Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

DiscoVolante

Members
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

DiscoVolante last won the day on December 11

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

744 Excellent

1 Follower

About DiscoVolante

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

828 profile views
 1. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Uz Cetinu se voziš samo prvi kilometar. Ta cesta na koju ti vjerojatno misliš je prije mosta, ovo je nakon.
 2. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Cesta Omiš-Gata, kad ideš iz pravca Makarske nakon mosta u Omišu skreneš desno, i samo gas. Nakon 7-8 kilometara skreneš prema Gatima.
 3. DiscoVolante

  THP Solutions

  Generacija kupaca toga segmenta je vecinom emigrirala citaj mladi sa $$$ al ne opet previse Nažalost.... Danas je auto postao potrošna roba poput televizije ili veš mašine, pogledaj samo kako su se na najnovijoj Mazdi 3 prebacili s Multilinka na polukrutu osovinu, sve ide u smjeru tehnoloških Gadgeta i smanjivanja troškova. Da skočim sam sebi u usta, crveni 7 GTI je netko u Makarskoj kupio, lijepo izgleda.
 4. DiscoVolante

  THP Solutions

  Nije to stvar Golfa, kad ste vidjeli zadnju generaciju Clia ili Megane-a RS, Focusa ili slično... Ta klasa auta je u Hrvatskoj u rapidnom opadanju, cijene su im dosta skočile, a u điru su crossoveri, monovolumeni, downsizingi, start stop, trocilindraši i slične beskorisne pičke materine.
 5. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Gužva u 16ercu!
 6. DiscoVolante

  motorcycle picture of the day

  Nabacit ćemo rejs kad budu gotove.
 7. DiscoVolante

  Sto swappati u E30 316 carb?

  Susjed je radio ubacivanje 2.8 u kocku 318, Jure Poljak mu je to radio. Mogu ga pitati koliko ga je ta igra koštala. Sjećam se iz vremena prije 7-8 godina kad je prijatelj drljao s kockicama da je bio problem pronaći uredan IS motor. Is se lipo vozi, ali šestak ima jebački zvuk, ali onda je obavezan atest, jer zagevindana kocka na preširokim felgama i s rikom šestaka je magnet za policiju.
 8. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Isti su motori, kod mene je 2002. godina proizvodnje, kod njega 2003. Moj je standardni izuzev auspuha i šire felge nazad, dok je kod njega prednja vilica od ST2, ručke su mislim od Suzukija, auspusi su kraćeni i dorađeni, iako će uskoro Termignoniji sjest, i naravno, šira felga nazad je tu i ovaj poklopac sica. Uglavnom jako puno gušta daju za nevelike pare, i moj i ovaj crveni su svaki dan u pogonu, ja sam od 7. mjeseca odvrtio cca 8 tisuća kilometara, baš mi je gušt vozit ga! Što se retrovizora tiče na mome, i meni su gadni, em su ružni, em ne vidiš ništa na njih, a nemam pojma što staviti... Nije mi s ovim volan baš za retrovizore na kraju volana, plus što se često provlačim po gradu pa bi samo smetali.
 9. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Još jedan sunčan dan... Ovaj studeni sa 20ak stupnjeva dnevne temperature mi je ludilo.
 10. DiscoVolante

  motorcycle picture of the day

  Kakav motor....
 11. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Slobodan dan, sunce na vidiku, talijanska V2 klaparica i oko 270 kilometara iza nas! Peruča... Putevima revolucije! ...do izvora Cetine Tvrđava Prozor i čitav cetinski kraj na dlanu! I najjači plakat na svitu!
 12. DiscoVolante

  motorcycle picture of the day

  Kakav dan, kakva cesta, kakav motor!
 13. DiscoVolante

  Smart fortwo - iskustva / kakav je na snijegu

  Smartu je u odnosu na Clia ili Punta jedina prednost dimenzije, i to isključivo u strogom centru metropola. Zamjena za skuter kad pada kiša. Vidim da u prvom postu spominješ Peugeot 1007, u tom slučaju gubitak vrijednosti bi ti mogao biti velik.
 14. DiscoVolante

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Ta cesta mi je jedna od najdražih, novi asfalt, krivina na krivini, jedna od najboljih panorama, i veliki plus mi je što ne moram ići milijun na sat da bi gušta.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×