Kroky Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 095-8429-657, evo vam broj pa zovite. Sandra se zove. samo kaj je (mislim) prek tjedna u njemackoj ili austriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 ciki & robi: poslo sam joj pm. pa kad odgovori, javim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 meni su englezi sa seatcupra foruma rekli da od tih jeftinih su se odlične pokazale TaTechnics...ja imam njihovu granu i grana je dobro napravljena. Oni su odavde naručivali http://www.hottuning.eu/?nav=products&category_id=78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 ciki & robi: poslo sam joj pm. pa kad odgovori, javim... Hvala...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 evo c/p........ Clio 3900kn od hiltraca. C2 koji je tip od ovih? J*HFX / KFV / NFU /8HX??? Civic od ta tecnixa su 2200kn. Lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Tko je zainteresiran za Raceland gewinde neka mi se javi na pp cijene su većinom oko 1800kn evo link sa popisom vozila za koje imaju u ponudi http://www.raceland.com/categorie/1030?itemsPerPage=60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 meni su englezi sa seatcupra foruma rekli da od tih jeftinih su se odlične pokazale TaTechnics...ja imam njihovu granu i grana je dobro napravljena. Oni su odavde naručivali http://www.hottuning.eu/?nav=products&category_id=78 Te gewinde je ekipa za Audi uzimala na Wseeu, cijene su od 120 do 200 eur svake godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Te gewinde je ekipa za Audi uzimala na Wseeu, cijene su od 120 do 200 eur svake godine sto je Wseeu? vidim da ih imaju i za z3, pa bi me zanimalo kakve su se pokazale jel znas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 sto je Wseeu? Woerthersee tour . Najveći skup VAG vozila i svih vozila oupće. Kroz 4 dana službeno i dva tjedna neslužbeno , tamo prodje ok 25 -35 000 auta (tisuća , da) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Woerthersee tour . Najveći skup VAG vozila i svih vozila oupće. Kroz 4 dana službeno i dva tjedna neslužbeno , tamo prodje ok 25 -35 000 auta (tisuća , da) ja se ponadao da to neka online trgovina di se kupe te jeftinjara gewinde mislio uzet za probu :lol: edit. hvala na objasnjenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 ja se ponadao da to neka online trgovina di se kupe te jeftinjara gewinde mislio uzet za probu :lol: edit. hvala na objasnjenju imas ih po ebayu za 200-250E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 sto je Wseeu? vidim da ih imaju i za z3, pa bi me zanimalo kakve su se pokazale jel znas? Kao sto kaze Rallye, VAG skup koji se organizira svake godine sredinom 5-og mjeseca. Info http://www.southernworthersee.com/ Te gewinde su inace skuplje, al na te dane dok traje meet se prodavaju po tim ultra niskim cijenama. Do gore i natrag s nekim dizelom te košta 200-250 kn goriva po magistrali i skupa s time dobiješ gewinde za siću... Na A4 B5 prednji pogon s 1.6 i 1.8 motorima su odlične, udobne (fkt udobnije nego moj serijski), rotor drže solidno i po meni su best buy za takva auta. Ovaj na 1.6 ih koristi godinu ipo i nema nikakvih problema s njima. Al stavio ih je i Obie na svoj A4 B5 quattro 1.8 od 1550 kg i on kaze da su mu dosta tvrde. Nije me provozao al ovako po dojmovima mi se čini da je to nešto što si ja sigurno ne bi stavio na auto. Drugim rijecima isto ko D2 samo 6 puta jeftinije Woerthersee tour . Najveći skup VAG vozila i svih vozila oupće. Kroz 4 dana službeno i dva tjedna neslužbeno , tamo prodje ok 25 -35 000 auta (tisuća , da) Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 meni je auto udobniji kad utrpam cetvero ljudi unutra + stvari. kad se vozikam sam, nabija mi guzu, a kad se natrpamo puno je podnosljiviji..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 zajebi te gewinde imo ih frend na fabiji katastrofa su, a sta se tice spustanja auta...zadnji kraj možes ubit u pod al doslovno a prednji ti bude ko sad na skracenim federima....ako oces posaljem ti slika na FB kak je fabija izgledala s tim gewindama.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 zajebi te gewinde imo ih frend na fabiji katastrofa su, a sta se tice spustanja auta...zadnji kraj možes ubit u pod al doslovno a prednji ti bude ko sad na skracenim federima....ako oces posaljem ti slika na FB kak je fabija izgledala s tim gewindama.! sa raceland ili tim TAtechincs il kak vec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 sa raceland ili tim TAtechincs il kak vec ? imo je oba dvoje iso linijom manjeg otpora(jeftinijeg) kupio jedne, kupio druge i na kraju ih prodo i uzo w-mxx koje nisu nista posebno al su opet bolje, meni se auto čist ok ponaša na njima....mada sad da idem kupovat uzo bi lowtec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 zajebi te gewinde imo ih frend na fabiji katastrofa su, a sta se tice spustanja auta...zadnji kraj možes ubit u pod al doslovno a prednji ti bude ko sad na skracenim federima....ako oces posaljem ti slika na FB kak je fabija izgledala s tim gewindama.! Upravo takve su nam mom autu bile D2 A TaTechnic su super na ovim Audijima koje sam nabrojao, što se tiče podešavanja i udobnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Upravo takve su nam mom autu bile D2 A TaTechnic su super na ovim Audijima koje sam nabrojao, što se tiče podešavanja i udobnosti tebi je oduzeto pravo pljuvanja po D2 otkad smo skuzili da su ti bile naopako montirane... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: on topic. moj auto je cisto solidno spusten. nista pretjerano. s tim da imam navoja za dignut ga dobrih 4-5cm i spustit ga jos 5-6cm... mogu se igrat kako hocu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Bile su montirane onako kako tvornički trebaju biti i montirao ih je onaj tko ih prodava Ako ih treba obrnuto montirati i kemijati da bi 'pasale' na auto onda to sve govori o njima... Tvoje gewinde su super po svemu osim po udobnosti. A na davorovom i budilicinom autu su super i što se udobnosti tiče! Za cijenu je malo rijet da je smiješno mala ako se kupuje na Wseeu, a nije puno ni ovako preko neta za naručiti. Možda ću ih uzet na iducem Wseu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Bile su montirane onako kako tvornički trebaju biti i montirao ih je onaj tko ih prodava Ako ih treba obrnuto montirati i kemijati da bi 'pasale' na auto onda to sve govori o njima... Tvoje gewinde su super po svemu osim po udobnosti. A na davorovom i budilicinom autu su super i što se udobnosti tiče! Za cijenu je malo rijet da je smiješno mala ako se kupuje na Wseeu, a nije puno ni ovako preko neta za naručiti. Možda ću ih uzet na iducem Wseu :thumbsup: ma nije kemijano nista posebno, samo su okrenute "naopako" :lol: i sad su mu gewinde na najnizoj tocki, taman da se vrh gume zavuce pod blatobran... nize ga ni nebi stavlja. dok ja stvarno imam lufta za osciliranje u visini.... :dance3vs1: a sta se tice udobnosti, ove moje su rađene za vecu tezinu, jer sta vise ljudi natrpam u auto to je udobniji.... ne skače. dogovoria sam se sa budalicom da cemo se đorat za opruge... on trazi tvrđe od svojih, a ja mekše :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 a kud ćeš teže od tog auta, pa ne rade se gewinde za kamione bas me zanima kako ce se auti ponasat kad zamjenite opruge. Ako budem zadovoljan testom uzet cu te gewinde za quattro i onda se mjenjat s davorom za opruge Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 imas ih po ebayu za 200-250E vidio sam svejedno hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 a kud ćeš teže od tog auta, pa ne rade se gewinde za kamione bas me zanima kako ce se auti ponasat kad zamjenite opruge. Ako budem zadovoljan testom uzet cu te gewinde za quattro i onda se mjenjat s davorom za opruge davor je svoje prodao bubiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now