Gale Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 bok, evo frend slaže neku muziku u auto... pa ako netko zna par informacija bio bih zahvalan.. koje dimenzije idu naprijed u vrata, i iza na policu?? da li se trebaju kupiti i posebne plastike kako bi se mogao zvučnik staviti naprijed i iza?? sve info. su dobrodšle :thumbsup: radi se o c klassi 1996 godina...
Raptor6767 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 bok, evo frend slaže neku muziku u auto... pa ako netko zna par informacija bio bih zahvalan.. koje dimenzije idu naprijed u vrata, i iza na policu?? da li se trebaju kupiti i posebne plastike kako bi se mogao zvučnik staviti naprijed i iza?? sve info. su dobrodšle :thumbsup: radi se o c klassi 1996 godina... CICE i tamo postavi upit.
Gale Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Mercedes C Klassa 1996 godina, 250 turbodiesel.. jel ti još nešto treba?
malawi Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 bok, evo frend slaže neku muziku u auto... pa ako netko zna par informacija bio bih zahvalan.. koje dimenzije idu naprijed u vrata, i iza na policu?? da li se trebaju kupiti i posebne plastike kako bi se mogao zvučnik staviti naprijed i iza?? sve info. su dobrodšle :thumbsup: radi se o c klassi 1996 godina... naprijed idu 16-ice, iza 13-ice. vecina marki zvucnika ima gro rupica razlicitih standarda i ne bi trebao imat problema oko montaze, nista dodatno nije potrebno. ako postoji netipizirani MB konektor, ocvikas ga i stavis standardne stopice (jedna uza i jedna sira). pazi samo na dubinu zvucnika, ako ides na reference seriju znaju biti dosta dublji, pa uzmi metar i malo premjeri da ti po dubini ne zapinju, inace trebas radit (kupit) distance i pitanje je dal ce ti mrezica stat.
Gale Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 tako sam si i mislio, jer smo jučer vadili orginale iz vrata... ali mi se čini da su zvučnici u kompletu s plastikama... pa nisam ziher.. ako stavim samo zvučnik brijem da će biti preduboko i da će zapinjati... za iza nije bed... jer njih možemo i na lim zašarafiti...
Exfreerider Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 tako sam si i mislio, jer smo jučer vadili orginale iz vrata... ali mi se čini da su zvučnici u kompletu s plastikama... pa nisam ziher.. ako stavim samo zvučnik brijem da će biti preduboko i da će zapinjati... za iza nije bed... jer njih možemo i na lim zašarafiti... Tako sam ja prvo stavio kod sebe u Polo pa nisam mogao do kraja spustiti prozore,kasnije stavio distance i sve :thumbsup:
Gale Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 jel znaš možda koliko cca. dođu te distance?
Raptor6767 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 jel znaš možda koliko cca. dođu te distance? Pedesetak kn, plastične.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now