Jump to content

Defend Lock

Jerac

Recommended Posts

Hehe, moram te razočarati, gore je takozvana mrtva brava, znači ako neko ide čačkati može razvalit bravu al ostane zaključana, jedino imaš onda jebadu da ti moraš skidat ovo, al i to je bolje neg ostat bez auta. Ključ se nemre duplicirat neg dobiš kod s kojim se direkt iz tvornice u engleskoj naručuje, mislim da oko 25 funti dodju novi ključevi. A što se tiče piljenja volana, ziher neko ide u krađu auta sa fleksericom ili pilom, ak lopov vidi da se treba zajebavat više od par minuta u tišini, produžit će dalje.

Nema te (mehaničke) brave koja se ne može otovoriti... I to bez trganja...

YouTube - Electric pick gun in action

Edited by mr_G

Rekao si dekoderi...

Svaki ozbiljniji alarm ima KEELOQ enkripciju ugrađenu Microchip keeloq kako to popularno zovu rotirajući kodovi.. Ja sam se jebao mjesec dana sa time jer sam htio koristiti postojeće daljinske sa keeloq i nisam uspio razbiti enkripciju... Toliko o jeftinim rekorderima daljinskih... :lol:

A čisto sumnjam da je daljinski od audija ili bmw-a bez keeloq ili neke ekvivalentne enkripcije... Znači jedini način kopiranja daljinskog je da odeš u bmw i naručiš drugi iz tvornice...

Davno je prošlo doba daljinskih upravljača (koji otvaraju daljinske kapije još uvijek btw) koji su imali 4 ili 8 bitno kodiranje (i to statično :lol:)

ne kuzim se u brave, al englezi vele da imaju taj neki patent dead lock, da se moze razvalit ostane zakljucana, imas na webu http://www.stoplock.hr video sa automotiva policijski bravar ju je probo razvalit, a taj se kuži u zanat, pa veli ništa bez teške mašinerije i cuku vremena posla

Čisti marketinški trik. Kako si vidio i multilock patentirana brava se ne može otvori pa ju onaj kinez otvara za par sekundi, a onaj čičica lagano mu treba puna minuta... :rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...