Sunstorm Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Dakle, imam neki problem s navedenim autom... Auto je stalno trokirao, zamijenio sam danas svjecice koje valjda nisu nikada ni bile mijenjane, kablove, jer je trećem bio pukao onaj metalni dio unutra, i filter zraka. Ali SAD je počeo još gore trokirati, puca iz auspuha, pa mi nije jasno gdje je problem. Jel bi trebao još nešto pogledati, šta bi još moglo biti... I jedno glupo pitanje, ima li kakve veze kojim su redoslijedom stavljeni kablovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Dakle, imam neki problem s navedenim autom... Auto je stalno trokirao, zamijenio sam danas svjecice koje valjda nisu nikada ni bile mijenjane, kablove, jer je trećem bio pukao onaj metalni dio unutra, i filter zraka. Ali SAD je počeo još gore trokirati, puca iz auspuha, pa mi nije jasno gdje je problem. Jel bi trebao još nešto pogledati, šta bi još moglo biti... I jedno glupo pitanje, ima li kakve veze kojim su redoslijedom stavljeni kablovi? bobina? Jel radi na tri cilindra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Hehehehe ima bit da si zamjesa kabele kad si ih mjenjao.... Inače se mjenja kabel po kabel da se nemoze zahebat To ti je greska cim pitas ima li veze njihova pozicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 I mislio sam si da je to... Majku mu... Jel ima neko shemu koji kabel ide na koju svjecicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) Proguglaj http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=19188 Nekužim se u renault al ako imas ovaku bobinu i kabele onda ti je lako sve uštekat... 1vi cilindar ti je skroz lijevo (kad otvoris haubu i sprijeda gledas u motor) i samo vidis sta si fulao... a ako kabeli imaju svoje oznake onda je jos jednostavnije a pogodit sviječicu a onda na bobini posložit kako idu... Edited June 12, 2010 by WD40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 U tom je problem, nema na kabela oznaka, a očekivao sam da će biti, pa sam zato i izvadio stare... budem malo istrazio to... Hvala wd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 frendu bilo tako,kablovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Ako nema oznaka nema veze.... Pogledaj na bobini ima li oznaka 1-2-3-4 pa pratiš kabel po kabel i vidis dal je dobr uštekan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 on ima 2 bobine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Jes, koliko sam služio ima dvije bobine, i nema nikakvih oznaka na njima niti na kablovima... A ako ne pronađem koji je pravi redoslijed morati ću metodom pokušaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) Ako se nevaram kad gledaš prvu bobinu (lijevu; bliže šipki ulja) kokekcija na svijećice 1,4 i druga bobina ide na 2,3 i ako nakon ovoga ili ako si dobro spoji pogledaj ono kablo od maf senzora jer je ono dosta napeto i to im je mana pa ponekad malo pukne i auto počne trokirati.... Kod mene je to bilo na meganu i kad sam stavio slično kablo ali malo duže radi ko avion..... Edited June 12, 2010 by Ante Civic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 2 bobine, wasted spark, jedna pali kak spada druga na ispuh , redosljed paljenja na rednim cetverocilindrasima moze biti 1243 i 1342 vecina motora je izvedena s ovim drugim redosljedom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Ako se nevaram kad gledaš prvu bobinu (lijevu; bliže šipki ulja) kokekcija na svijećice 1,4 i druga bobina ide na 2,3 i ako nakon ovoga ili ako si dobro spoji pogledaj ono kablo od maf senzora jer je ono dosta napeto i to im je mana pa ponekad malo pukne i auto počne trokirati.... Kod mene je to bilo na meganu i kad sam stavio slično kablo ali malo duže radi ko avion..... Prijatelju, dužan sam ti cugu, svaka čast... Radi ko curica sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 meni se upalila zuta lampica kad je pukla ta cjevcica a maf senzoru.. auto slabije vukao i trokirao ponekad.. sa kablovima i bobinama na srecu nisam imao problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 koliko vidim to je map a ne maf Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 koliko vidim to je map a ne maf hm, istina maf je na usisnoj onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Jel netko imao problema s klimom u tom autu, u ovom ne radi ni klimatizacija ni klima... U čemu bi mogao biti problem? Ima li netko da se kuži u to da malo pogleda sta treba popraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 hm, istina maf je na usisnoj onda 1.6e ima MAP i nema nikakav bitan senzor na usisu osim senzora temperature usisanog zraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 jbga zeznuo sam se maf, map jer kod mene su oba pa nisam ni gledao, ali srećom je bila slika.... @sunstorm: jel ti radi samo na jednoj brzini tj. najjačoj puše općenito bilo klima ili ventilacija? Jer ako jest probaj malo "šaltat" kroz brzine i vidi dal će počet puhat, jer to i mene jehbe ponekad, a nekad radi normalno. Većinom kod njih isto zna riknut rheostat ili tranzistor na kontrolnoj pločici.... http://www.megane-france.net/xoops/modules/smartsection/item.php?itemid=77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Ne radi uopće, ni u jednoj brzini, niti kad se stisne ac. Ima netko preporuku za nekog majstora da to pogleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now