alenp Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Znaci zanima me jel ima neko sredstvo/maramice/krpice za ciscenje armature, one masne sprejeve ne zelim. Znaci nesto sto cist i ajmo rec osvjezava plastiku, ne mislim da se sjaji nego da nego da ocisti plastiku i da bude cista kad se osusi jer kad se cisti obicnom krpicu ostaju tragovi i dalje.. Pa ako netko ima iskustva sto i gdje..
cyberphere Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja koristim sonax-ove krpice za mat finiš i ja sam jako zadovoljan. A koristio sam i one kokpit sprejeve al to mi je bezveze jel pol auta pošprica
filip00 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 armorall krpe su meni super, ali nakon toga jos suhom krpom pobrisat da ne ostane sjaj (mene to smeta)
TomiTraktor Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ja sa vlaznom jelenjom kozicom cistim ne volim nanositi smeca na armaturu...jerbo svi ti sprejevi imaju u sebi dosta kemikalija koje kasnije na suncu isparavaju pa mogu ili ostetit armaturu, ili ih ja udisem kad isparavaju...itd
Tiho Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 armorall krpice:thumbsup: isto tako i za stakla. Netko ih je davno preporučio na Hraweb forumu i zakon su.
Ljubicic D. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ovisi ti o autu. Recimo ja imam tavriju i kod nje se armatura čisti sa uljem castrol gtx3 i najbolje se sjaji. Probo sam sa valvoline al nije to to, dok recimo na trabantu je obratno jer ima čvršcu plastiku a valvoline je meksi... Na opelu moram sa praskom, jer ima osjetljivu i fino oblikovanu armaturu punu nekih oblih lukova pa je jako osjetljiva i vide se tragovi pa moram bit njezan.. Ima tako nekih caka i cakica na koje treba pazit...
Dario Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ovisi ti o autu.Recimo ja imam tavriju i kod nje se armatura čisti sa uljem castrol gtx3 i najbolje se sjaji. Probo sam sa valvoline al nije to to, dok recimo na trabantu je obratno jer ima čvršcu plastiku a valvoline je meksi... Na opelu moram sa praskom, jer ima osjetljivu i fino oblikovanu armaturu punu nekih oblih lukova pa je jako osjetljiva i vide se tragovi pa moram bit njezan.. Ima tako nekih caka i cakica na koje treba pazit... oprosti al zanima me dal koristis Ariel ili Persil hvala :lol:
filip00 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 armorall krpice:thumbsup:isto tako i za stakla. Netko ih je davno preporučio na Hraweb forumu i zakon su. taj sam. armorall za staklo je bog i batina, stakla budu cista ko suza i ne magle se...samo ih treba u hladu cistit a ne po suncu :thumbsup:
Ljubicic D. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 oprosti al zanima me dal koristis Ariel ili Persil hvala :lol: To samu u bmw-u kad idem u trebolov.... Moze se i na mercedesu to koristit kad čistis ukrasnu potkovu.. Vec sam reko da ima tako nekih caka koje bi trebalo znat...
Darko Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To samu u bmw-u kad idem u trebolov.... Moze se i na mercedesu to koristit kad čistis ukrasnu potkovu.. Vec sam reko da ima tako nekih caka koje bi trebalo znat... Zaboravio si naglasiti da znak na volanu u OPLU poliras s kozicom od speka(onog Adidas sa tri strafte) Tu si mi tajnu odao, sjecas se....jer volis da ti znak munje blijesti u ocima!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup:
Dario Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :rofl::rofl::rofl: uglavnom Sonax & ma fra za exterijer ,armorall za unutrasnjost
viktor04 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 gdje ima za kupiti tih amorall krpica? benzinske stanice ili?
biciklist Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 gdje ima za kupiti tih amorall krpica? benzinske stanice ili? metro getro itd
Filip3333 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Malo rakije staviš na krpu i jedno 4 deci u sebe i vidit ceš kak ti sve ljepo sjaji i ono šta jesi i ono šta nisi počistio!!! Samo pazi nesmje bit šljivovica mora bit loza!!! :rofl::rofl::rofl: P.S. Sonax maramice 34,99kn :thumbsup:
Dario Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 da, sljiva je za ljetne uvijete, loza M+S viš to nisam znao ,zanimljivo ,a sto je za cistu zimu ??
killuminati Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 vlažna krpica od mikrofibre, meni osobno zakon, odjebo sam sve ove armorallove i slične gluposti.. iako je armorall definitivno najbolji za odmašćivanje naslaga s prekidača, peteljki brisača i žmigavaca itd..
Sunstorm Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Prekjučer obrisao cijeli auto sa onim Armor-all maramicama... I fakat odlično čiste, nevjerovatno...Začudio sam se...Za preporuku... Moram probati te maramice i za stakla, baš me zanima...
Koren Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ja uzmem vlažne maramice iz DM-a i s time prebrišem plastike u autu očiste, a plastika se ne sjaji
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now