Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

frx1

Full members
 • Content Count

  2,202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About frx1

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vozim sada v4, jaci je dosta, ali nema onaj sus kao v2 od 4.5 - 8k rpm. Doduse imao sam powercommander pa je to bilo izrazenije nego na obicnom.
 2. Neznam za DE, ali DET ima bobine za svaki cil, pa ti se ne isplati raditi karb varijantu. Mislim da ti je najjednostavnije sam polemiti zice, po bojama su tak da nemres fulat. Ova varijanta sa novim harnessom je ok, ali opet moras pol auta rastaviti da to sve sprovedes. Samo hrabro i pomalo.
 3. Isti kao moj bivsi, cak sam pomislio da i je. Ohlins je odlican, meni je na grobniku Marko nastelao bas za moju tezinu.
 4. Ti isto svakom vozis auto. Jos jedan + za SMA, tj, TAS.
 5. Cjenik hotela Meni je tamo bilo ok otici ujutro iznajmiti bicikle i obici cijeli otok.
 6. Na Goldecku sam bio po zimi na skijanju, da se fino driftat kad je snjeg, ali po suhom je cesta dosta losa. Ovo sam bio prosle god., slicna ruta. Moj prijedlog ti je kad si na stelviu da se spustis u švicu, puno je bolja cesta, tamo je i nacionalni park, pa prema st.moritzu i na Tirano natrag u IT.
 7. Ni moja nije imala problema na shiveru, neznam kaj tvoju muci Maredo Jedino mi je zao da nisam probao Marof voziti sa sljivom prije nego sam prodao.
 8. Nije, umro, ovo je ista ekipa samo novo ime. 2Ivan_T: Mozda bi i mogli ako ce bit ljepo vrijeme. 2viktor04: :thumbsup:
 9. Nisam ni znao da ima jos aprilijasa ovdje, dodite na apriliamoto.net, tamo se dogovaramo za voznje itd.
 10. Dogovorite nesto, pa vam se ZG ekipa pridruzi u Senju i otpeljamo do Karlobaga zajedno pa negdje na klopu. btw 15l je dobar tank, frend na dorsu ima 12 :lol:
 11. Viktor - odlicno, pitaj ako je zainteresiran! BM - probao sam ga voziti 20km, i jako mi se svidio. Jos ako bude factory to je to.
 12. Taj na prvu izgleda ok, al je farban cijeli, ima dijelova od starijeg modela, uvezen iz IT i tak. nije neka kupovina.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...