c2h5oh Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ovo konstantno "berac pamuka" je, da se blago izrazim, stvarno nepotrebno... ja tvrdim da je to samo odraz inteligencije govornika. nista vise a nit manje.
msporis Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ja tvrdim da je to samo odraz inteligencije govornika. nista vise a nit manje. Uvijek prilagodim jezik inteligenciji onih s kojima pričam. Da im bude jasnije. Za tebe i Dominika morat ćemo još nijansu dolje da sve shvatite iz prve.
Noci_jr Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 u ovo destetljece spada od 2000 do 2010 pa i ne baš
c2h5oh Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Uvijek prilagodim jezik inteligenciji onih s kojima pričam. Da im bude jasnije. Za tebe i Dominika morat ćemo još nijansu dolje da sve shvatite iz prve. a znaci spustas se na nasu razinu? pa lijepo od tebe, ali ne razumijem cemu zelja da ostajes u uvjetima gdje su svi gluplji od tebe? kad vec cijelo vrijeme meljes o beracima pamuka?
Dado-350Z Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cvjeticu nemoj mi se sad nac uvrijedjen , pa jesam cak pohvalio beraca pamuka da je dobar vozac... Nisi vrijedan
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now