Dottore Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Bio sam danas prije 12h. Member Chipani je ljubazan i objasnio potankosti punjena klime. Sve pet i odlična suradnja. Svemu prejako sam zadovoljan. eh, da ja nisam telefonski javio nego kao nenajavljeno došao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivek Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 bio sam danas! sve super, klima ladi ko luda :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Također bio danas, chipani car, svaka čast, razbolio sam se koliko je hladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Ja bio u petak i glava me cijeli dan bolila koliko ju je nadrukao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 cjena je više nego fer i ne kužiom di imaš matematiku????plin košta,ulje,boja,elementi u stroju koje moraš nakon x vremena obnovit,...stvarno nas tjeraš da se prostituiramo (mi koji punimo klime) i maximalno obezvređuješ naš rad ( i svoj) ta cijena je za članove foruma kupio sam novi stroj i stoji neiskorišten cijene materijala boja -350 kn (33 punjenja) ulje - 140 kn litra(cca 40 punjenja) plin - 890 kn - boca 11 kg ( đubre je sad opako poskupilo) ostane za kavu i ništa više (tamo gdje je klima totalno prazna) amortizacija nije uračunata Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 ja ti se javim krajem tjedna sad sam u guzvi pa ne stignem prek dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Javim ti se i ja do kraja tijedna ako nije problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 ...i ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 @Chipani Prenio sam na VW forum. Zaslužio si pohvalu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 i ja ću se najaviti za jedan dan da dođem, kod mene je bila ubačena boja pa bi trebalo to prekontolirat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 ta cijena je za članove forumakupio sam novi stroj i stoji neiskorišten cijene materijala boja -350 kn (33 punjenja) ulje - 140 kn litra(cca 40 punjenja) plin - 890 kn - boca 11 kg ( đubre je sad opako poskupilo) ostane za kavu i ništa više (tamo gdje je klima totalno prazna) amortizacija nije uračunata o tom ja pričam i ne kužim zašto to tako radiš????radit za ništa,pa bolje ne radit:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 @seb: treba pocet nekak, a niske cijene i zadovoljne stranke su najbolja reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 @seb: treba pocet nekak, a niske cijene i zadovoljne stranke su najbolja reklama pa bolje je nista ne raditi, a chipani ovo moze gledati kao ulaganja u marketing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 ostane za kavu tu ima 20 ljudi i to je 20 kava , eto ti zarade lol i naravno da ce svatko od tih 20 ljudi poslat nekog itd itd i onda cijena nece bit 150kn neg ce ipak nesto sitno zaradit al mozda ipak bolje bit hrvat pa odjebat sve i upalit tv a pare nek se zarade same Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Evo i ja danas čipao klimu.....sve5:thumbsup: P.S.platio sam i kavu tak da je još više u plusu:lol::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Mene prosvijetlili da mi u auto ide R12 plin.. Di toga ima?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Evo i ja danas čipao klimu.....sve5:thumbsup: P.S.platio sam i kavu tak da je još više u plusu:lol::cheer: I meni čipao klimu poslje tebe:lol: Svaka čast Zirdumu:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 meni čipao neki dan, nisam je još probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Mene prosvijetlili da mi u auto ide R12 plin.. Di toga ima?! taj plin je kod nas više nemoguće nabaviti ali mogu se kupiti oni nastavci za novi plin i isprati filter od starog ulja i dobro ga osušiti i nakon toga staviti novo ulje i novi plin pitao sam u Banja Luci za taj plin i ima tamo ali boca košta 270 eura ako nabaviš slučajno negdje taj plin mogu ti i njega napuniti jer imam i taj stroj i meni u bmw ide taj stari plin ali sam kupio kompletan set za prebacivanje na novi plin i to planiram možda ovaj vikend napraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Zanima me do kad vrijedi taj GB, da li cijena vrijedi bez obzira na potrebnu količinu plina i ulja (piše mi 256 g ulja i 900 i nešto plina:lol:), i broj telefona za najavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Zanima me do kad vrijedi taj GB, da li cijena vrijedi bez obzira na potrebnu količinu plina i ulja (piše mi 256 g ulja i 900 i nešto plina:lol:), i broj telefona za najavu? brojevi 098/626-666 091/766-5555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 i meni na smartinju je klima cipana i glava me neki dan boljela jer sam se smrzao.... ps. nasao sam onaj drugi pipac za punjenje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schlatka Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 wow, ovo mi je uljepšalo ovaj glupi kišni vikend. već danima razmišljam kome otići. Zovem već sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 taj plin je kod nas više nemoguće nabavitiali mogu se kupiti oni nastavci za novi plin i isprati filter od starog ulja i dobro ga osušiti i nakon toga staviti novo ulje i novi plin pitao sam u Banja Luci za taj plin i ima tamo ali boca košta 270 eura ako nabaviš slučajno negdje taj plin mogu ti i njega napuniti jer imam i taj stroj i meni u bmw ide taj stari plin ali sam kupio kompletan set za prebacivanje na novi plin i to planiram možda ovaj vikend napraviti Da te pitam odma, jer zbog godišta i zemlje proizvodnje vjerujem da i ja imam istu situaciju... Legacy, jel možda znaš koji plin ide u njega... ja bi vrlo rado sad izašao van dignuo haubu i išao tražit oznake al auto je kod Lončarića Ovaj tjedan ću te nazvati i najvjerojatnije najaviti dolazak za punjenje plina, mazda 323 2001god Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 koliko znam i kod tebe je stari plin ali ako se nevaram tebi je već prerađeno na novi plin , znam tko je to radio (Burić klima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now