444IN Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ti dodji jos jednom vamo, a da me ne potrazis najebo si, pa ces vidi onda kolko sta kosta :rofl::rofl:
charger Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 razvoj oko milijun dolara, znači da sama proizvodnja daleko daleko ispod toga 11min 45 sec vam je dotična info YouTube - Tommi Makinen's WRC Subaru on the Touge - Get Schooled by Makinen! - Hot Version International
Medic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 (edited) razvoj oko milijun dolara, znači da sama proizvodnja daleko daleko ispod toga] Ne punjač...to je cijena samog auta i to već vrapci znaju http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=271&featureid=87&desc=The%20carsu ili još detaljnije po dijelovima pa računaj... http://homepage.virgin.net/shalco.com/focus_wrc_costs.htm 444in: stari moj ja od one vrućine nisam znao kak se zovem a kamoli kome da se javljam. skoro sam umro u onom kombinezonu Edited June 3, 2010 by Medic
Rallye Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Iduća godina isto mjesto: Al frajer je razbijač, upišite kuzaj u google i svi filmiću su manje više kuzaj crash, nema auta koji taj nije uništil.
Iggy_R Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Piše u zadnjem broj EVO-a da je ova na slici ispod košta 285.000 €
Hans Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ne laže,ali ga izgleda ti ne shvaćaš dobro....think again.
Medic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 znači on laže ?MG] Opet ti velim...imaš gore u linku koji dio kolko košta, pa zbrajaj @iggy: da, to je rabljeno, silovano i sažvakano tko zna kolko puta;)
charger Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jednom sam u svom radu kod jedne stranke nebitno koje vidio cijenu od PRODRIVE-a za imprezu staru god i pol, te poziv da im se dotični pridruže kao vip gosti u monte carlu (jer je datum bio cca mjesec dva od MC-a) tako da znam sta pricam
Iggy_R Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 @iggy: da, to je rabljeno, silovano i sažvakano tko zna kolko puta;) Ova je restaurirana komplet. Iako, može bit da sam se ja zajebunio pa da se tu radi o cijeni resturacije :lol:
Medic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) znam sta pricam Meni se čini da neznaš jer ne vidim poveznicu između nove i impreze stare godinu i pol...no nije ni bitno @iggy: meni ova baš ne izgleda restaurirano...prag, hauba..... Edited June 4, 2010 by Medic
Iggy_R Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ne ta konkretno sa slike, restaurirali su bivšu Colinovu, baš je sve novo Nemam EVO pri ruci da točno pročitam taj dio
Gabre Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 charger ti si stvarno neki poseban lik. pa zna se da wrc auto košta oko 800 000-1 000 000 dolara.. što si mislio da dođe 100 000 € ? pa cestovna impreza i ova za rally nemaju prakitčki ništa zajedničko. pardon, osim same lime... i eventualno 5% dijelova motora. a ima i video na netu za nać, kad je wrc vozač uspoređivao cestovnu STi i WRC model na istoj stazi.... izgledalo je smiješno.
Japanac Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) Ne ta konkretno sa slike, restaurirali su bivšu Colinovu, baš je sve novo Nemam EVO pri ruci da točno pročitam taj dio charger ti si stvarno neki poseban lik. pa zna se da wrc auto košta oko 800 000-1 000 000 dolara.. što si mislio da dođe 100 000 € ? pa cestovna impreza i ova za rally nemaju prakitčki ništa zajedničko. pardon, osim same lime... i eventualno 5% dijelova motora. a ima i video na netu za nać, kad je wrc vozač uspoređivao cestovnu STi i WRC model na istoj stazi.... izgledalo je smiješno. YouTube - Touge Showdown Special with Tommi Makinen - Part 1/2 Edited June 4, 2010 by Japanac
Japanac Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ovo možda nije bilo tak brzo i bolesno al je bome close call
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now