Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

DiscoVolante

Full members
 • Content Count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

DiscoVolante last won the day on April 26

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

2,299 Excellent

1 Follower

About DiscoVolante

 • Rank
  Senior Member

Recent Profile Visitors

1,754 profile views
 1. Ti znaš, a dosta ljudi ne zna već su uvjereni da im to treba jer su pročitali na forumu/fejzbuk grupi pa u dosta slučajeva vidiš prenizak auto na top komponentama kao npr. KW Var. 3 koji skakuće kao teniska loptica.
 2. Ovo je najveće sranje s razlikom brži-sporiji.http://cloud.tapatalk.com/s/5ed0af457fed1/Facebook-7.mp4
 3. MV Agusta F4 mi i dan danas spada među najljepše motore. Dizajn star 22 godine...
 4. Prema crvenom jezeru Crveno jezero, 281 m dubine, vide se stijene specifične boje. Inače, uz jezero se spominje i legenda o Gavanu. Rijeka Vrljika Legendarni Matanovi dvori, mjesto gdje se snimala kultna serija Prosjaci i Sinovi. Nažalost, derutno stanje i nema nikakve table, obavijesti kojim bi se to naglasilo... Stadion Gospin Dolac koji je uvršten među 10 najzanimljivijih stadiona na svijetu zbog svoje pozicije, okružen tvrđavom Topana i Modrim jezerom [/url] Modro jezero Imotska gradska kavana, mjesto u kojem je Tin Ujević najviše provodio svoje vrijeme stvarajući umjetnička djela.
 5. Opet Tour de Zagora, ovaj put prema Imotskom. Tučepi - Zadvarje - Studenci - Prološko Blato - Ričice - Crveno jezero - Modro jezero Prva stanica, slapovi Gubavica kod Zadvarja. 48 m visoki, može se i spustiti do dolje, kažu da je prekrasno, to ću nekad obići. Cesta od Zadvarja preko Studenaca je top... Novi asfalt, brze krivine, spore krivine, dugi pravci... Prološko Blato i Galipovac Ričice ili Zeleno jezero Pogled na imotsko polje
 6. Tvrđava Prozor Pogled koji puca s vrha Preko Svilaje Mauzolej Ivana Meštrovića u Otavicama Do mauzoleja se dolazi kroz prekrasan drvored Vrlika-Drniš, Route 66 na hrvatski način. Svilaja I nazad uz Peruču, Na Han most, Grab, i standardno do doma... 300injak ugodnih kilometara, baš ludilo dan.
 7. Današnje punjenje baterija. Recept: stara raga od Ducati Monstera, poluprazne ceste u doba korone, sunčan dan i ljepote dalmatinske Zagore. Izvor Cetine, 115 m dubine Starohrvatska crkva Sv. Spasa iz 9. stoljeća Vrlika i pogled na tvrđavu Prozor
 8. Kako simptomatično, samo Alfama i Wankelu haube u zraku. Južna pruga!
 9. 999 je model koji je prekrasno ostario. Čak mi je i draži od 848/1098, baš mi opako djeluje iz svakog kuta.
 10. Prednji su mi stigli, a zadnji su dobavljivi tek za 20ak dana.... Hvala u svakom slučaju! [emoji106]
 11. Možeš li provjeriti cijenu i rok dobavljivosti za ove amortizere? Bilstein, kataloški broj 35-047216 Hvala.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...