Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vrijeme je za promjenu guma, dimenzija 205/55-R16.

Odabir sam sveo na ove 3:

• Bridgestone Turanza ER300
  • Michelin Primacy HP
  • Continental Sport Contact 2

Ne ganjam se s autom, tako da mi ne treba ništa ekstra. Važna mi je tišina i da je po kiši također dobra. Htio bi i da potraju :D

Do sada sam imao origigi Michelinke i pokazale su se solidnim, samo su pred kraj poprilično otvrdnule...

Koje izabrati između ove 3??

I to bih išao kod Furlana kupiti, ugraditi, balansirati...I moram napraviti špur još, pa da pitam, jel to isto Furlan radi??

Što se tiče onda carine kod nas, koliko sam skužio, potrpat obitelj u auto i cijena jednog računa ne smije preći 130€ bez DDV-a?

Na koji prijelaz ići? Harmnicu ili Breganu?

Jel se može uopće preko Bregane do Furlana, a da ne plaćam vinjetu?

Edited by Nicko
Posted

Imao Turanzu er300 na tri razl auta u 3 razl dimenziji...trenutno su na laguni bas u toj dimenziji i ja sam fakat zadovoljan...i po suhom i po mokrom.

Ne drze najbolje jedino tam di ne bi ni jedna druga drzala....izlizani mokri asvalt

Posted

U obzir dolaze Conti PremiumContact, jer se ove SC2 koliko vidim više ne proizvode...

Dunlopice se malo prebrzo troše za moj ukus :lol:

Posted

Dunlop SP Fastresponse ... vjeruj mi bit ces prezadovoljan, ja ih nedavno stavio na astru, 2 frenda u autu nisu mogla vjerovat kako se gume dobro ponasaju i odma sebi kupili iste na promjeni... nekih 650kn je komad ako se ne varam!!

Daleko bolje od svih nabrojanih...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...