Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

meex-pu

Full members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About meex-pu

 • Rank
  Franch Lover

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. meex-pu

  Felge 19 Octavia mk2 vRS

  Ide to bez problema ja sam na KW V3 i 19'' speedline atestirao bez jebemti. isto RS 2012g
 2. Jeftinije ti je od Meguiars uzet grubu + finu pastu i završnu sa NXT Metal Polysh ako nije da baš fali pola felge... ja sam svoje sredio na taj nacin.
 3. meex-pu

  Dex junior...

  Cestitam Sretnoooo obitelji
 4. Ekipo manite se pustih prića...... turizam DA isplativost apsolutno DA. Tu kod mene definitvno su kuće za odmor preuzele scenu i apsolutno nije bitno gdje su mogu biti i bogu iza tregera u šumi koju ni ne nađeš bez da te netko doprati tvoja popunjenost će biti velika. Turizam kao i svaka druga grana kroz godine evolvira se traži se nešto novo, drugačije. Da sam u fazi razmišljanja dali kuća ili apartman i da financije to dozvole svakako kuća i investiciju vratiš strašno brzo za HR mogućnosti. Ljudi auto uzmu na 7god i nije im problem a mi tu razglabamo za neku kapitalnu investiciju i period između 10-15god.
 5. ima tko ili mi možeš ti napisati što mi točno treba da kupim i eventualno u kratko postupak. gledao sam nešto od meguiarisa ali kad se nekužim baš u to. svaki konstruktivan savijet dobro došao.
 6. Ekipo koja se kuži imam pitanje ovako slucajno sam sa felgom se malo naslonio na rubnjak i zagulio ju nije duboko nije jako ali mene ispilava i smeta mi to pa bi htio tu ''štetu'' sanirati. dali postoji koja polir pasta s kojom bih to uspio sanirati ili da ipak potražim nekog tko se bavi time. Felge u pitanju su BBS Speedline http://postimg.org/image/tu9hhpjir/
 7. meex-pu

  I made this- Nika

  Pridružujem se čestitkama )
 8. meex-pu

  KW gewinde - VAG vozila

  Sve ispricao frendu prenio vaša iskustva i mišljenja a sad je na njemu da se odluči.
 9. meex-pu

  KW gewinde - VAG vozila

  Okk dali se gubi što na udobnosti? jer npr visinu će dobit odvrtanjem ali dali ce to utjecat na udobnost i recimo držanje zadnjeg kraja? Mislim da nebude zadnji kraj pre krut
 10. meex-pu

  KW gewinde - VAG vozila

  Znalci pomagajte.... Ovako frend ima Jettu 2009 god i na njuškalu je našao KW Var3 koje bi stavljao na svoj auto...stvar je šta su te gewinde bile na Golfu V GTI i kad je išao po onim šiframa tražiti i nisu za njegov auto a kaže da mu lik veli da odgovaraju i na Octaviu RS i na leona i jettu itd... Provjerili smo da mu je amortizer 55mm kao i ovaj na golfu tako da to je valjda okk ....Ali po kodu amortizera kaže da odgovara samo za golfa A3 i TT-a a ne jettu
 11. meex-pu

  T\K: Akrapović za CBR 600 rr

  razmišljo sam ja i o tome... ali kad sam podvuko crtu shvatio sam da nemam ja mozga za tu divljinu pa sam smirio strasti sa 600icom. I kako bi moj frend Radola reko sve osim hiljadarke su skuteri. :rofl: :rofl: :rofl:
 12. meex-pu

  T\K: Akrapović za CBR 600 rr

  Cuo sam sve pohvale za njega ali nebi ponovo reskiro 4200 mi je on novi a 4600 akrapovič ....cekam ako nađem polovni akrapovič za jeftinije ako ne na proljece narucujem novi i goovo.
 13. meex-pu

  T\K: Akrapović za CBR 600 rr

  Frend ima 2006 god isto 600icu i gore akrapa titan neki ružni okrugli oblik nema veze ali iznenadio bi se kako reži motor. Prodao bi on meni svog jer mjenja motor ali mi ne paše.
 14. meex-pu

  T\K: Akrapović za CBR 600 rr

  Polovni arrow sam dobio za 170€. Nisam neki moto znalac itd. ali zvuk meni osobno je bio užasan više metalan nego ono dublji kakvog želim \ sam očekivo.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×