Jump to content

Koje gume???

Recommended Posts

Otac mi na novom swiftu 1,3 mijenja gume, presao je 30 000 sa originalnim continentalima, neznam koji je model al nije baš pretjerano zadovoljan s njima al su koliko vidim i skupe dosta, tako da vidim vaša razmišljanja što je najbolje u dimenziji 185/60/15 znači ne tražim neku sportsku gumu nego nešto za normalnu vožnju i da nisu premekane pa se troše previše, pitam za ljetnje gume naravno....

Edited by lavic_st

ok, ovjde ne upuceni mjesaju michelin energy sa michelin enery saver - dakle NIJE isto

energy je kao guma za "cijelu" godinu, dok je energy saver samo ljetna, za zimu imam michelin aplin i prejebene su

meni je dovoljno da u D zavoj u ivanjoj rijeci idem 105 na tim gumama, a i osvojeno 2. mjesto na ADAC neki k... znaci

i da, svatko tko je vozio savu nakon 2. godine i kaze da je to super guma je ocito presao s guma starih 10 godina na te...

ok, ovjde ne upuceni mjesaju michelin energy sa michelin enery saver - dakle NIJE isto

energy je kao guma za "cijelu" godinu, dok je energy saver samo ljetna, za zimu imam michelin aplin i prejebene su

meni je dovoljno da u D zavoj u ivanjoj rijeci idem 105 na tim gumama, a i osvojeno 2. mjesto na ADAC neki k... znaci

i da, svatko tko je vozio savu nakon 2. godine i kaze da je to super guma je ocito presao s guma starih 10 godina na te...

Energy nije "cjelogodišnja" guma, već ljetna.

Svoje "dobre" plasmane na ADAC testovima, iako ja nigdje nisam vidio da je bolja od 5. mjesta ima zahvaliti isključivo manjoj potrošnji goriva i uvjerljivoj dugotrajnosti, koja se po ADAC-u vrednuje sa čak 20% ukupne ocjene :doh::doh:

A što se tiče toga koliko ti prolaziš neki zavoj reci mi samo jednu stvar.

Koliko ga sporije prolaziš po mokrom?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...