Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trazim nekog tko moze izbusiti vecu rupu za svijecicu i ubaciti novu piksu s navojem jer imam izglodan navoj na glavi.

netko to mora raditi u zagrebu. na skinutoj glavi naravno.

Hvala

Posted
Bolja je opcija Heli-Coil, jer netreba nista busiti, nego se nareze novi navoj i ubaci specijalna celicna spirala, koja je po karakteristikama bolja od originalnog navoja na novoj glavi:

http://www.emhart.com/products/helicoil.asp

Servisi koji popravljaju kosilice, i motorne pile ih cesto koriste.

:thumbsup: odlicna stvar drzi super i gotov si za 10 min

Posted

Meni se to dogodilo na mom zelenom još kad sam ga kupio (kasnije je ta glava pukla pa sad imam drugu). Ugl taj set košta pun kufer, oko 400kn.

Ja ti ga imam negdje u garaži pa ti ga mogu posudit/dat, unutra ima 10ak piksi

Posted

posto ti je glava skinuta, mozes sta hoces sa njom :)

helicoil ti drzi, piksa takodjer, ali ako planiras svako malo vadit i stavljat svijecice onda nemoj helikoil, ja imo i cudan je osjecan kad stezes svijecicu

Posted
posto ti je glava skinuta, mozes sta hoces sa njom :)

helicoil ti drzi, piksa takodjer, ali ako planiras svako malo vadit i stavljat svijecice onda nemoj helikoil, ja imo i cudan je osjecan kad stezes svijecicu

:no2: Bas suprotno.

Heli-Coil se stavlja kod cestog rastavljanja, pogotovo na aluminiju.

Narocito kod svjecica. Piksa kod mijenjanja svjecica najcesce ostane na svjecici, i nemozes je skinuti da je ne ostetis.

Posted
:no2: Bas suprotno.

Heli-Coil se stavlja kod cestog rastavljanja, pogotovo na aluminiju.

Narocito kod svjecica. Piksa kod mijenjanja svjecica najcesce ostane na svjecici, i nemozes je skinuti da je ne ostetis.

ako imas koji drugi auto preporucio bi ti otic u dugo selo u diaprom, imaju ti recoil, isti kurac 150 kuna jeftinije, helicoil drzi vijci kranjec i skupi su ko vrag.

Bolja je opcija Heli-Coil, jer netreba nista busiti, nego se nareze novi navoj i ubaci specijalna celicna spirala, koja je po karakteristikama bolja od originalnog navoja na novoj glavi:

tocno ,

kamionske aluminijske getribe, kucista diferencijala, svi vijci u aluminijskim ljevovima su s tim , upravo da se nebi razjebali navoji kod rastavljanja i sastavljanja

Posted

ma to nije na mom autu, vec od musterije.

to sam cuo da oce piksa ostat na svijecici, neznam, kak se stavlja taj heli-coil?

Posted

Jednostavno,imaš ureznicu za određeni navoj koja je veća

od orginalnog navoja

kad urežeš navoj, sa alatom kaji imaš u setu uvrneš novi

navoj i to je to

Posted
ma to nije na mom autu, vec od musterije.

to sam cuo da oce piksa ostat na svijecici, neznam, kak se stavlja taj heli-coil?

Ovo je za manji navoj. Isto je i za svjecicu.

• 2 weeks later...
Posted

Alfa, daj mi neku adresu od Žuge (nema nigdje na internetu)

nisam jos odlucio sto cu, ali ako je zuga jeftiniji s piksom, radije cu njemu odnjet, ionako nije moj auto, do slijedece izmjene svijecica ce vec to bit tudji problem.

Posted

super stvar za šarafe ispušne grane na glavi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...