Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel možda poznate nekog tko ima Focus ST-a i bio bi voljan navratiti u ovlašteni Volvo servis da mehaničar na par minuta skine felgu i pogleda da li su njegove kočnice iste kao na mom Volvu?

Ćevapi i pivo kao mala nagrada za trud naravno nisu u pitanju.. :)

P.S. naravno, može i obrnuto - ako znate nekog u nekom Ford servisu tko bi pogledao moje prednje kočnice da vidi da li su iste kao na Focus ST-u, to mi također rješava problem! :)

Posted
Meni frend radi u volvu, sutra se vraća iz Beča pa ga pitam.. Možda zna :D

Ako misliš na Volvo Hrvatska onda oni nažalost ne znaju - već sam pitao Kikija..

P.S. svejedno hvala na trudu! :)

Posted
Ako misliš na Volvo Hrvatska onda oni nažalost ne znaju - već sam pitao Kikija..

P.S. svejedno hvala na trudu! :)

U moto risu radi... Nemam pojma dali to spada pod volvo hrvatska :unsure:

Posted
U moto risu radi... Nemam pojma dali to spada pod volvo hrvatska :unsure:

Moto RIS je Volvo diler (ako ne i najbolji u ZGB), tam su mi ugrađivali neke stvari i dečki su fakat ok. Ak ti nije teško pitaj ga, možda slučajno zna.. :)

Posted
Nema frke... Trenutno je na godisnjem, jer je u Becu na turniru, al bi se sutra trebao vratit pa ga pitam...

Hvala! :)

Posted (edited)

Focus II ST, Volvo S40 II AWD i C70 (2006 -) sa motorima 2.5 T5, imaju svi iste kocnice (diskovi, plocice):

diskovi 320mm X 25mm X 48mm, 5X108

Edited by KIMI_1.8T
Posted
Focus II ST, Volvo S40 II AWD i C70 (2006 -) sa motorima 2.5 T5, imaju svi iste kocnice (diskovi, plocice):

diskovi 320mm X 25mm X 48mm, 5X108

Ovo kaj si naveo fakat jesu podaci za moje prednje kočnice. A otkud si to izvukao? :)

Posted (edited)
Ako su plocice potpuno iste, sta ti mislis?:)

Isto što i ti, ali znaš i sam da se ne veli bezveze da je misliti drek znati.. :D

Edited by Kova
Posted

Evo vratio se... Rekao mi je da je 99% siguran da paše... Isto tak, rekao je da mu je poznat auto, vrlo vjerovatno je radio nekaj na tvom autu :D ....

Posted
Evo vratio se... Rekao mi je da je 99% siguran da paše... Isto tak, rekao je da mu je poznat auto, vrlo vjerovatno je radio nekaj na tvom autu :D ....

Ak je to mlađi dečko (25-30), onda je - stavljao mi je proširenje usisa i O2spacer. :D

Hvala na trudu! :)

Posted
Ak je to mlađi dečko (25-30), onda je - stavljao mi je proširenje usisa i O2spacer. :D

Hvala na trudu! :)

22 ima... I da, rekao je da je tak nekaj radio... :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...