme i novac... Neka on meni uplati na račun 2300kn koliko sam platio uništenje turba... i kartu do rijeke pa ću doći... A ne da ja dođem dolje i slušam da on nije kriv i odem doma praznih ruku, da je htio biti pošten i fer... vratio bi novce i ako je toliko želio da ja vidim taj turbo u zadnjih 6mjeseci je dolazio najmanje 5 puta u Zagreb (svaki put kada sam ga nazvao rekao je da je bio u Zagrebu) mogao je donijeti turbo da ga vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 2 Ujo: Vjeovao ili ne, u zadnjih godinu dana nemam vremena otići srati u miru... a ne putovati u Rijeku... to ti mogu potvrditi moji prijatelji sa kojima nemam vremena otići popiti kavu na pola sata... Uopće ne znam zašto se ja tebi ili bilo kome opravdavam, ali eto samo da znaš da meni 3h puno znači i da ih nemam kada uzeti za bespotrebna putovanja i predavanja o "reparaturi turbina"... :thumbsup: Da, nakon toliko sranja da vjerujem nekome i da trošim svoje vrijeme i novac... Neka on meni uplati na račun 2300kn koliko sam platio uništenje turba... i kartu do rijeke pa ću doći... A ne da ja dođem dolje i slušam da on nije kriv i odem doma praznih ruku, da je htio biti pošten i fer... vratio bi novce i ako je toliko želio da ja vidim taj turbo u zadnjih 6mjeseci je dolazio najmanje 5 puta u Zagreb (svaki put kada sam ga nazvao rekao je da je bio u Zagrebu) mogao je donijeti turbo da ga vidim... Nakon razgovora s Đumom, imam svoje misljenje o svemu, i ne bi htio vise nista komentirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Možeš slobodno prenjet sta je covjek reko jer sam nemože... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 ma ja se neću više miješat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Nakon razgovora s Đumom, imam svoje misljenje o svemu, i ne bi htio vise nista komentirati. i ja bi imao dobro mišljenje i preporučio bi ljudima da njemu nose turbine... da ih zna popravljati... Ali pošto nije napravio svoj posao i pošto se pravi grbav... Imam loše mišljenje o njemu i ne bi ga preporučio ni najgorem neprijatelju... Svi smo mi ljudi i greške se dešavaju... Da je bio pošten i fer, priznao pogrešku... vratio novce samo za ono što nije napravio kako spada... znači nisam tražio ništa više od toga... to što mi je motor pukao, to nije on kriv... jer sam se ja sa neispravnom turbinom vozio... je da me on uvjerio da je ispravna... ali to je drugi par rukava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now