Jump to content

Recommended Posts

Posted

sumnjam da mi n75 ventil ne radi kako treba... odnosno, na momente izgleda kao da gubim tlak, sta se najvise ocituje u visim brzinama kad stisnem pedalu do poda.

prvo sam mislio da mi pušta na BOVu, pa sam se danas malo poigrao s tim i malo dotegnuo oprugicu međutim simptomi su isti. i sumnjam iskljucivo na n75 ventil jer on radi tako sto je otvoren ili zatvoren i time ogranicava tlak, ako se ne varam? pitanje glasi, ako kupim novi origigi, hoce li mi se opet desavat ista stvar? postoji li neki "bolji" koji moze izdrzat veci tlak? jer je moj dignut na nekih 0.9bara!

Posted

moze bit da ti neko crijevo ili neka cijevcica pusta tlak a opet moze bit i da je do n75 i ka sta si reka sluzi ti za kontroliranje boosta.

razlika u njima je u slovima znaci oznaka na kraju kat. broja npr 058906283F kod nekih i u rasporedu ulaza i nekih otpora neznam tocno.uglavnom za tvoje auto MISLIM da bi tribala bit revision J kao best option.ja imam svoj origigi koji mi stoji pa mozes probat da vidis jeli do njega ;)

Posted
moze bit da ti neko crijevo ili neka cijevcica pusta tlak a opet moze bit i da je do n75 i ka sta si reka sluzi ti za kontroliranje boosta.

razlika u njima je u slovima znaci oznaka na kraju kat. broja npr 058906283F kod nekih i u rasporedu ulaza i nekih otpora neznam tocno.uglavnom za tvoje auto MISLIM da bi tribala bit revision J kao best option.ja imam svoj origigi koji mi stoji pa mozes probat da vidis jeli do njega ;)

mislim da nije do nikakve cjevcice i crijeva jer bi mi onda konstatno pustao tlak i nebi mi "zacukavao". odnosno, nije toliko drasticno, al opet se da primjetit da dobije tlak, pa ga malo izgubi, pa opet napuni i tako nekoliko puta....

a ti si u splitu, jel tako? jbg ja san u zagrebu pa ne znan kako da ga isporbam... valjda netko tu u okolici ima sta?

a taj J revision je aftermarket ili origigi audi al neki jaci model?

Posted (edited)

Skini dolazno crijevo sa N75, zacepi ga, i odi probati. Ako ti drzi tlak onda je do njega.

Taj je ventil dovoljan da drzi tri puta veci tlak nego ti imas na autu.

Ili dodji do mene, imam nekoliko N75 ventila.

Edited by KIMI_1.8T
Posted
Skini dolazno crijevo sa N75, zacepi ga, i odi probati. Ako ti drzi tlak onda je do njega.

Taj je ventil dovoljan da drzi tri puta veci tlak nego ti imas na autu.

Ili dodji do mene, imam nekoliko N75 ventila.

ma znam da su ti n75 ventili znali crknut i na serijala tlakovima, jednom frendu auto nije isao s mjesta pa je samo n75 promjenia i sve je bilo OK.

ako uspijem, dodem sutra do tebe, a ako ne onda tek slijedeci tjedan jer idem na put prekosutra i nema me do nedjelje...

uglavnom, ocekuj da cu ti poslat PM :thumbsup:

hvala

Posted
mislim da nije do nikakve cjevcice i crijeva jer bi mi onda konstatno pustao tlak i nebi mi "zacukavao". odnosno, nije toliko drasticno, al opet se da primjetit da dobije tlak, pa ga malo izgubi, pa opet napuni i tako nekoliko puta....

a ti si u splitu, jel tako? jbg ja san u zagrebu pa ne znan kako da ga isporbam... valjda netko tu u okolici ima sta?

a taj J revision je aftermarket ili origigi audi al neki jaci model?

oke onda poslusaj kimia pa probaj se igrat s nekim drugim ventilom.

da taj revision J je origi samo za neki drugi model motora/auta.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...