JosipZG Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 planiram uskoro ugradit plin u auto, vidio sam kod njih da imaju akciju direktno ubrizgavanje za 5000kn http://www.4takta.com/ jel netko možda tamo ugrađivo ili je čuo nešto o njima? možda netko zna za neki drugi(poznati i pouzdani) servis sa približnom cijenom?
JosipZG Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 niko niš nije čuo? danas bi se naručio
JosipZG Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 nema edit pa moram ovak jel neko možda čuo nešto o firmi EKO-GAS? to mi je u susjedstvu, nešto su skuplji (5500kn) al imaju prije slobodan termin a to mi je dosta bitno
JosipZG Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 da, gore kod onog raskrižja di se skreće za sljeme
Patrik Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 nema edit pa moram ovak jel neko možda čuo nešto o firmi EKO-GAS? to mi je u susjedstvu, nešto su skuplji (5500kn) al imaju prije slobodan termin a to mi je dosta bitno koji sistem ugraduju?
gandi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 (edited) odite se raspitati u auto silvio slobodno napomenite da vas je preporučio luka iz rijeke. EDIT: ugrađuju BRC i Valtec - Tomasetto (preporuka V - T) Edited October 11, 2010 by gandi
JosipZG Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 (edited) direkcija, imaju više proizvođača, neznam čiji sistem ide za te novce http://www.eko-gas.hr/ u zadnje vrijeme ima puno tih proizvođača, a čuo sam da su i nepoznati proizvođači jako dobri zato tu pitam ak neko možda zna, jer ak se zna da je neki sistem smeće onda se radije vozim na benzin nego da stalno visim kod tog koji mi ugradi plin edit: auto silvio je nešto skuplji (ne puno) ali nema slobodan termin. ostali poznati koji ugrađuju su puno skuplji i neću platit 50% više da bi mi ugradio netko ko troši puno love za marketing a instalacije im se zapale (bilo na forumu nešto, mislim auto tim al nisam siguran) Edited October 11, 2010 by JosipZG
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now