P.A.L.A.C Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 trebao bih skinit naljepnice se auta na autu su nekih mjesec dana zanima me oce biti problema kod skidanja i koja je najbolja procedura za skinit to sve. citao sam da se kasnije mora polirat, imam kuci neku polir pastu al finu oce ona biti dobra ili mora ici gruba pa fina?? hvala :thumbsup:
Pavo Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 obavezno grijat s fenom .... i to onim industrijskim, samo pazi koliko da nespališ lak. Ako ti je ostalo ljepila onda ga možeš oprat acetonom ili nitrom, isto pazit kako radiš jer nesmiješ doć u kontakt s plastikom.
P.A.L.A.C Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 obavezno grijat s fenom .... i to onim industrijskim, samo pazi koliko da nespališ lak. Ako ti je ostalo ljepila onda ga možeš oprat acetonom ili nitrom, isto pazit kako radiš jer nesmiješ doć u kontakt s plastikom. znaci mozda nece biti potrebe za poliranjem?? ovim obicnim fenom za kosu jel bi moglo proc??
matija0311 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 moglo bi i s obićnim ak nisu velike nalje al budeš dulje moral grijati
filip00 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ne znam kakvo je vrijeme u Vukovaru, ali znam da u ZG ako po ljeti ostaviš stranu s naljepnicama na suncu na crnom autu, zagrije se gotovo da ide bez problema rukom dole, osim ako nije stara naljepnica pa počne pucat...
P.A.L.A.C Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Ne znam kakvo je vrijeme u Vukovaru, ali znam da u ZG ako po ljeti ostaviš stranu s naljepnicama na suncu na crnom autu, zagrije se gotovo da ide bez problema rukom dole, osim ako nije stara naljepnica pa počne pucat... ma jok vriske su nalje kazem jedva da su stare nekih mjesec dana. malo cu ih zagrijat fenom i skinit nadam se da nece ostet lak. :thumbsup:
GoranE46 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 čekaj topliji dan za koji dan i pomogni si sa fenom i idu dolje kao podmazane...
killuminati Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 nedavno skidao 20 godina stare naljepnice s auta i pomaže samo industrijski fen i strpljenje.. naljepnica je stara i puca lagano, mora se paziti da se zagrije dovoljno da se odlijepi, a opet ne previše da ne pukne.. tako da ova stara mjesec dana ide kao od šale.. ne znam zašto, ali nekako mi lakše idu dolje kad preko njih prelazim mokrom krpom..
P.A.L.A.C Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 nedavno skidao 20 godina stare naljepnice s auta i pomaže samo industrijski fen i strpljenje.. naljepnica je stara i puca lagano, mora se paziti da se zagrije dovoljno da se odlijepi, a opet ne previše da ne pukne.. tako da ova stara mjesec dana ide kao od šale.. ne znam zašto, ali nekako mi lakše idu dolje kad preko njih prelazim mokrom krpom.. u pravu si evo poskidao naljepnice kroz nekih pola sata idu jako lagano dolje, malo sam ih prije toga fenom zagrijao. hvala svima na pomoci :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now