Caba Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Imam pitanje za ekipu sta se folijama bavi, da li postoje neke debele ili tvrde zastitne folije za lim u boji auta ili prozirne, svejedno, a da mogu prezivit sumu, granje i slicne uvjete? Ljepile bi se bocne strane auta, tj vrata, stranica i blatobrani, ostalo je zasticeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Ima. To se zove PPF - Paint Protection Film. Totalno prozirna folija koja se ljepi na lak. Preporuka je da se ljepi samo na originalni lak, jer ako je poslije potrebno skinuti foliju, a auto je naknadno lakiran, onda se sa folijom skida i lak. Folija sa montažom je jako jako skupa. Tako da vecina ide tezom, ... onda mi je jeftinije lakirat auto ... Vidi primjer na sljedecem linku: http://www.invisiblepatterns.com/showcase.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 imam ti ja to caba na polu svom, mali komadici na zadnjem braniku kod kotaca da ga kamenje ne stuce. nemoj me pitat di sam kupio jer je to bilo na autu, ali eto da ti se samo pohvalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 imam ti ja to caba na polu svom, mali komadici na zadnjem braniku kod kotaca da ga kamenje ne stuce. nemoj me pitat di sam kupio jer je to bilo na autu, ali eto da ti se samo pohvalim .. neki automobili imaju to original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ...pogotovo francuzi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 ...pogotovo francuzi..... Tako je, frend je to imao na Laguni II original. Super stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caba Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Ima. To se zove PPF - Paint Protection Film. Totalno prozirna folija koja se ljepi na lak.Preporuka je da se ljepi samo na originalni lak, jer ako je poslije potrebno skinuti foliju, a auto je naknadno lakiran, onda se sa folijom skida i lak. Folija sa montažom je jako jako skupa. Tako da vecina ide tezom, ... onda mi je jeftinije lakirat auto ... Vidi primjer na sljedecem linku: http://www.invisiblepatterns.com/showcase.php Prvi lak je na autu i novijeg je godista pa zato i pitam, da je neki stariji lakse ga je ofarbat...Znaci to bi bila skupa investicija... Ajd na pm se cujemo za cijenu i ostalo... imam ti ja to caba na polu svom, mali komadici na zadnjem braniku kod kotaca da ga kamenje ne stuce. nemoj me pitat di sam kupio jer je to bilo na autu, ali eto da ti se samo pohvalim E vidio sam to na nekim autima, tako nesto sam i mislio ako ima. Nego glavno da se ti hvalis :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 .. neki automobili imaju to original Yaris blue stari... Al isto mali komadi na blatobranima. Odlicna stvar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now