Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

DiscoVolante

Full members
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

DiscoVolante last won the day on December 6 2019

DiscoVolante had the most liked content!

Community Reputation

1,882 Excellent

1 Follower

About DiscoVolante

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1,578 profile views
 1. Before/After... 3 i pol godine, živaca, love, znanja i pomoći ljudi, ali rezultat je tu.
 2. Hvala, gledao sam, imaju ovo, ali ne paše mi... https://m.louis.eu/artikel/louis-seat-cover-universal/10010193?list=92266aa2bcce8306aae117402ad4576e
 3. Kakva razrada, samo gas, to je preduvjet da poslije bude najbrži. Nego, di ću kupit ceradu za sic od skutera? Naručio sam XL ceradu s Aliexpresa i kratka je. 98 cm je dužine i fali desetak... Bev i Vespa su imali genijalno rješenje sa ceradom koja se izvuče iz unutrašnjosti sica.
 4. Nisam nešto pretjerano oduševljen s njom. Općenito, izuzev par skrovitih plaža i Biokova, ne bih se na većini Makarske Rivijere zadržavao duže od jednog dana kao posjetitelj, pogotovo usred ljeta.
 5. Od viđenog, Premio tapeciranje ili Vinkovci je najbolji odabir.
 6. Neka ga standardnog za sad. Danas toplo vrijeme i Božićni đir pa sam malo upalio Ducatija. Sretni blagdani svima!
 7. Jebiga, ja sam ionako stalno na Ducatiju. Đikanskom. S novim Mitasom Neke gluposti mi smetaju na X-maxu, dolazi s jednim ključem, drugi ću odma po novoj godini dati napraviti, nema zadnji blatobran pa sve prska po mašini (naručio s ebaya), nema ceradu za sic kao što su Beverly i Vespa imali, zadnja guma je uža nego u Beverlya i ovi zadnji amortizeri izgledaju kao da nisu znali di će s njima. Vespa je prekrasna, ali kostur, ovjes i kočnice su iste kao na GT 200 iz 2003. , čak se ni 30 kila manje težine ne osjeti jer je X-Max vrhunski izbalansiran, novi Beverly je isti kao ovaj koji smo prodali, samo je osjetno slabiji zbog eko normi, Kymco Xciting 400 je top, ali nema mjesta pod sicom ni ispod volana što mi je bitno, plus ostaje servisna podrška i dobavljivost dijelova... Vidjet ćemo kako će se pokazati.
 8. Stigla zamjena za Beverlya Ima nekih nelogičnosti u odnosu na Piaggio, ali rješit će se, samo da bude dobro služio, Beverly je odvrtio 40+ tisuća kilometara bez većih kvarova.
 9. Kad je već tema aktualna, baviš li se rastavljanjem farova i bojanjem kučista? Piturao bih kučista u crno i stavio LED ili Xenon.
 10. Ni ja ne mogu progutati taj zadnji kraj, ali eto, nekad treba odabrati korisnost ispred izgleda. Dolazi u ponedjeljak, Iron, mali nosač tablice, vjerojatno će ići na proljeće mali vizir. Jednostavno sam probao sve u toj 300cc klasi i vozi se najbolje od svega. S druge strane, tu je bio i novi Kymco Xciting 400, par tisuća kuna razlike, jači motor, ali teži je, ima minimalno mista ispod sica i plastike mi djeluju kao dosta krte u slučaju naslanjanja na pod.
 11. Kad dam dovodio Mita, stalno mi je bilo u glavi kako taj autić mora malo bolje ići, cca 140 konja i 300+ NM u malom gradskom autu bi trebalo ići kao raketa. A onda pogledam u knjižicu i skužim da ima 1200+ kila, skoro kao GT, a ne 900 koliko su imali gradski auti do nedavno.
 12. Ne znam kako vi ostvarujete te potrošnje, Alfa Mito 1.6 JTD isključivo gradske vožnje je na 7.4 po Board computeru. Moj GT je iste vožnje između 9.5 i 10, oko 6.5 litara troši isključivo lagane vožnje magistralom. 116d dignut na 170 konja mi je te gradske vožnje je oko 8, autoput na tempomatu 160 km/h je malo iznad 7.
 13. Generacija prije mi je xx puta ljepša, na ovome su zasrali s prednjim prevjesom, oblikom haube i veličinom svjetala, baš neproporcionalno izgleda.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...