Jump to content

DiscoVolante

Full members
 • Content Count

  1,348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

DiscoVolante last won the day on February 9

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

3,095 Excellent

About DiscoVolante

 • Rank
  Senior Member

Recent Profile Visitors

2,100 profile views
 1. Koji mu je krug to bio na stazi? Jesu li gumena crijeva od kočnica na autu ili pletena?
 2. Prosječan Hrvat čitavu godinu vozi na Savi Eskimo, ali smeta ga Dot stariji od tri mjeseca. Osobno volim imati gumu nove proizvodnje za istu cijenu ako mogu, ali ako je dobar popust, par godina stara guma mi ne predstavlja nikakav problem jer ionako ih prije potrošim nego što ostare, pogotovo na dva kotača.
 3. To je 1.4, a ne 1.6. https://mlfree.com/en/1-6-vvt-i-motor-misljenje-problemi-i-kvarovi/ Nijedan japanac se ne kvari niti ima loših točaka, slobodno servisi mogu ključ u bravu staviti.
 4. Na dvije Toyote 1.6 koje znam je mijenjan motor u garanciji zbog enormne potrošnje ulja. Toliko o necrkavanju.
 5. Ako poznaješ nekoga tko ima Multiecuscan, može dosta toga saznati o autu, korekcije dizni, kilometražu u ECU, i slično. Ne vole se 147 i sol nikako, pa se baziraj na limariju. Ovdje u Hrvatskoj su dijelovi doslovno kao za Juga, komplet trap s kvalitetnim dijelovima je oko 2000 kn, Behr termostat je 350 kn, u Njemačkoj su pretpostavljam ruke skupe..
 6. Da ružno... Kad su tukli brojeve na Minija, gledam i ne vjerujem, počeo ovi udarati, krivi se lim, ide broj ukrivo... Kažem ja daj dite materi, zovnem rođaka, eto njega za 15 minuta s brojevima i komadom daske za ispod, malo čekanja i ukucano kao tvornički, radnici iz CVH gledaju i smiju se. :D
 7. Imao istu takvu Alfu, samo verziju sa 105 konja, bez varijatora faze. Kupljena sa 75 t km, na 90 počela trošiti ulje, tako trošila do 145 kad smo je prodali dalje. Nekih mana oko motora nije bilo, termostat, dihtung poklopca motora i zaštita ispušne grane, bio je pukao remen ali to je ljudski faktor uzrok. Troši dosta, slabo ide, ludilo se vozi i ima lip zvuk. Ne znam što ti znači auto za posao, ali za taj novac nađeš kakav bulletproof gradski autić i niti brige nit pameti.
 8. PP brojevi, tako ja imam na Miniju.
 9. 300ica se već pojavila po dućanima, za 400 ne znam. Meni osobno jeftino djeluje s nekim detaljima. Što se guma tiče, naručen Diablo Rosso 3, prednja je par godina star DOT, ali set me iziđe kao i Mitas koji je digao cijene.
 10. Mitas je top za moj stil vožnje i motor, samo se troši kao da nema sutra. Onda dođe zima, računam neće se voziti do proljeća, izađe malo sunca i toplijeg vremena i odeš u đir. I tako par puta. :D Čini mi se da ću sad na Pirelli Angel GT, pa da vidim kako će to funkcionirati sa kilometražom.
 11. Graničnik, što je to? I mene čeka opsežniji servis pred proljeće, pa da opet vrtimo kilometre.
 12. Od guma što sam probao na skuterima, Pirelli Diablo Scooter mi je top. S obzirom da si na pedeset kubika, mislim da bi ti Metzeler Feelfree bio super.
×
×
 • Create New...