Booster Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ovakva je priča, kad sam uzeo auto stavio sam odmah na njega Bosch aero twin i nakon par dana mi je jedan brisač već počeo radit crte po staklu...prvo sam mislio da se nakupilo neke grublje prašine..očistio gumice ali i dalje isto, nakon proklinjaja spomenutih brisača nije mi dao vrag mira i išao sam pratit crtu koju ostavljaju da fakat vidim razlog i našao ga. Na donjem djelu šajbe imam 3 piknjice male izbočine jedva vidljive ali se osjete na dodir koje su naravno "poderale" metlice, vjerojatno su nastale kod nekog "majstora" u radioni koji je vario nešto...sad me zanima jel ima lijeka za to...jel postoji neka vrsta brušenja ili poliranja jer mi se ne isplati stavljat nove brisače dok to ne "speglam" nekak...po mogučnosti DIY ali nije nužno :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ja znam da sam citao to na jednom forumu i uglavnom doslo se do zakljucka da to skoro nitko nece da radi, jer se treba brusit, a staklo jednostvano puknut moze...uglavnom svi su tada govorili radje zamjensku sajbu staviti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 ma nema šanse da zbog toh mjenjam šajbu..ako vec nije izmišljen način sam ću ga izmislit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ja sam zvao autostaklo centar u špansko, i oni su mi rekli da to ne rade jer šajba od poliranja dobije "dioptriju", odnosno ne bude glatko ko prije i izobličuje sliku... a moja je sva izgrebana jer je bivši vlasnik strugao led i svu ej izrebao, izgleda ko paučina po njoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Pa ak je na dnu šajbe i ako su dvije-tri točkice, zašto ne uzmeš neki vodobrusni i ne probaš to ispolirat? Meni se to čini izvedivo u DIYu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Brba tu s foruma polirao stakla. Valjda on zna nesto o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante Civic Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Nešto za diy http://autorepair.about.com/od/fixityourself/ss/windsh-repair.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ervine, zamjeni šajbu ... manje te košta nego još dva kompleta brisača i nova šajba koja će ti tak i tak trebat kad ovu sjebeš do kraja ili idi do Bjelice pa vidi šta on kaže, on neš kao sa šajbama radi ... sam ak radi to ko lim onda nemoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Brba tu s foruma polirao stakla. Valjda on zna nesto o tome nije isprobao sa svacim, brusio i svašta nešto al nista nije bilo kak treba dobio i neku super duper skupu pastu iz njem od lika koji radi u porscheu i kifla Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Kejzeru nis od toga, menjaj sajbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 imam isti problem ,koliko dođe mijenjanje šajbe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago_st Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 ja sam ima slican problem na autu i otisa u auto staklo servis lucky u splitu gdje su mi rekli da mogu to otklonit i da ce me kostat 200kn..ostavia auto i kad sam se vratia friževa nije bilo..navodno popune friževe nekim gelom i onda to ispoliraju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ako su ti te točkice od varenja u samom dnu šajbe zašto jednostavno ne digneš brisač za jedan zub i vidiš da li dira i ,ako ti brisač nije u vidnom polju, najjednostavnije rješenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now