Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

DiscoVolante

Full members
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

DiscoVolante last won the day on September 13

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

1,684 Excellent

1 Follower

About DiscoVolante

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Darjan Vitlić
 • Lokacija
  Tučepi
 • Vozilo
  Alfa GT

Recent Profile Visitors

1,432 profile views
 1. Ma snijeg mi je nebitan praktički... Bitno mi je da dobro funkcioniraju na 0 stupnjeva i na 20 stupnjeva, pogotovo po kiši.
 2. Što uzeti od zimskih guma, dimenzija 205/55-16? Mislim se između ove dvije. https://www.ekupi.hr/Goodyear-20555R16-91T-UltraGrip-9-MS-TL-Pot-C-Pri-C-Buka-68-dB-1434961.aspx https://www.ekupi.hr/Dunlop-20555R16-91T-Winter-Sport-5-Pot-C-Pri-B-Buka-71dB-758930.aspx Najbitnije mi ponašanje na mokroj podlozi. Hvala!
 3. Samo sam čekao ovakav komentar... Nema to veze s motorom, marginalni debilni lik s nedostatkom mozga koji terorizira ostatak svijeta i traži svojih 5 minuta slave. Komentari podrške ispod videa najbolje prikazuju koliko smo u kurac otišli kao društvo. Nadam se da će ga pritvoriti ili će se smiriti prije nego ubije nekog nedužnog. 140 km/h, crveno svjetlo, prekrasno.
 4. Davno je to bilo, ali mislim da je bila neka boja za drvo, lagano matirao i dvije ruke sjajnog laka.
 5. Poznanik je slao ovdje i kaže da je prezadovoljan. https://www.facebook.com/premiotapeciranje/
 6. Vespa je čudo, najdraži skuter koji sam vozio, čim budem imao viška novaca, opet kupujem GTSa.
 7. Znam, ali ovo je izgledalo ovako, u subotu pričam da bi mogli do Crne Gore, i nakon desetak minuta šaljem poruku da me nema u ponedjeljak i utorak na poslu. To će pričekati neki drugi put. Sad nije bilo pretjerane gužve prema Lovćenu, sasvim ok.
 8. Sv. Stefan Budva kao Budva je prerazvikana... Izuzev starog dijela grada koji je stvarno lijep, Budva je kombinacija socijalizma i ultrabogatog kapitalističkog društva, preizgrađena je, bez ikakvog sklada i smisla za arhitekturu. Smještaj je povoljan, ali cijene u restoranima/kafićima su više nego u Hrvatskoj. Porto Montenegro i multimilijarderske igračke... Put kroz zaljev odlučujemo skratiti trajektom [/url Pogled na Dubrovnik Malo manje od 700 kilometara, destinacija koja je pristupačna i blizu. Idući put idem prema Durmitoru i unutrašnjosti, nadam se na dva kola :))
 9. Evo da stavim par slika od đira po Crnoj Gori, možda kome bude interesantno... S obzirom na najavljeno pogoršanje vremena, odlučili smo iskoristiti ove sunčane dane i zaprašiti malo... Na žalost, samo dva dana ali i to je dovoljno za uživanje. Okvirni plan je bio Kotor - Lovćen - Budva. Put ne treba posebno opisivati, standardna gužva po magistrali i nedostatak mjesta za pretjecanje, ceste u Crnoj Gori su dosta loše, na samom ulazu u Igalo šahte strše dobrih 6-7 cm iznad razine asfalta, neosvijetljeni tuneli bez ventilacije, divlji zapad što se tiče pretjecanja, ali dosta ljudi vozi po ograničenjima... Prva pauza je bila u Kotorskom zaljevu, odlučili smo proći zaljev. Kotor je prekrasan gradić, arhitektura, atmosfera, raspored uličica.... Na žalost, za vrijeme posjeta taman se iskrcala neka rupa sa kruzera pa smo samo prošetali i odlučili krenuti dalje. Penjemo se prema Lovćenu prvim dijelom ceste na kojem se održava brdska utrka, a i grafit se dobro uklapa :)) Nakon toga slijede Lovćenske serpentine, točnije njih 25... Usko je, ali 2 auta se uglavnom mogu obići na knap i nema potrebe za vraćanjem u rikverc, za vrijeme sezone je vjerojatno lošija situacija. Na parkingu restorana je najbolji primjer kako putovati... Volvo Amazon s Roll Barom, vjerojatno je neka motorina unutra s obzirom da je grmio. A danas se bez masaže sjedala, trozonske klime, aktivnog tempomata ne može otići od Splita do Zagreba. Pogled na Kotorski zaljev je spektakularan! Cesta od Lovćena prema Cetinju je zatvorena od 15.00 tako da smo odlučili nazad istim putem...
 10. Ja nisam, još će biti lijepog vremena, ali guma je.
 11. 1966, 180 Supersport. Kod mene je 3 i po godine, konačno je došao red na nju. Kad se slagala mašina, nije bilo Aftermarket dijelova izuzev Big Bore klipa, malo je spuštena glava i ići će Abarth puvalica. U međuvremenu je izišao taj 220 ccm kit... Jebiga. Idu tubeless felge na nju, Bitubo amortizeri, razmišljam o Supercorsa sicu (još sam u dilemi crni ili smeđi), i biti će prava Period Tuning turpijica.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...