P.A.L.A.C Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 dakle javlja mi se problem prilikom kocenja auto mi prebacuje iz jedne strane u drugu, ubiti imam osjecaj kao da pocme vuc u lijevo zadim krene i zadnji u lijevo a prednji se prebaci u desno kao da zadnji kraj kasni u biti kao da auto mjesi kad kocim. sad sam isao iz zg autocestom i malo se opustio 200 km/h i moro sam par puta malo zustrije stisnist kocnicu i bilo je veselo. to mi se pocelo dogadjat otkako sam stavio ove felge i gume, na starim 15-kama nisam imao tih problema :huh::huh: u biti skuzio sam i kad se zaletim pa pustim gas oce malo kao mjesit, neznam jel ima kakave veze sto nisu iste gume naprijed i nazad drugacija je sara a prednje su vise navucene. :huh:
biciklist Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 to se i meni desava otkad sam gume stavio loool kad poklopim jace kocnicu, koda mi guzicu malo zabaci i izravna se. a kad recimo naglo stajem (blokiram kotace) auto ode u bok lagano prvo cu probat na STP na valjke da vidim silu, a rekli su mi da je mozda i spur...
P.A.L.A.C Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 to se i meni desava otkad sam gume stavio loool kad poklopim jace kocnicu, koda mi guzicu malo zabaci i izravna se. a kad recimo naglo stajem (blokiram kotace) auto ode u bok lagano prvo cu probat na STP na valjke da vidim silu, a rekli su mi da je mozda i spur... pa neznam stvarno, kao da oce u bok otic bas kako ti kazes, al meni cijelo vrijeme iz jedne u drugu stranu kao baca uglavnom gadno dosta za vece brzine, a na malim opet iritira :lol::lol:
biciklist Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 meni sam baci u desno malo zadnji kraj, koda jedna celjust jace zakoci il koji vrit
P.A.L.A.C Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ne koce sve celjusti jednako jako.. moguce, al opet sad razmisljam ako mi se to dogadja i kad vozim da osjetim prebacivanje lijevo desno ne tolko jako al se osjetio pogotovo na visokim okretajima kad pustim gas. :doh: mozda je stvarno spur ili nes nije uredu s ovim gumama i felgama.
Rain Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 pa ako imas razlicite gume naprijed i straga to me ni ne cudi, najvjerovantije je do toga
P.A.L.A.C Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 pa ako imas razlicite gume naprijed i straga to me ni ne cudi, najvjerovantije je do toga znao sam a pitao sam par ljudi kaze nema to veze s tim al ja ipak mislim da ima. sve cetiri su 215/40-16 i to falken, al drugi model potpuno drugacije sare, cak su prednje puno vise navucene dok zadnje ne. :doh:
Rain Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja znam dok sam imao GY F1 i Toyo T1S da mi je auto vukao u desnu stranu kod kocenja, s tim da su mu sve 4 bile iste, ali radi njihovog profila i male kilaze auta sam imao taj problem. Sa Michelin PE2 je problem nestao. Vrati samo stare gume i felge gore i napravi test,odmah ces znat u cemu je problem
KIMI_1.8T Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 znao sam a pitao sam par ljudi kaze nema to veze s tim al ja ipak mislim da ima. sve cetiri su 215/40-16 i to falken, al drugi model potpuno drugacije sare, cak su prednje puno vise navucene dok zadnje ne. :doh: Tu ti je problem. Jos ako su ZE 512, onda je najvjerojatnije do guma. Kupio nove 195/45 R15, stavio na auto i auto po ravnom ....ne ide ravno:no2:, da ne pricam o ubrzavanju preko 120 km/h, usporavanju, zavojima ili kocenju . Nesto nevjerovatno, ali istinito.
P.A.L.A.C Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Tu ti je problem.Jos ako su ZE 512, onda je najvjerojatnije do guma. Kupio nove 195/45 R15, stavio na auto i auto po ravnom ....ne ide ravno:no2:, da ne pricam o ubrzavanju preko 120 km/h, usporavanju, zavojima ili kocenju . Nesto nevjerovatno, ali istinito. nije taj model koji si naveo zaboravio sam tocno o kojem je rijec, al evo sad sam isao testirat auto i da ljulja bjezi pliva po cesti i mjesi kao da nema nekog dodira s podlogom, kod kocenja prebacuje iz jedne u drugu stranu uglavnom uzas i zivcira me jako. :doh::doh: probat cu kroz koji dan montirat stari set gore pa vidit ako ne bude simptoma onda je 100% do guma, u biti jel moguce da su felge krive ili nesto????
Toninho Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ... ljulja bjezi pliva po cesti i mjesi Mjesi, kažeš? E pa evo jedan prigodan: YouTube - MESI,MESI NECE NISTA DA TI SKODI.mpg,I TATA BI SINE@
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now