Jump to content

Recommended Posts

Posted

dakle javlja mi se problem prilikom kocenja auto mi prebacuje iz jedne strane u drugu, ubiti imam osjecaj kao da pocme vuc u lijevo zadim krene i zadnji u lijevo a prednji se prebaci u desno kao da zadnji kraj kasni u biti kao da auto mjesi kad kocim.

sad sam isao iz zg autocestom i malo se opustio 200 km/h i moro sam par puta malo zustrije stisnist kocnicu i bilo je veselo.

to mi se pocelo dogadjat otkako sam stavio ove felge i gume, na starim 15-kama nisam imao tih problema :huh::huh:

u biti skuzio sam i kad se zaletim pa pustim gas oce malo kao mjesit, neznam jel ima kakave veze sto nisu iste gume naprijed i nazad drugacija je sara a prednje su vise navucene. :huh:

Posted

to se i meni desava otkad sam gume stavio loool

kad poklopim jace kocnicu, koda mi guzicu malo zabaci i izravna se. a kad recimo naglo stajem (blokiram kotace) auto ode u bok lagano

prvo cu probat na STP na valjke da vidim silu, a rekli su mi da je mozda i spur...

Posted
  biciklist said:
to se i meni desava otkad sam gume stavio loool

kad poklopim jace kocnicu, koda mi guzicu malo zabaci i izravna se. a kad recimo naglo stajem (blokiram kotace) auto ode u bok lagano

prvo cu probat na STP na valjke da vidim silu, a rekli su mi da je mozda i spur...

pa neznam stvarno, kao da oce u bok otic bas kako ti kazes, al meni cijelo vrijeme iz jedne u drugu stranu kao baca uglavnom gadno dosta za vece brzine, a na malim opet iritira :lol::lol:

Posted
  SVEN said:
Ne koce sve celjusti jednako jako..

moguce, al opet sad razmisljam ako mi se to dogadja i kad vozim da osjetim prebacivanje lijevo desno ne tolko jako al se osjetio pogotovo na visokim okretajima kad pustim gas. :doh:

mozda je stvarno spur ili nes nije uredu s ovim gumama i felgama.

Posted
  Rain said:
pa ako imas razlicite gume naprijed i straga to me ni ne cudi, najvjerovantije je do toga

znao sam a pitao sam par ljudi kaze nema to veze s tim al ja ipak mislim da ima.

sve cetiri su 215/40-16 i to falken, al drugi model potpuno drugacije sare, cak su prednje puno vise navucene dok zadnje ne. :doh:

Posted

ja znam dok sam imao GY F1 i Toyo T1S da mi je auto vukao u desnu stranu kod kocenja, s tim da su mu sve 4 bile iste, ali radi njihovog profila i male kilaze auta sam imao taj problem. Sa Michelin PE2 je problem nestao.

Vrati samo stare gume i felge gore i napravi test,odmah ces znat u cemu je problem

Posted
  P.A.L.A.C said:
znao sam a pitao sam par ljudi kaze nema to veze s tim al ja ipak mislim da ima.

sve cetiri su 215/40-16 i to falken, al drugi model potpuno drugacije sare, cak su prednje puno vise navucene dok zadnje ne. :doh:

Tu ti je problem.

Jos ako su ZE 512, onda je najvjerojatnije do guma.

Kupio nove 195/45 R15, stavio na auto i auto po ravnom ....ne ide ravno:no2:, da ne pricam o ubrzavanju preko 120 km/h, usporavanju, zavojima ili kocenju .

Nesto nevjerovatno, ali istinito.

Posted
  KIMI_1.8T said:
Tu ti je problem.

Jos ako su ZE 512, onda je najvjerojatnije do guma.

Kupio nove 195/45 R15, stavio na auto i auto po ravnom ....ne ide ravno:no2:, da ne pricam o ubrzavanju preko 120 km/h, usporavanju, zavojima ili kocenju .

Nesto nevjerovatno, ali istinito.

nije taj model koji si naveo zaboravio sam tocno o kojem je rijec, al evo sad sam isao testirat auto i da ljulja bjezi pliva po cesti i mjesi kao da nema nekog dodira s podlogom, kod kocenja prebacuje iz jedne u drugu stranu uglavnom uzas i zivcira me jako. :doh::doh:

probat cu kroz koji dan montirat stari set gore pa vidit ako ne bude simptoma onda je 100% do guma, u biti jel moguce da su felge krive ili nesto????

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...