Jump to content

Drift Klub expo @ Arena Centar

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam uvijek živčan poslije telefonskog razgovora s Brkljom, frajer tak brzo priča da fakat pomislim da bi ga trebalo strpat u Vrapče. :D

Al je super kad se pije :D

Posted

Danas smo na "štandu" ugostili RC driftere i ja 1.put probao RC drift.

Ne treba niti govoriti da je prava zaraza!

Isto tako, količina entuzijazma kod naših 1:10 drugara je za sve pohvale, kao i njihovo društvo.

Auti su im mrak i naravno da na njima ima gomila "tunerskih" fora i dodataka.

Next nedjelju, radimo opet RC drift show, s time da ćemo napraviti više mjesta naprijed, tako da 1:1 driftalice "pušu" otraga, a maleni peglaju naprijed.

Radimo i Drft.hr "OLD stars match", tako da će biti smijeha.

Posted

Taj RC drift je zaraza, a i cijela igra nije preskupa (kolko sam shvatio autić, stanica i sve oko 250€, još punjač, dodatni kotači itd valjda 100€ i spreman si).

U svakom slučaju jako mi je drago što sam namazao velike driftere, nadam se istom scenariju kroz koju godinu i u 1:1 modelima :P

Posted
cek likovi se time bave i onda ih ti noob nasapunas? :) kaksni panjevi

Posted via Mobile Device

čitaj s razumijevanjem.. to je bilo natjecanje 1:1 driftera...znaci decki koji voze one aute na zadnji pogon i veliki su i dime i prde i smrde i voze se po boku..e ti decki su uzeli stanice u ruke i vozili male autice i natjecali se.. :)

Posted
Svaka cast Brklja! Ovo je veliki korak za tebe! Upravljao si necime, i pritom te murja nije izula iz cipela :D

Ahahahahahahaha, respekt stari! :lol::lol::lol:

Posted via Mobile Device

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...