Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

pikzibner

Full members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About pikzibner

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Tomislav Matković
 • Lokacija
  Dugo Selo
 • Vozilo
  VW Golf PLUS TDI, VW Golf II TDI PD
 1. Čuj, ja nisam više u cvijetu mladosti, a ne mislim na roditeljske ići sa štapom
 2. Rekla žena da zatvara radnju Evo i fotka
 3. VOL. 2. Eto postao otac po drugi puta. 31-08-2012 u 18:02 rodila se mala Mia, teška 2500g i 47cm duga.
 4. Ja sam samo na jednom mjestu našao di mu je pobjegao šav par milimetara ali za mene je to vrhunski, kak rade drugi razvikani majstori.
 5. Ja sam vidio u živo ove od Petra001 i stvarno sam impresioniran. Tako da mislim da će taj čovjek meni tapecirati, ako ne onda onaj iz Mlake što je tapecirao mom kumu.
 6. Ima li gdje u Zagrebu ili netko od vas prodaje ovakve pozicije. Kupio sam na ebayu 2. Jedna radi super a jedna se gasi. Nekad za 5 min a nekad radi duže od 30 min prije nego mi se upali greška. Probao sam zamjeniti strane ali gasi se ista. Izgledaju ovako
 7. Ja sam išao kupit gume kod Lašića koji je bio jeftiniji od Furlana, ali Furlan je davao veći popust za te gume za keš pa je Lašić bio skuplji na kraju. A nisam ga mogao dobit da pitam koliki je popust za keš.
 8. Ovu duju su tapecirali švabe i isto ima grešaka. Premda je armatura super naprevljena. http://www.vau-max.de/galerie/id=1091/start=0
 9. Ovo je tapecirao Alan Arbanas iz Donje Lomnice. Samo posao je plaćen 4700kn za prednje i zadnje siceve. Po meni je jako dobro napravljeno, pošto sam ja picajzlast dosta isto. I već dugo tražim dobrog majstora. Cijela galerija http://www.vau-max.de/galerie/mit_dem_zweier_sieht_man_besser/id=647 Po meni dobro sašivene siceve isto ima Petar001 (neki lik kod Bjelovara mu je tapecirao). Na jednom mjestu mu je pobjegao šav, ali je super nategnuto i jako lijepo izgleda.
 10. Skini ovaj PDF koji sam stavio. Sve je lijepo objašnjeno.
 11. Evo Vam neki tip manuala za 02M getribe. http://www.volkscity.com/Files/Volks%20City%20VW%206speed%20gearbox.pdf
 12. A zašto onda ima 2 FD-a. Npr 68/21 i 68/26. 68 zubi na velikom difu i 21 i 26 zubi na svakoj osovini od 1-4 i 5-6?? A i ova slika mi tako govori. nije da se pravim pametan nego samo diskutiram. Nisam ni ja 100% siguran, ali mislim da je tako.
 13. Malo sam se potrudio i našao omjere. Tu ti je ona FMH kaj si mi poslao sms jučer. Pa si unesi podatke u onaj moj kalkulator iznad i gledaj brzinu.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...