Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba mi pomoć vezana uz tapeciranje unutrašnjosti krova na delti.

Maknuo sam krovni tapecirung i sad mi je ostao goli lim. Nemogu staviti originalni tapecirung zbog rollbara.

Sad bi na površinu lima s unutarnje strane zalijepio nešto tipa filc pa da to na nešto liči.

Enibadi?

Posted

težak je dynamat za krov a mislim da bi i njega otopilo

ovo i mene zanima,želim samo dio šiber krova toplinski izolirat,zalijepit nešto jer se originalna spužva mrvila pa sam je skroz skinio

i sve drži dok ne upeče sunce a onda samo odpadne od vrućine

mislim da će ti teško to biti izvest,ne znam koje ljepilo koristit :huh:

Posted
stavi dynamat extreme, ili ekvilavent tomu. jebo filc...

Htio bi da kad gore pogledam ne vidim logo dynamata ili crnu smolu, već da to ipak na nešto i liči.

Posted
Htio bi da kad gore pogledam ne vidim logo dynamata ili crnu smolu, već da to ipak na nešto i liči.

izdampiras da imas izolaciju, smanjis buku kad kisa/led pada i pretapiciras sa samoljeljivim tapicirungom

Posted
izdampiras da imas izolaciju, smanjis buku kad kisa/led pada i pretapiciras sa samoljeljivim tapicirungom

Tako je. Ništa to nije preteško ni ništa se neće otopit.

A u isto vrijeme nećeš imati osjećaj kao da se voziš u limenci tune :lol:

Samoljepljivi 'mucasti' tapicirung imaš u Dobrom zvuku, nekoliko vrsta.

Posted

Najbolje bi ti bilo da nabaviš originalni krov od auta koji su dolazili s onim prešanim kartonom za krovnu izolaciju (moj bmw naprimjer ima tako) i onda to obložiš u tkaninu tipa alcantra. Takav krov ti se neće moć odlijepit jer će bit zapravo utaknut povrh rollbara (ili kako već), a tkanina bude zašivena/zalijepljena za njega i ne bude problema.

Posted

pa vjerojatno mu to ne igra ulogu kad veli da ne može radi roll bara.. vjerojatno je na knap lim uz štange..

ovak otprilike to zgleda za deltu..

1214223918340_rollbar-4-rid-111206_quality80_97.jpg

ja osobno ne bih ništa ako se radi o project autu jer tako najljepše izgleda.. onda ni to malo kiše ne smeta.. nadam se samo da je i taj dio krova polakiran..

a ovaj muf iz dobrog zvuka se linja samo kad ga se maltretira..

Posted

Taj muf vaš takozvani se samo dobro iščetka i dvaput usiše i nema više problema.

Ja sam vozio nekoliko dana bez krovnog tapecirunga jer sam sebi radio i kad kiša pada imaš osjećaj kao da si ispod slapa:lol:

Ako misliš koristiti auto svaki dan stavi nekakvu izolaciju,:thumbsup:

Posted
pa vjerojatno mu to ne igra ulogu kad veli da ne može radi roll bara.. vjerojatno je na knap lim uz štange..

ovak otprilike to zgleda za deltu..

ja osobno ne bih ništa ako se radi o project autu jer tako najljepše izgleda.. onda ni to malo kiše ne smeta.. nadam se samo da je i taj dio krova polakiran..

a ovaj muf iz dobrog zvuka se linja samo kad ga se maltretira..

Da, ne mogu zbog rollbara. Krov mi je polakiran, ali bi svejedno stavio barem nekakav tapecirung da se ne radi baš o golom limu iznad mene.

Taj muf vaš takozvani se samo dobro iščetka i dvaput usiše i nema više problema.

Ja sam vozio nekoliko dana bez krovnog tapecirunga jer sam sebi radio i kad kiša pada imaš osjećaj kao da si ispod slapa:lol:

Ako misliš koristiti auto svaki dan stavi nekakvu izolaciju,:thumbsup:

Ne mislim ga koristiti svaki dan, ali kao što napisah, budem išao pogledati za tu izolaciju.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...