niknejm Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ima netko kakvog povoljnog limara u Zgu ili okolica? Uspio sam veceras haubu shebat i prednji branik.. Trebalo bi haubu izravnat i vidit sto se da s branikom napravit. Ako moze kakva preporuka bio bih zahvalan.
doggy Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Imam ja na kneziji jednog starog. Covjek ima 50god iskustva, radi dobro, i jeftin je. Ako ti se da ic pogledat, kuća nasuprot birca knežija. Mislim da je ravnanje haube oko 300kn, al samo ravnanje, limarija, on nekita niti lakira.
niknejm Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Brbi bi pomoglo kad bi se javljao na telefon nakon dogovora tu i tamo, inace simpa decko.. Hvala svima, mislim da sam rijesio.
SvenDaMan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Brbi bi pomoglo kad bi se javljao na telefon nakon dogovora tu i tamo, inace simpa decko.. Hvala svima, mislim da sam rijesio. +1 na boldano
Markus Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Meni se javljo ... čak me jednom i sam zvao
-164- Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 zanima me da li netko ima za preporučiti limara koji bi sa podnice auta postrugao hrđu (nije jako nego je riječ o piknjicama površinske hrđe i samo na jednom mjestu je malo jače...) i nakon što se skine ta hrđa da se podnica zaštiti bitumenom ili čime se to već radi..??
Outlaw Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A jel ima neki limar koji bi meni sastrugao bitumen (ili koji je to vec kurac mi kreten od limara stavio dolje) s podnice (bar oko auspuha) jer smrdi ko ludo kad se zagrije auspuh :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now