Alfaludak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kad ja spomenem varenje rezervara onda to nikako nije varenje napuknuca ili takvog neceg, ja trebam odrezati komad plasticnog rezervara (skratiti ga) i zavariti naravno da ne curi benzin van. Zna se da to mora biti bolesno kvalitetno napravljeno,samo pitanje je gdje to napraviti. Radi se o rezervaru od LancieDedre Integrale koji ide na mog tipa, sve pase samosto je dedra duza za 30cm od tipa pami smeta kojih 20cm tanka koji treba srediti :thumbsup:
biciklist Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 igor, onaj decko iz TASa, njegov stari ima tu firmu za varenje plastike
Ljubicic D. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 U Vrapču u VEP hidraulici meni su varili...Ja sam im odnio 1 rezervar pa tako da imaju i za fleke ako treba jer mora bit isti materijal.....
KIMI_1.8T Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 U Vrapču u VEP hidraulici meni su varili...Ja sam im odnio 1 rezervar pa tako da imaju i za fleke ako treba jer mora bit isti materijal..... Htjedoh napisati isto, ali si me pretekao. Covijek se zove Jadranko i odlicno radi s plastikom. Vari i Aluminij, popravlja hladanjake.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now