Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eto,pise u naslovu. Kod koga je najbolje otici da mi pokrpa malu rupicu na kileru klime? S obzirom da je moguce povarit i da je auto na dizalici,kolko bi uzeo?

I molio bi kontakt neki.

:thumbsup:

Posted

Znam da su Belinici krpali Rejseru kiler vode,tak da pitaj njih oni ti to zicer znaju!!

Mislim da je bilo oko 200kn u igri...!

Jbt fakat nemas sreće s tim autom,kad pogledam tebe i Renea sam sretan kak mi se auto dobro drži kad uzmemo u obzir koliko ima km i koliko je star:lol:

Posted
Znam da su Belinici krpali Rejseru kiler vode,tak da pitaj njih oni ti to zicer znaju!!

Mislim da je bilo oko 200kn u igri...!

Jbt fakat nemas sreće s tim autom,kad pogledam tebe i Renea sam sretan kak mi se auto dobro drži kad uzmemo u obzir koliko ima km i koliko je star:lol:

Pitat cu.

To mi je od prosle godine od 9mj kad sam skupio na cesti nesto i jos nisam to rijesio. :doh:

Budem sutra,budem sljedeci tjedan... Sad kad je 30c vani,prekipilo mi je.

Posted

Ili pogledaj na internetu "specijalna zavarivanja" pa nazovi i vidi al mislim da buš moro skinut to dole i kiler odfurat tam brijem da ima tu posla :doh:

Posted

U VEP hidraulici (Vrapcanska 8) imas covijeka koji to odlicno radi (krpa hladnjake svih vrsta) vec godinama. Pretpostavljam da je kod tebe od aluminija pa ga treba zavarit.

Zove se Jadranko. Tel.091/5095-156

Posted
Eto,pise u naslovu. Kod koga je najbolje otici da mi pokrpa malu rupicu na kileru klime? S obzirom da je moguce povarit i da je auto na dizalici,kolko bi uzeo?

I molio bi kontakt neki.

:thumbsup:

VAR d.O.o.

http://www.var.hr/

marko 098 817 842

rade za buseve, kamione, meni radio alu IC

Posted

ako to neces moci rijesiti na taj nacin nego ce ti trebati novi kiler onda se javi.

Imam dobar izvor sa dosta povoljnim cijenama za nove kilere i garancija 2 godine.

Posted

pusta mi na puntu klima i puknuto je crijevo, onak pol cm duzine i siroko pol mm, crtica dakle i otisao na oranice kod onih kaj rade i lijepo mi za to uzmu 200kn , al mi je hebeno hitno da bude danas pa sam morao , al ovo nema veze sa normalnom cijenom, to je 5min posla hebo me pas i budi čovjek a ne cigan i naplati to pošteno

sto manje posla imaju to skuplje naplacuju , a i u vep-u ovisi kak je lik raspolozen taj dan

sva sreca pa sam si kupio fen za varenje plastike pa im ne moram vise placat milijune za te gluposti

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...