Hans Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja vozim ono što volim... Koji auto i koliko košta i koliko troši kuna na 100km, a ide cca 13s na 400m, cca 8s 100-200? To ti je cca M5 klasa.... A vozim se za 35kn/100km kad mi se ne ganja... A da ne pričamo o cijeni održavanja i kaska i osiguranja i svega... :doh: Koliko bi M5 godišnje potrošio samo benge, za te pare kupim si još jedan daewoo sa 300KS... :rofl::doh: Ti bi trebao ponuditi svoje usluge BMW-u i objasniti im da prestanu raditi M modele jer je Lanos sa Oplo mašinom puno bolja investicija....:naughty:
mr_G Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ti bi trebao ponuditi svoje usluge BMW-u i objasniti im da prestanu raditi M modele jer je Lanos sa Oplo mašinom puno bolja investicija....:naughty: Ne, ne, krivo si to shvatio.... Motor sa turbinom je daleko bolje od M-a (ITB)... Ali i oni su to shvatili... Imaš onaj 335i sa turbinom... M3 E46 postaje prava zvjer sa turbinom i jedno 700KS... Sve ispod je preslabo za tu tešku karoseriju...
BaGy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ne, ne, krivo si to shvatio.... Motor sa turbinom je daleko bolje od M-a (ITB)... Ali i oni su to shvatili... Imaš onaj 335i sa turbinom... M3 E46 postaje prava zvjer sa turbinom i jedno 700KS... Sve ispod je preslabo za tu tešku karoseriju... dode prvi zavoj i PaPa lanos :lol::rofl:
mr_G Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 (edited) Da, lanos nema sportski ovjes, i letvu volana... On može ići samo ravno... Čak i kada ga parkiram moram izaći van, zamoliti pet kršnih momaka da mi ga prenesu na parkirno mjesto, jer isti ide samo ravno... :lol: 150ks lanos protiv evo ix! Edited November 6, 2008 by mr_G
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now