BaGy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 (edited) tražim kod boje sa platinovog BMW-a isto tako želim znat di najbolje kupit lak a da nije na bazi vode? mora bit kvalitetno nasao sam naziv: Stahlgrau Metallic Edited September 20, 2010 by BaGy
Mramor Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Google? http://www.bmw7resource.co.uk/forum/index.php?topic=3795.0 http://www.premierpaintpots.co.uk/Bmw%20Paint%20Codes.htm http://forums.eurocca.net/showthread.php/5636-BMW-Paint-Codes
BaGy Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 mramor...tnx pacey...aj budem i to..da budem siguran aj netko od lakirera nek mi kaze di mogu kupit najkvalitetniju boju?
Koren Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Miješaju ti lakove i na staroj Samoborskoj kod Malešnice, u jednoj sivoj zgradi na strani ceste gdje je i pruga.
Koren Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Miješaju ti lakove i na staroj Samoborskoj kod Malešnice, u jednoj sivoj zgradi na strani ceste gdje je i pruga.
brba Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 inace u trgovini vise neces nac nitro boje jer ih bas i nesmiju prodavat ja ti mogu nabavit od spies heckera, mislim da boljih baza bas i nema , 380-400kn kg ak hoces javi se pa odemo zajedno po nju
BaGy Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 inace u trgovini vise neces nac nitro boje jer ih bas i nesmiju prodavat ja ti mogu nabavit od spies heckera, mislim da boljih baza bas i nema , 380-400kn kg ak hoces javi se pa odemo zajedno po nju znam da se tesko mogu nac jer su ih zabranili...no svi kazu da su jedno 1000 puta bolje od ovih na bazi vode :naughty: imas PM..svima ostalima hvala na pomoci
BaGy Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 jebes nitro vodena je zakon :thumbsup: ma da :blink: prvi si koji to kaze...koga god sam pitao svi su rekli nitro zakon :lol:
brba Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 1. ne smrdi 2. nema problema oko dizanja stare boje i razno raznih drugih kemija ak se ne poklapaju 3. ne smrdi 4 perem ruke sa vodom nakon nje 5 ne smrdi jedini minus je kaj se jako sporo suši, al i to se riješi sa pazno raznim puhalima neznam jel sam napomenuo da ne smrdi
GT Boca Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 1. ne smrdi2. nema problema oko dizanja stare boje i razno raznih drugih kemija ak se ne poklapaju 3. ne smrdi 4 perem ruke sa vodom nakon nje 5 ne smrdi jedini minus je kaj se jako sporo suši, al i to se riješi sa pazno raznim puhalima neznam jel sam napomenuo da ne smrdi da al je po istom kodu boje nijansa drugačija pun quratz, znači tko ne lakira cjeli auto yebo je ježa jer će mu auto izgledat ko polo harlekin, sporo se suši i pun quratz je teže radit upravo zbog toga jer sporo "steže" pa curi itd.... načuo sam da se nitro baza vraća u prodaju a sad......:huh::huh::huh:
brba Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 da al je po istom kodu boje nijansa drugačija pun quratz, znači tko ne lakira cjeli auto yebo je ježa jer će mu auto izgledat ko polo harlekin, sporo se suši i pun quratz je teže radit upravo zbog toga jer sporo "steže" pa curi itd.... načuo sam da se nitro baza vraća u prodaju a sad......:huh::huh::huh: bedastoce ja od kad sam presao na vodene prakticki nisam fulao boju, uglavnom puno sam zadovoljniji sa nijansama :thumbsup: a curit ce i nitro ak se ne osusi nema sanse da se vrati nitro otrov
Risbo Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dođeš kod mene u firmu i smiksaju ti prema autu boju...ak se lakira dio a ima i ogrooomnas baza svih boja u kompu i katalozima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now