FlashBack Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Evo i mojih par slika... Molim moderatore ako ovdje nije topic za slike neka prebace negdje drugdje. THX
FlashBack Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 (edited) Thx Tommy.. :notworthy::notworthy: Edited October 4, 2010 by FlashBack
gasso Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kako su dobre ove kocke dvi plave i ova crvena kabrio isssss
FlashBack Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 kako su dobre ove kocke dvi plave i ova crvena kabrio isssss Meni osobno najljepsa ova kocka u sredini sa alpininim felgama. :notworthy:
Bega Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jel mi treba bolja reklama za firmu.... naravno, ako ITKO primječuje FlashBack... tnx na dopuštenju korištenja slika :thumbsup:
Stepp Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Sve 5, ali trebe su GNJUSNE. Da ne spominjem onu mađaricu sa kulen-mrežama na nogama..
biciklist Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Sve 5, ali trebe su GNJUSNE. Da ne spominjem onu mađaricu sa kulen-mrežama na nogama.. :notworthy:
jabolchica Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Sve 5, ali trebe su GNJUSNE. Da ne spominjem onu mađaricu sa kulen-mrežama na nogama.. Ove dvije su PREMIJA za one dvije od zadnjeg CDC-a na Mićevcu... Trust me on that.
obie Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 aaaa niste vi onda vidjeli onu spodobu u Jakovlju sa meeta prevare na kvadrat :lol:
TomiTraktor Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 aaaa niste vi onda vidjeli onu spodobu u Jakovlju sa meeta prevare na kvadrat :lol: hahaha :notworthy: ali šta jes jes ove nisu lose telesno gledajuci. utegnute, utrenirane...
Nero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Uvik kukaju na hostese Jos najbolje da će vam dovest miss hrvatske na trećerazredno natjecanje u uništavanju guma i automobila. Sve sami jeb*** tu .
J.J Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Trebao si ih vidjeti od prosle godine pa ne bi izvalio ovak nekaj...
Bezimeni Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Uvik kukaju na hostese Jos najbolje da će vam dovest miss hrvatske na trećerazredno natjecanje u uništavanju guma i automobila. Sve sami jeb*** tu . bas to stavim ja svojih par slika dok prebacim s fotica
Xman Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ova s ravnom kosom ovak po fotkama uopce nije losa. Pogotovo ako se sjetimo onih gabora sa SR u Gorici prosle godine, posebno jedna od njih sa SKEMBOM...
Toninho Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ...na trećerazredno natjecanje u uništavanju guma i automobila. Sve sami vozači...
Nero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Sve sami vozači... Ne vidim iz mog posta gdje piše da sam vozač. Ni organizator. Ni jeb**. Samo sam napisa činjenicu. Što se vama ne sviđa vaš problem. Isto tako, meni su ove cure OK, ja zgodniju ne bi uspija zbarit . Ostatak forumaških Casanova/vozačina vjerojatno bi pa se bune. Također, to su sve mladi neotkriveni talenti koji bi prejebali sve ove luzere što se profesionalno bave motorsportom. Iman osjećaj da je ovo splitski forum, svi sve znaju, najbolji su u tom, al nisu uspili jer nemaju love/sriće. Pusa.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now