mariotdi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ovako, kupim sprej neke tamo marke"pise matt efekt" naspricam na finu mirkofibra krpu i normalno, auto se sjaji iznutra ko i s obicnim sjajnim sprejem. nie bio skup 17 kn znj marke,reko nema veze,uzeo pulimax i skinio sranej s plastika da auto bude mat Vidim u trgovini od armor all 43 kn mlijeko, matt efekt pise, sve po pravilima a plastika kad sam ujutro usao u auto se sjaje, masno sve sto saam dodirnuo. ono nije ni sjajni efekt, neko ultra masno sjajni :lol: trebala mi cijela doza pulimaxa dok sam odmastio splastike i ajd nema veze vidim clan bagy hvali SONAX mlijeko matt,energy zelene bocica,40 kn odem i kupim a ono razocarenje jos vece, doduse malo manje ali ovo ej sranje neviđeno sve muljavo ostane kad se osusi kako god ja probao nanijeti ali lako za to, ni taj matt nije matt nego opet plastike lagano sjaje iako su prije nanosenja plastike bile matirane, onako tvornicki U sonax sam se odavno razocarao, preskup a nista ne valja Zasad jedino sto jeste matt kako i pise jesu on armor all maramice i one iz LIDLA W5 maramcie, takodjerr matt film ostave, sve fino izgleda samo ih nema vise a 20 kn bile
BaGy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://www.sonax.de/Autopflege/Produkte/Innenraum-Scheibe/%28so%29/47/%28node%29/13016/383041-SONAX-TiefenPfleger-seidenmatt si siguran da si ovaj proizvod kupio?
stipa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 to u lidlu taj w5 je super... od tih maramica, crnila za gume, mirisa, onoga za prati stakla ( to je najjače- odmašćuje staklo skroz i skida sve fleke) sve do kućnih deterdženata.... sve pohvale... a prihvatljiva cijena:thumbsup:
Dario Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 pošalji svigu PM ,meni je zadnji put stavio neki novi proizvod kaj ima,efekt kakav trazis ja prezadovoljan
mariotdi Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 http://www.sonax.de/Autopflege/Produkte/Innenraum-Scheibe/%28so%29/47/%28node%29/13016/383041-SONAX-TiefenPfleger-seidenmatt si siguran da si ovaj proizvod kupio? E malo sam se sjebo, nije to:) evo ovosam uzeo ali sonax radi oboje, nevjerujem da imaju drugacije matt sheme
BaGy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ovo sta sam ja uzeo je DUBINSKO ciscenje plastike...i stavrno kad ocistim nema nikakvog sjajnog efekta...meni predobar...
Rockatansky Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ovih ArmorAll maramica imaš u svakom Superkonzumu i stvarno su odlične, jedino treba izbjegavati upotrebu pri visokim temperaturama jer se prebrzo osuši i bude neravnomjerno...znači ili jutro ili večer.
Goertosing Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 http://www.sonax.de/Autopflege/Produkte/Innenraum-Scheibe/%28so%29/47/%28node%29/13016/383041-SONAX-TiefenPfleger-seidenmatt si siguran da si ovaj proizvod kupio? Taj ja imam i nisam nimalo zadovoljan. Od tih losih koji se mogu u HR kupiti, bolji je Nigrinov i ArmorAllov tiefen pfleger
Josip Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 odi u ovlašteni servis, kupi si originalne maramice za čišćenje kokpita, ostane sve čisto iza njih i nema nikakvog sjaja
Stepp Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Za gume Armor All pjena iz Metroa je zakon.. cca 30 kn košta ak se ne varam, meni do sad najbolja. http://www.tunertreff.de/wordpress/ArmorAll_Reifenpfleger_gr.jpg Kažete LIDL je ok? Aj pa da vidimo...
SVEN Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Prvo i osnovno prije nego nanosis ikakve efektove moras ocistiti s necim armaturu. Alfacare ti ima dobro ''čistilo za armaturu'' mislim da se tkao zove. SKine doslovce sve masnoce. Nakon toga mozes samo proci obicnom mikrofibrom jer ti je armatura original onako mat bez ikakvih premaza ili nakon toga premazi s nekim mat sredstvom. Ja za auto koristim nekoliko sredstava ovisno koji tip plastike tj auta odrzavam. Za armaturu koristim armolall mat finiš maramice i iza njih ostaje sve kao nakon onog sredstva za ciscenje armature ali se manje hvata prljavstine i prasine. Doljnji dio tapecirunga cistim sa poor boys natural look mljekom i stvarno je odlicno. Gumirane one ručke u golfu nesmijes mazati ničim osim čistilom koje sam gore spomenuo.. Sretno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now