Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

meni bas to nekako dobro mirisi :) ajmo nigga! :)

A i volio bi da Weber derne napuhanca.

Jedino me muci..kaj nije inace da se moraju postelat iza SC-a tocno po redu? Jer Weber je i dalje iza ovih koji zaostaju po krug

Posted

Steta za Alonsa sto je sjebo kvale... A dobro za sve nas :)

Nece valjda RedBull povezat dvije utrke sa 1-2 :lol: Tako da po meni Alonso prvak :P

Posted (edited)

Red Bullu odgovara skoro svaka staza :D Ferrari ima šanse, jer Abu Dhabi ima dosta sporih zavoja koji odgovaraju Ferrariju, tako da trebala bi biti odlična utrka.

Iako mislim da Red Bull ima sve u svojim rukama, pitanje je samo žele li Webbera za prvaka ili Alonsa...

Vettel je po meni brži vozač od Webbera i mislim da će opet vodit utrku u Abu Dhabiju i pitanje je hoće li prepustiti Webberu pobjedu.

EDIT: Sad gledam BBC, intervju sa Hornerom, Irvine je postavio pitanje: Abu Dhabi, zadnji krug, poredak: Vettel, Webber, Alonso. Hoće li Vettel propustiti Webbera?

Horner kaže da će vozači napraviti sve što treba za tim.

Znači skakao je sam sebi u usta ovih pola godine...

Edited by Nicko
Posted
evo hamilton opet super vozi :D

si vidio, a i svima nesto mirisi na novim gumama HAHAHAHA

ferkan - jedan, da jedan jer onaj koji vozi masa ono je sramota za f1, jedan vozac vozi ista vremena ko prva dvojca a ovaj nemoze bolje od 15og mjesta - sramota.

je danas vozio super

bravo seb, bravo fernando,

klokan i nije bas nesto imao za pokazat danas, uglavnom mladac ga nasapunao, po xti put ove godine.

berača, pardon hamiltona netreba komentirat :D

valjda svima jasno :D

Posted

Hahaha, u Abu Dhabiu RedBullovi otpadaju. RedBull je postao konstruktorski prvak, a ova dvojica će imati slobodne ruke i pomlatit će se na stazi nakon kaj se jedan u drugog zabiju :D

Posted

Alonso je savrsen, vrhunski odvozena cijela trka kak treba, full gas sa srcem

Hamilton prerezervirano, previse drka volanom, ne vozi kak treba, promjena guma na SC proful totalni, McLaren je jako popustio

Vette ni nijansu bolji od Webbera, sramotno sta bi Alonso i Hamilton radili u tim bolidima

jos jednom BRAVO Alonso

Posted

dobra trka i stvarno će biti zanimljivo na zadnjoj utrci, hamilton se sam izbacio iz utrke za naslov već 2 put, ostali napravili sve bez greške, vettel nije ništa bržio do webera a alonso nažaolst nije mogao parirati već samo kontrolirati štetu

Posted

pa mogal je malo bolje odvozit kvalifikacije, pa bi imao malo više šanse, al s obzirom koji je startao je na kraju to odlićno odradio.

žao mi Nice da je onako jako pao, a na Massu se ne isplati trošit riječi, premda su ga i u boxu shebali.

čini mi se da Kubica nešto pada u formi

Posted
Alonso je savrsen, vrhunski odvozena cijela trka kak treba, full gas sa srcem

Hamilton prerezervirano, previse drka volanom, ne vozi kak treba, promjena guma na SC proful totalni, McLaren je jako popustio

Vette ni nijansu bolji od Webbera, sramotno sta bi Alonso i Hamilton radili u tim bolidima

jos jednom BRAVO Alonso

Aj da si i ti koji put realan :)

BTW Alonso je danas na pocetku utrke (napokon opet) bio agresivan. Nesto sto je kod njega u zadnje (dulje) vrijeme rijetkost. Prvenstveno jer nema potrebe ili mogucnosti. U zadnjoj utrci ce za "agresivu" bit i potrebe i mogucnosti tako da se nadam odlicnoj voznji i jos jednom zasluzenom naslovu prvaka :clap:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...