Jump to content

2002 Mercedes C-garancija na prohrđavanje?

Recommended Posts

U njemačkoj je inače auto (od tete) i mislim da su svi servisi ok. Došla na more pa mi se pojadala i dal imam kakvog limara da to sredi dok je na moru. Doslovce strulio na zadnjim lijevim vratim ispod gume gore i oko donjeg panta tih istih vrata. Kupljen nov nikad lupan i slično. Nevjerojatno...pa mi palo na pamet da bi garancija neka to možda pokrila

Mislim da vrijedi 12 god. na ovim autima... nebitno dali je auto servisiran u ovlastenom, bitno je da ustvrde da auto nije bio karamboliran, farban i popravljan van ovlaštene mreže...

Meni je frend na CLK 320 2001. dobio prošle godine novu prednju i zadnju haubu, obadvoja vrata, prednji desni blatobran.....

Strasno...

tak isto od starog vito (00/01g) nikad udaren, garaziran svaki dan, uredno pran i odrzavan (prvi vlasnik) bez gazenja na 170tkm morali generalku napravit zbog potrosnje ulja i paljenja po hladnom. nego htio sam rec da je poceo hrdat na stoku, pragovi, od ispod unutarnji pragovi poceli trunut na mjestima koma za mercedes ...

sry na ot!

U njemačkoj je inače auto (od tete) i mislim da su svi servisi ok. Došla na more pa mi se pojadala i dal imam kakvog limara da to sredi dok je na moru. Doslovce strulio na zadnjim lijevim vratim ispod gume gore i oko donjeg panta tih istih vrata. Kupljen nov nikad lupan i slično. Nevjerojatno...pa mi palo na pamet da bi garancija neka to možda pokrila

ja se sjecam da su ovi limari koje ja poznam rekli da je to kod novijih mercedesa pod normalno.

sad jel to bila neka zahebancija il nije neznam, al sam cuo od barem 3-4 limara tu stvar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...