Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja vozim ono što volim... Koji auto i koliko košta i koliko troši kuna na 100km, a ide cca 13s na 400m, cca 8s 100-200? To ti je cca M5 klasa....

A vozim se za 35kn/100km kad mi se ne ganja... A da ne pričamo o cijeni održavanja i kaska i osiguranja i svega... :doh:

Koliko bi M5 godišnje potrošio samo benge, za te pare kupim si još jedan daewoo sa 300KS... :rofl::doh:

Ti bi trebao ponuditi svoje usluge BMW-u i objasniti im da prestanu raditi M modele jer je Lanos sa Oplo mašinom puno bolja investicija....:naughty:

Posted
Ti bi trebao ponuditi svoje usluge BMW-u i objasniti im da prestanu raditi M modele jer je Lanos sa Oplo mašinom puno bolja investicija....:naughty:

Ne, ne, krivo si to shvatio.... Motor sa turbinom je daleko bolje od M-a (ITB)... Ali i oni su to shvatili... Imaš onaj 335i sa turbinom...

M3 E46 postaje prava zvjer sa turbinom i jedno 700KS... Sve ispod je preslabo za tu tešku karoseriju... :D

Posted
Ne, ne, krivo si to shvatio.... Motor sa turbinom je daleko bolje od M-a (ITB)... Ali i oni su to shvatili... Imaš onaj 335i sa turbinom...

M3 E46 postaje prava zvjer sa turbinom i jedno 700KS... Sve ispod je preslabo za tu tešku karoseriju... :D

dode prvi zavoj i PaPa lanos :lol::rofl:

Posted (edited)

Da, lanos nema sportski ovjes, i letvu volana... On može ići samo ravno... Čak i kada ga parkiram moram izaći van, zamoliti pet kršnih momaka da mi ga prenesu na parkirno mjesto, jer isti ide samo ravno... :lol:

150ks lanos protiv evo ix!

Edited by mr_G

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...