Joki Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 (edited) Što? Kako? Zašto? Nemojte mi Frketićove fore 18 slojeva i kemikalija :lol: Znam da je to najbolje, al to je prvo neisplativo, drugo neizvedivo s mojim sadašnjim vremenskim preokupacijama, treće hoću to izvesti sam... Kupio sam danas u molidonu neki tvrdi vosak čini mi se (to mi frajer preporučio), imam vatu za polituru, što dalje? Znam da je preduvijet dobro oprati auto, posušit i plohu po plohu polirat do željenog sjaja...ima netko još kakav dobar savijet? E da, lak je u dobrom stanju, 2 godine star tako da ne treba neke abrazivne paste i slično...Hvala! Edited November 5, 2008 by Joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ma ti si panj, di ćeš ići polirati auto pred zimu, pusti ga da trune sad malo a na proljeće poliraj..ovo za zaštitu najbolje kaj ti mogu preporučit je cerada i ostavi komad pa sebi nabij na glavu da se zaštitiš od vremenskih (ne)prilika :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni_P Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ma ti si panj, di ćeš ići polirati auto pred zimu, pusti ga da trune sad malo a na proljeće poliraj..ovo za zaštitu najbolje kaj ti mogu preporučit je cerada i ostavi komad pa sebi nabij na glavu da se zaštitiš od vremenskih (ne)prilika :lol: nema cerade koja ide na tu glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 nema cerade koja ide na tu glavu pitaj mamu, svaki put prije susreta s njom dobro zaštitim svoju glavu megane, nije poliranje nego zaštita, čitat s razumjevanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni_P Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 pitaj mamu, svaki put prije susreta s njom dobro zaštitim svoju glavu megane, nije poliranje nego zaštita, čitat s razumjevanjem smrade jedan nemoj bit djiber nego plati nekom da ti ispolira auto i to je to....imas u ''pearl blacku'' one neke teflonske zastite ili tak nes... a sto se mame tice, ne smijem sad bit prost jer je tvoja seka upravo kod mene pa ti necu odgovarat na takve provokacije...:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now