Raptor6767 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 sada gibam dalje na neki kasni ručak/večeru...posaljem ti PM kad sam navecer tu pa ti rijesimo Izbrisao Cities folder, skinuo nove OVI maps, skinuo nove mape - ista stvar. Jesi siguran da to radi na N95 8Gb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 (edited) Koliko vidim N95 je podržan. http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download#/nokia-n95/ Uglavnom ako nemaš hrpu programčića, savjetovao bi ti hard reset moba. Naravno prvo back up poruka, imenika i postavki, bez programa. Nakon toga mora raditi sve. Radio sam neki dan fresh instal i nikakvih problema nisam imao. Sad pak malo bolje gledam i vidim da su stavili neki cjenik. http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/pricing-and-coverage/maps20 http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/pricing-and-coverage/maps30 Al to su gluposti jer ja već godinu dana imam navigaciju na 5800 i nikakve naplate nema. Opet s druge strane 5800 je bila među prvima koje su imale navigaciju for free. Što više gledam nokia support stranicu to sam više zbunjeniji EDIT: http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-ovi-suite/compatibility-and-download Prema ovome bi ti 2.2 trebao funkcionirati for free. Edited September 27, 2010 by matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 koja je fora da mi pokazuje da nema aplikacije za N95 8gb a preko OVI suite-a mi skine mape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikeman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 jedno pitanje za navigacije za symbian imam n97 i na njemu je ovi maps instaliran i iskljucio sam sve A-GPS osim integriranog, i nikako da se spoji na ta 4 satelita na otvorenom, drzo ga po 10 min i nis, idu oni bar-ovi al nece se spojit, instaliro neki dan Sygic maps, ovaj najnoviji i ista stvar (ok bilo je ruzno vrijeme) al isto prek 10min ga ostavim da uspostavi vezu sa satelitima i nis, u cem je problem? mislim nije da mi to nes treba, jer imam Garmin 660 uređaj, al ono ak vec to mob podrzava, zas ne imat i isprobat Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Evo sa Garminove stranice, kaj odavdje odabrati? http://www.garmin.com.hr/Products/Products.aspx?category=417&kultura=hr buduci da su (konacno) u potpunosti izbacili troznamenkaste serije nuvi-a, ovdje bi odabrao 1300 (samo zato jer je wide). ako uzmes, slobodno se javi, pa ga nafilamo svim zivim i najsvijezijim kartama koje mozes zamislit Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 N97 ima grešku sa GPS-om Odfuraj na servis i 90% da će te nakon 30 dana zvati da dođeš po novi uređaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikeman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 N97 ima grešku sa GPS-omOdfuraj na servis i 90% da će te nakon 30 dana zvati da dođeš po novi uređaj hm... jebeno tnx na info :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 brijem da nekaj definitivno ne valja s N95 8gb po pitanju OVI maps. instalirao sam prog, kaze karte su stare i ne valjaju a skinuo ih prije par minuta. Onda kao pobrise ih ali preko OVI suite.a ih i dalje vidi. A u pozadini muzika iz Zone sumraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 (edited) - Kiki ako hoćeš prodam ti ja svoju MIO c720 digiwalker http://eu.mio.com/en_eu/C720.htm http://www.mioc720.net/review/ Ima sve živo . Bluetooth , movie player,mp3, Kamera - s geopozicioniranjem , speakerphone, mikrofon ,photoviewer,busines card scaner ,hands free caling, wide-screen 4.3, 4GB sd .. itd gore ti je naj bolja mapa za hrvatsku Mireo Blackediton 3.1 - Original! dakle imaš besplatne nadogradnje kad god neka inačica izađe preko Mireove stranice http://www.mireo.hr/Home.aspx http://www.mireo.hr/Update.aspx + sve europske zemlje kojih se mogu sjetit Pažena i mažena .. punjač kućni,auto punjač ,stalak za staklo, - kabel za spajanje na comp .. kažem sve živo .. dam ti ju za tih 250 E - ja sam platio 3200 kn u dućanu pred godinu dana http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.ea293547d83e4adbac32c8ca642587cf.gps_navigacija_mio_c720t_viagps_2_1_eu.aspx - moja je noviji model od ove - Jedini nedostatak - barem meni - baterija ne znam koji joj je kurac ali kratko traje .. pa eto ako ne misliš s njom hodat po gradu već je imat u autu na punjaču super je stvarčica Edited September 27, 2010 by mcclarion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Uzeo sam si sada SE Vivaz, ima Symbian gore! Charger me najebao sada da telefon uzmem pa si navigaciju gore stavim!! :lol: Sada mi još samo reci da nemrem gore staviti dobre mape i da su džabe, onda neka ide sve i kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Mozes staviti garmkna gore. Ak neznas kak mogu ti ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja dsrmam isključivo garmin, unatoč čarđerovoj uvjerenosti OVI nije ni približno do garmina probao oboje, imam oboje instalirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Uzeo sam si sada SE Vivaz, ima Symbian gore! Charger me najebao sada da telefon uzmem pa si navigaciju gore stavim!! :lol: Sada mi još samo reci da nemrem gore staviti dobre mape i da su džabe, onda neka ide sve i kurac! ok lol ne šugavi SE..Nokia mora biti :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 svejedno, radi garmin :)btw nije ni taj uiq loš baš flešam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja dsrmam isključivo garmin, unatoč čarđerovoj uvjerenosti OVI nije ni približno do garmina probao oboje, imam oboje instalirano. meni se garmin na nokia-i puno puta zblesirao, karte kao da su mu u k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMK2 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 neznam jesi kupio ili nisi al od 1.10 ce ti u chipoteci biti akcija Nuvi 1350 + AdriaRoute za 1200Kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 meni se garmin na nokia-i puno puta zblesirao, karte kao da su mu u k. ne samo tebi nekgo 90% ljudi sa nokiama zato se i garmin XT povukao sa trzista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja sam uspio upogonit OVI navigaciju. Treba joj par minuta da ulovi satelite s balkona i svako tolko me pita da se treba spojit na net, moram to malo proucit zasto. Kad sam joj dao da se spoji, onda mi je napisao da je navodjenje premium usluga i da kosta tolko i tolko i nakon toga je banana. Kad mu kazem da se ne spaja na net, sve radi al me nakon minutu dvije pita dal da se spoji, kao da joj je potrebno radi trgovine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 skini nokia map loader spoji mob updejtaj softver i mape na mobitelu ili jednostavnije ja ti slozim garmina gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 skini nokia map loaderspoji mob updejtaj softver i mape na mobitelu ili jednostavnije ja ti slozim garmina gore tnx, budem to skinuo. Garmina xt imam gore i velim, ne valja. Doduse, nije nit neka najnovija verzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja baš probal službenu nokiu 2700 spojit na wayfinder bt gps od p1 kojeg sam jučer uzeo. to sranje čak i radi skidam karte sad imam ovi, garmin i wayfinder Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja baš probal službenu nokiu 2700 spojit na wayfinder bt gps od p1 kojeg sam jučer uzeo. to sranje čak i radi skidam karte sad imam ovi, garmin i wayfinder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 tnx, budem to skinuo. Garmina xt imam gore i velim, ne valja. Doduse, nije nit neka najnovija verzija. em imas staru verziju em imas stare mape bum ti to slozil jedan dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ma radi taj OVI maps ok al meni to nije to, fora ovak za pogledat kad sam pjeske u nekom gradu vani il na brzinu odnavigirat par km ak trazim nesto pa da ne vadim navi iz ladice al nema sanse da bi isao na put s mobitelom umjesto prave navigacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ma radi taj OVI maps ok al meni to nije to, fora ovak za pogledat kad sam pjeske u nekom gradu vani il na brzinu odnavigirat par km ak trazim nesto pa da ne vadim navi iz ladice al nema sanse da bi isao na put s mobitelom umjesto prave navigacije... ja išao prvi put na relaciji rijeka-basel (istina skoro sve je autoput), al sve bez greške najmanje pokazuje, po sloveniji sve SPOREDNE najmanje cestice pokazuje i s nazivima + kad u tunelu nestane signala sve ostane na njemu bez onih gluposti TRAŽIM SIGNAL, SIGNAL IZGUBLJEN i to, sve odlično meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now