Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako nemas ovo sto je RS2 stavio onda uzmi produzetak gedore i namjesti sredinu i tako zatezi postepeno sarafe,, jedan po jedan i to je to.. Ja sam sto puta tako namjestio i nikad nisam imao problema sa stavljanjem getribe..

Posted

prišarafiš korpu i lamelu na zamajac...sa ovim alatom ili nečim što ide na mm kroz lamelu i u rupu na zamajcu iscentriraš lamelu i stegneš

Posted

ako ti je bitan samo centar onda nije problem, u mom slučaju je dupla lamela pa i zubi od obe lamele moraju biti u istom pravcu! ja bez ove plastike to nikako nebi mogo namontirat!!

Posted

Malo cu se ubacit u topic...

Kako se montira lamela?

Cuo sam dvije verzije, od dvije moguce

(moze se okrenut na dvije strane, kako znat koja je prava)

Posted

Neznam na kojem autu se moze okrenut... al njeni deblji dio pretežno ide prema getribi (dal su tu one opruge il samo izbočina nebitno)

Na bubama koristim spojničku osovinu iz bubine getribe jer zelim da sve bude točno u milimetar....

Na poslu ima 4-5 vrsta alata al kod novijih vw-ova ima samo 2vrste :)

Korpa se steže unakrsno... il netko steže svaki drugi saraf krug dva i sve tako....

Posted

Navodno na mom autu (bila je i na jednu stranu i na drugu, ako mehanicar ne laze)...

S obzirom da znam cime se bavis, i sto ti je struka, vjerujem u istinu.

Ali isto tako na mojoj lameli je pisalo drugacije!?

Znaci po napisanom na getribi je ispupceniji dio iso prema motoru

Posted

na zamjenskim lamelama cesto pise "this side facing engine" ili nesto slicno.

ali u pravilu ona strana na kojoj sredisnja piksa jace strsi van ide prema getribi.

Posted

tdi ki tdi... lamela nema opruge neg je onak samo ispupčena na jednu stranu...

to ispupčenje jednostavno nemoze ici prema zamasnjaku jer udara u njegov centar...

34fmno4.jpg

Il eto jos varijanta sa podesavajucom potisnom pločom (potrebno štelat kad se stara vraca natrag)

1zcju6h.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...