acmen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pošto nemam dotičnu funkciju na autu a stvarno mi takvo nešto treba eto odlučih se kupiti taj dodatni modul koji to omogućuje. Konkretno na ovaj modul pikiram pa eto da pitam jel' to neko kupio i dal' mu sve normalno funkcionira?? Jel' ugradnja komplicirana te jel ima ovdje onih koji su to sami radili?? Na šta sve trebam paziti te gdje se žice brikaju (kod motorića na vratima ili negdje drugdje)?? Dal' se kasnije treba šta programirati ili odmah sve otprve proradi (tj kad stisnem te držim gumb za zaključavanje tada bi mi se prozori trebali podignuti kako to uostalom i jest na OEM instalaciji).
acmen Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 imam, ugradio sam, radi Mogao si još kraće napisati :thumbsup: Daj koji detalj više ili najbolje ako mi možeš shemu poskenirati da vidim odmah šta me čeka i da si razmislim gdje da ugradim sami modul.
Rain Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 modul stavljas u vrata, trebas cvikati zice sadasnjeg signala za podizanje zatvaranje prozora i trebas imati stalnih +12 napajanje to je sve sto ti treba
acmen Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 (edited) Hvala na odgovoru, tako sam si i mislio da nije ništa komplicirano. Nego zaboravio pitati jel potrebno brikati žice na oba prozora (znaci taj signal da mi ide na oba motorića prozora ili je dovoljno na jednom)?? Iliti kraće; jesi ti te žice koje provode impuls provlačio u oba vrata (tj koliko je tu žica onda ukupno; 2x + i - za impuls te 1x stalni + te masa -)? Edited June 1, 2010 by acmen
Rain Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jok, samo na vozacka vrata jer s te strane imam upravljanje i sa vozackim i suvozackim prozorom kao i svaki auto koji ima el. podizace
Nicko Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Hvala na odgovoru, tako sam si i mislio da nije ništa komplicirano. Nego zaboravio pitati jel potrebno brikati žice na oba prozora (znaci taj signal da mi ide na oba motorića prozora ili je dovoljno na jednom)?? Iliti kraće; jesi ti te žice koje provode impuls provlačio u oba vrata (tj koliko je tu žica onda ukupno; 2x + i - za impuls te 1x stalni + te masa -)? Ako budeš ugrađivao, dokumentiraj malo sa slikama i tako
acmen Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ako budeš ugrađivao, dokumentiraj malo sa slikama i tako E baš neeeećuuuuu :P:P:P :rofl::rofl::dance3vs1:
Surop Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jok, samo na vozacka vrata jer s te strane imam upravljanje i sa vozackim i suvozackim prozorom kao i svaki auto koji ima el. podizace Jel znaš možda kako napravit na autu s 4 vrata?
Jens Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kak skuzi kad je prozor dignut/spusten do kraja? Ima automatiku?
TheNT Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Upravo to... kako kuzi da je zatvoren? Npr vozacev podizac ima automatiku ostali nemaju tj neda se jednim klikom tipke zatvoriti prozor....
Rain Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elektronika koju kupite ima sve u sebi pocne dizati prozor i kada ima otpor(kad se prozor zatvori) duzi od 3 sec prekida podizanje
TheNT Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 to je super... i za inace da netko ne ostavi prste pod okvirom prozora
TheNT Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 bas gledam sad preskocio te 3 sec Pa otkine ti prst u 3 sekunde Sta ne stane na prvi otpor? Po kom principu radi taj senzor? kako skuzi da je prozor gore?
walbandon Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 lol, meni tvronicki podizaci ne staju na nikakv otpor, da nekom ruka ostane unutra, ode ili ruka ili skare ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now