Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Tovar

Full members
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Tovar

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tovar

  LED zarulje - legalnost

  philips? link?
 2. Tovar

  LED zarulje - legalnost

  ok znaci led zarulje kujac. a farovi sa dlr? ono imaju kao certifikat E oznaku itd (alibaba i ebay oko 500e) atest na bilo kojoj stanici za tehnicki to bi trebalo proc?
 3. Gledam i sve je vise i vise proizvodjaca LED "zarulja" za farove. Cak i ostam i philips ih proizvode. prvo moje pitanje je da li su legalne u tvornickom faru, sa ili bez lece. Odnosno da li prolaze na tehnickom normalno i dali policja pravi problem? drugo pitanje je koja je sustinska razlika izmedju kineza i osramai philipsa osim sigurno u cijeni. da li je tko probao kineza ili philipsa i da li je opravdana razlika od 5x u cijeni. i za kraj koju snagu preporucate? vidim da je H7 ostam 14w kinezi imaju i od 80w led a kao svjetli ko 800w (vjerojatno i grije ko 800w pa rastopi far) hvala
 4. dakle potpuno novi brodski motor 4 cyl 3200ccm 3200rpm 120ks turbo + intercooler operating range 3100rpm 5000h year max rpm ne vise od 1h svakih 12h voznje treba mi preporuka za drugi turbo, digao bi snagu na cca 160ks jebiga treba mi. sto odma nisam kupio od 160 kad sam vec kupovao novi? jbg motora u tom podrucju snage nije bilo ili su bili nadrkani 2.0 od 180ks ili su bili 4.4 atmosverci od 140ks sa ecuom 2.0 premalo ccm + ecu 4.4 preveliko pretesko preskupo + ecu ovo je cista mehanika a to je za more po mom misljenju zakon. naravno turbo netreba bit bb ni vodeno hladjen. nesto tipa bw s1b ili gt2052? preveliko?
 5. Tovar

  THP Solutions

  Da ga Josey vidi
 6. Jel imaš možda toyo r888r ili r888 205/40 i 205/45? ili još šta iz te klase guma u tin dimenzijama
 7. Tovar

  izrada zupcanika

  Trebam izradu zupcanika za hidraulicnu pumpu. preporuka tko mi to moze napravit, zupcanik na kraju treba zakalit. preporuke ?
 8. Tovar

  THP Solutions

  taj tvoj dyno nemoze pokazt vise od 700ks daj i njega malo nacipaj ovaj rs7 je bomba
 9. Tovar

  THP Solutions

  rekao je jedan bivsi clan plavi auti su najbrzi, a crveni se najvise kvare hic ofarbaj toyotu u plavo
 10. Tovar

  THP Solutions

  dojmovi? auto u vakumu ide stvarno dobro il san ja umislija?
 11. Tovar

  THP Solutions

  AN16 tu dodje spoj za occ koji nije napravljen jos al kap ulja nema tu na odusku, znaci ima jos lufta za dizat tlak :lol:
 12. Tovar

  THP Solutions

  auto ima KKN. koza klima navigacija. kompletan originalni interijer, sa auta nije nista ispilano osim plastike na firewallu da stane grana, i udubine za rezervno kolo u gepeku da stane zadnji diff. radjen je sa ciljem da bude daily driver, i nista nije prepustano slucaju. cak su i vakuum cjevi na AN fitinge (ono crveno plavo) tako da pitanje korito ili daily driver, odgovor se namece sam po sebi zar ne. al netrebate se bojat on je i onako reka da je favorit u klasi 14 (osim ako ga sad rene ne zajebe) al uvik postoji klasa 15 :lol:
 13. Tovar

  THP Solutions

  veli josey da ste dizali na 2.2bar al da je proklizalo kvacilo? kaze da minja kvacilo pa da ce te gurat jos 2meaculpa ko karting lagano a tvrdo u pm i pogurano sa malo konja

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×