killuminati Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 i šta sad. čekaš moj odgovor. napisao sam ti sve, još sam ti i rekao ako ne paše nikom ništa. a ti ideš njima slat mail i onda tu pišeš mutavci itd, ne kužim stvarno... ne, nisu mutavi kad mi vele da si stavim od BA, možda paše?!¨ ne čekam tvoj odgovor, neka bude kako smo se dogovorili, ti javi kad bude.. :thumbsup: njima je očito 323 BG sedan ili hatch (GT-R), a Astina 323 je njima naša 323F s preklapajućim svjetlima.. i zato sam imao razloga poslati im mail jer se neke stvari ne poklapaju, odnosno ti tvrdiš jedno, oni pak drugo.. samo sam te htio poštediti truda, pošto vrlo vjerojatno neće pasati, inače bi netko rekao da se to zove korektnost, ništa više, a ni manje.. :thumbsup: mariosdi - odi cuclaj palac, tebe nitko nije ništa pitao :zaboli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Update Hrpa novih stvari je u katalogu (npr Golfovi itd.), check it out: http://www.ultraracing.com.my/Catalog.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now