Medic Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Dal netko zna kolka je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Dal netko zna kolka je? Nisam siguran ali bi trebala biti oko 10god. stim da nemaš nikakvo pravo na reklamaciju ako nemaš sve servise obavljene kod ovlaštenog servisera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 U njemačkoj je inače auto (od tete) i mislim da su svi servisi ok. Došla na more pa mi se pojadala i dal imam kakvog limara da to sredi dok je na moru. Doslovce strulio na zadnjim lijevim vratim ispod gume gore i oko donjeg panta tih istih vrata. Kupljen nov nikad lupan i slično. Nevjerojatno...pa mi palo na pamet da bi garancija neka to možda pokrila Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Na Vitu je garancija 6 godina.. Sad ne znam kako je sa C-klasom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Najtočniju informaciju ćeš dobiti na tel 01 / 34 41 555 Prijem servisa, Euroline Zagreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Pokušavao sam ih danas dobit ali beuspješno. zauzeto stalno pa sam odustao Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Mislim da vrijedi 12 god. na ovim autima... nebitno dali je auto servisiran u ovlastenom, bitno je da ustvrde da auto nije bio karamboliran, farban i popravljan van ovlaštene mreže... Meni je frend na CLK 320 2001. dobio prošle godine novu prednju i zadnju haubu, obadvoja vrata, prednji desni blatobran..... Strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 tak isto od starog vito (00/01g) nikad udaren, garaziran svaki dan, uredno pran i odrzavan (prvi vlasnik) bez gazenja na 170tkm morali generalku napravit zbog potrosnje ulja i paljenja po hladnom. nego htio sam rec da je poceo hrdat na stoku, pragovi, od ispod unutarnji pragovi poceli trunut na mjestima koma za mercedes ... sry na ot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 a smijemo se opelima kad hrđaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 U njemačkoj je inače auto (od tete) i mislim da su svi servisi ok. Došla na more pa mi se pojadala i dal imam kakvog limara da to sredi dok je na moru. Doslovce strulio na zadnjim lijevim vratim ispod gume gore i oko donjeg panta tih istih vrata. Kupljen nov nikad lupan i slično. Nevjerojatno...pa mi palo na pamet da bi garancija neka to možda pokrila ja se sjecam da su ovi limari koje ja poznam rekli da je to kod novijih mercedesa pod normalno. sad jel to bila neka zahebancija il nije neznam, al sam cuo od barem 3-4 limara tu stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 w220 5.0 4 matic, 2003, jako puno vozen po zimi = sramota, skoro cela limarija uredena, probat cu dobit slike prije uredenja pa cu stavit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now