chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ok, a situacija prosle godine sam dao napunit klimu... upalis, radi minutu dvije i onda prestane hladit..... može bit više razloga kompresor - daje neki otpor i odmah se gasi presostat - najvjerojatnije on jer očita parametre kao da nema plina pa ga gasi plin - ako ga ima malo onda počne raditi i kad kompresor počne sabijati dođe do pada tlaka i opet ga presostat gasi izvuć sve i vidjet koliko ga je bilo unutra , ako ga ima dovoljno onda presostat pa tek onda kompresor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ajde da se i ja ubacim sa pitanjem.. Klima radi i hladi sve super...ali samo kad je brzina ventilatora na 1 ili 4, a na 2 i 3 se klima gasi!! Prije kad sam kupio auto znam da mi je na 2 radilo... i onda npr vozim se cca 130/40/50/60 i pocne se gasit klima (vidim da mi se lampica gasi/pali). Pa sam dobio odgovor da je kao onda opterecenje veliko i komp gasi potrosace. I sad uopce na 2 i 3 brzini ne radi bez obzira jel vozim 180 ili auto radi na leru?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 može bit više razlogakompresor - daje neki otpor i odmah se gasi presostat - najvjerojatnije on jer očita parametre kao da nema plina pa ga gasi plin - ako ga ima malo onda počne raditi i kad kompresor počne sabijati dođe do pada tlaka i opet ga presostat gasi izvuć sve i vidjet koliko ga je bilo unutra , ako ga ima dovoljno onda presostat pa tek onda kompresor i uspisao sam se zato... samo vici kad i gdje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Može sad netko napisati što uključuje ovih 150kn. Samo punjenje klime? Ili i čišćenje kilera i cijevi? Mislim cijena je odlična ali mi nije više jasno što obuhvaća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ajde da se i ja ubacim sa pitanjem.. Klima radi i hladi sve super...ali samo kad je brzina ventilatora na 1 ili 4, a na 2 i 3 se klima gasi!! Prije kad sam kupio auto znam da mi je na 2 radilo... i onda npr vozim se cca 130/40/50/60 i pocne se gasit klima (vidim da mi se lampica gasi/pali). Pa sam dobio odgovor da je kao onda opterecenje veliko i komp gasi potrosace. I sad uopce na 2 i 3 brzini ne radi bez obzira jel vozim 180 ili auto radi na leru?? klima nebi smjela imati veze sa ventilatorom osim kad je on ugašen onda nemožeš ni klimu zapaliti(da se ne smrzne mali kiler-isparivač) tu nisam siguran baš zašto ti se gasi , ako je manualna neka vozila imaju opciju da kad je veliko opterećenje da smanji klimu ili ju gasi ali nesmiješ ti to vidjeti na lampici Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 cijena obuhvaća novi plin i novo ulje s bojom i kompletno vakumiranje sistema ne čišćenje sistema izvana ovo je sve iznutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 klima nebi smjela imati veze sa ventilatorom osim kad je on ugašen onda nemožeš ni klimu zapaliti(da se ne smrzne mali kiler-isparivač)tu nisam siguran baš zašto ti se gasi , ako je manualna neka vozila imaju opciju da kad je veliko opterećenje da smanji klimu ili ju gasi ali nesmiješ ti to vidjeti na lampici jup... klima se neda upalit kad ne radi ventilacija ... A ovo ti velim... vidim kako mi se lampica gasi/pali?? Ma zbunj sam.. ali nisam se sa tim opterecivao kad mi "radi" klima koliko mi treba!! Ali mislim da cu ti se kroz neko vrijeme svakako obratit da bacis pogled!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica 15. Medić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 kad i gdje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 (edited) ovako što se tiče punjenja klima možete mi se javiti kad kome paše na tel i da se dogovorimo ja bi počeo od ponedjeljka jer ako svi dođete u isto vrijeme malo će se odužiti( cca pol sata po autu) ovaj vikend nebi jer ipak moram malo na bmw-u poraditi da to bude registrirano i na cesti ali od ponedjeljka kad kome paše pa se dogovorimo i ja nemam klasičnu radionu (imam ali je malo ukopana ) pa onda punjenja obavljam doma na dvorištu i da najvažnije stroj je novi i potpuno automatski i naravno imam sve dozvole za obavljanje tih radnji (dozvola MFIN) tko želi može dobiti i R-1 račun moja adresa je Zirdum Saša Kustošijski venec 36 gornja Kustošija Edited May 5, 2010 by chipani Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Hm, hm, hm, meni ne paše preko tjedna... Imaš pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Mogu ja u ponedjeljak kad god ti paše Saša, pa samo reci vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 zvrcni ponedjeljak ujuto i dogovorimo točno vrijeme i riješimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 super care, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 zvrcni ponedjeljak ujuto i dogovorimo točno vrijeme i riješimo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 dodjem i ja u ponedjeljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 nema problema sve riješimo idem sad i nešto raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica 15. Medić 16. Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivek Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica 15. Medić 16. Dottore 17. Ivek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica 15. Medić 16. Dottore 17. Ivek 18. ToMMeK- dobis prvo 1 auto, ak budes sve ok imam ti 5 komda za napravit... javi sam kad da ti doplejam moze i na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 svi koji hoće već sutra to odraditi nek me nazovu i paše mi poslije 10 sati bez brige bit će svi zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 01. Gogach 02. Boro 03. Littledingo 04. Lev 05. Kiki B 06. Brba 07. Branx 08. DaDo 09. Ozy 10. Pekx 11. Duje 12. Kazimir 13. ifrancuz 14. jabolchica 15. Medić 16. Dottore 17. Ivek 18. ToMMeK- dobis prvo 1 auto, ak budes sve ok imam ti 5 komda za napravit... javi sam kad da ti doplejam moze i na PM 19.eNcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 svi koji hoće već sutra to odraditi nek me nazovu i paše mi poslije 10 satibez brige bit će svi zadovoljni Kad ja mogu doć vidjet kocku Link to comment Share on other sites More sharing options...
white Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 cjena je više nego fer i ne kužiom di imaš matematiku????plin košta,ulje,boja,elementi u stroju koje moraš nakon x vremena obnovit,...stvarno nas tjeraš da se prostituiramo (mi koji punimo klime) i maximalno obezvređuješ naš rad ( i svoj) nije sve u zaradi chipani je ljudina na kvadrat:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 today is the day samo da podsjetim sve koji su se prijavili jer na ovom forumu je neka nova fora prijavljivat se za stvari i onda kada treba doci po njih ili platiti ni traga ni glasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now