Jump to content

DiscoVolante

Full members
 • Content Count

  1,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

DiscoVolante last won the day on July 21

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

2,566 Excellent

About DiscoVolante

 • Rank
  Senior Member

Recent Profile Visitors

1,883 profile views
 1. Ja sam prošlu izmjenu mijenjao samo zadnju i motor mi se vozio dosta lošije nego kad u kompletu mijenjam.
 2. Trebalo je staviti sigurnosnu maticu ili feder šajbu uz malo Loctite-a. Meni se ipak čini da je netko prošao s ključem i išao napraviti internet senzaciju.
 3. Evo, ako nekad nekome padne na pamet atestirati motor u Makarskoj.... Upravo sam u procesu legalizacije motora (auspusi, žmigavci, retrovizori, LED svjetlo, nosač tablice), najosnovnija promjena tehničkih podataka i toliko me ogadilo da bih najradije prodao motor. .
 4. Ja sam cca 5 t km ovo ljeto odvrtio, doduše uglavnom po gradu i na posao. Jednostavno u auto gotovo ne sjedam, motor mi je zakon po gužvama.
 5. Dok pokušavam atestirati Ducatija, zujim s Vespom :)
 6. Jablanica Samostan na Ramskom jezeru Ramsko jezero je prekrasno...
 7. Današnje punjenje baterija :) Park prirode Blidinje
 8. Ništa to, trenutno su na X-Maxu i jedva čekam kad će se zamjeniti, Traction Control se ne gasi po gradu.
 9. Pirelli Diablo Rosso je top, nakon njega Metzeler Feelfree ili Pirelli Angel. Pogledaj po webshopovima, kupigume, motogume.
 10. Poznanik ima Apriliu Caponord i prezadovoljan je motorom, od kvalitete, ovjesa, mašine pa do vozljivosti tako da možda ni to ne bi bilo loše uzeti u obzir.
 11. Ja to gledam na malo drukčiji način jer su mi Mini, par Vespi i Alfa pojeli malo ljubavi prema projektiranju, želim se voziti )
 12. Naravno da ne drži, Cafe Racer je ipak nešto u što daješ dio osobnosti i ciljano biraš svaki detalj, dok ovdje kupuješ masovni proizvod namijenjen tržištu. Ali, ako ne slažeš većinu toga sam, brzo ti se ogadi probijanje rokova majstora, milijun komplikacija u slaganju, nepotrebno živciranje i na kraju dođeš do toga da kupiš gotov proizvod s kojim ćeš se bez straha uputiti na put. Zato i ima puno nezavršenih projekata po Njuškalu, ljudi zagrizu jer misle da je to malo obrusi i pituraj, i onda kad se vidi da svaki dio treba obnoviti, brzo ih vrati u realnost.
 13. Sve je to divno, ali ja bi radije preskočio peripetije s majstorima i uzeo gotov proizvod po cijeni maxi skutera. https://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/moto-guzzi-v7-specijal-750-cm3-oglas-28522871
×
×
 • Create New...