Musil Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 ali sad mi pada na pamet plastificiranje felgi, sa time bi se sigurno izvuklo i dobio bi glatku felgu u boji kojoj zelis Plastificiranje felge Blažević , Ježdovec 60-100kn po felgi. Ja idem sa ovim svojima , idu u komplet bijelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Plastificiranje felge Blažević , Ježdovec 60-100kn po felgi. Ja idem sa ovim svojima , idu u komplet bijelo mislim da bi to trebalo onda odlicno izgledat:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 mislim da bi to trebalo onda odlicno izgledat:thumbsup: Postam slike u pon... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Jel netko zna kolko bi bilo pljeskanje kompletnog auta odozdola (podnice, mulde, pragovi,..) s obje strane? jednom prilikom mi je spominjao cifru od cca 500€ za komplet auto . Sad pitanje je opet veličine auta itd. Pitaj za detaljniji info Link to comment Share on other sites More sharing options...
2High Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Ja mislim dečki da vi opako plaćate porez na budale... pa i s popustom koji ste sredili isto je preskupo... Primjera radi... kod nas... malo više od 200kn sve 4 komplet felge (sa sitnijim pijeskom, nisu poslije ovakve rupe/grubo)... cca 450kn pjeskarenje komplet auta... (motorni prostor, iznutra, odispod, pragovi, bla, bla...) tri velike kutije dijelova svakakvih, cca 60kila raznih malih dijelova koje treba pjeskarit po principu da svakog uzmeš u ruke... cca 100 EUR... (sad bude neko reko, isss... 100 eur za to, e taj očito nikad nije probal pjeskarit, pa neka prvo proba... iz iskustva, rađe bi pjeskaril cijeli auto neko male dijelove s kojima se najebeš ko budala) itd itd... koristi se uvijek novi pijesak, stari se baca... itd itd... Edited January 14, 2011 by 2High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ak je 500 kn za auto - vozim ga u Varaždin uskoro onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Postam slike u pon... :thumbsup: odlicno, cekam slike i drzim fige Ja mislim dečki da vi opako plaćate porez na budale... pa i s popustom koji ste sredili isto je preskupo... Primjera radi... kod nas... malo više od 200kn sve 4 komplet felge (sa sitnijim pijeskom, nisu poslije ovakve rupe/grubo)... cca 450kn pjeskarenje komplet auta... (motorni prostor, iznutra, odispod, pragovi, bla, bla...) tri velike kutije dijelova svakakvih, cca 60kila raznih malih dijelova koje treba pjeskarit po principu da svakog uzmeš u ruke... cca 100 EUR... (sad bude neko reko, isss... 100 eur za to, e taj očito nikad nije probal pjeskarit, pa neka prvo proba... iz iskustva, rađe bi pjeskaril cijeli auto neko male dijelove s kojima se najebeš ko budala) itd itd... koristi se uvijek novi pijesak, stari se baca... itd itd... ajde onda odi u servisi i trgovci i napravi neke cijene za nas forumase... :thumbsup: cini se ok i predstavi firmu, daj adresu itd...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Evo felge gotove kod njih. super spjeskareno. Bar ja tak mislim, evo sika Sve 4 300 kn... ali se nisam pozvao na myhraweb jer sam ostavio felge taman kad je dosla Jabolka i sredila popust Sad me muci koja boja lakiranje? Jesi mu ti rekao da ovako grubo ispjeskari ili? Jer felge izgledaju ko da su od kamena Ja sam pjeskario čelične felge i bile su skroz glatke, ove su baš jako izubijane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Jesi mu ti rekao da ovako grubo ispjeskari ili? Jer felge izgledaju ko da su od kamena Ja sam pjeskario čelične felge i bile su skroz glatke, ove su baš jako izubijane drugaciji je celik i alumij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2High Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) Ak je 500 kn za auto - vozim ga u Varaždin uskoro onda Evo ti slika mojeg... da vidiš otprilike kaj dobiš za cca te pare... BTW ovo kaj je ostalo kaj izgleda ko hrđa, nije hrđa nego ja nisam bil temeljit pa nisam skinul svu diht masu aka bitumen(inače to sve morate skinut prije, jer ništa od pjeskarenja, pogotovo bitumen, jer to ne skida pjeskarenje nikako) Budem pital frenda koji je tam glavni u firmi, dal slobodno mu reklamiram firmu... pa ću onda stavit topic tu na forum...:thumbsup: Edited January 15, 2011 by 2High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Jesi mu ti rekao da ovako grubo ispjeskari ili? Jer felge izgledaju ko da su od kamena Ja sam pjeskario čelične felge i bile su skroz glatke, ove su baš jako izubijane Da, baš i ja gledam i ovo je koma, meni radio kliješta i bila su glatka poslije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 meni je bilo rečeno u ludbregu u kannegieser-u za cijeli auto cca 200-300 kn. kao sat je oko 100 kn.bez ikvih vezi itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Plastificiranje felge Blažević , Ježdovec 60-100kn po felgi. Ja idem sa ovim svojima , idu u komplet bijelo ovaj na plastificiranju super odradi posao i kad sam bio tamo s Reneom, decki su skroz kooperativni. Za razliku od ovog debila Blaza, tolko bahat lik, strasno. Bas mi je cudno da sad radi i felge, valjda mu je pao posao jer se nama prosle godine nesto busao da je to njemu sve sitna lova, da kaj kurac ovo, kaj ono. Bolje mu je da se tam drzi pjeskarenja svojih ogradica i radijatora. Ove felge i meni jako grubo izgledaju al tamo ce ti na plastificiranju znat reci dal budu to izvukli da bude glatko ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ovako pljeskarene felge ,ove slike šta je musil stavio.Da se tako namontiraju na auto i da se voze..Mjenja li se boja ili šta već?Može li se to stavit i tako vizt?Mislim neloše ovako izgleda,sve na rupice fora je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 ovaj na plastificiranju super odradi posao i kad sam bio tamo s Reneom, decki su skroz kooperativni. Za razliku od ovog debila Blaza, tolko bahat lik, strasno. Bas mi je cudno da sad radi i felge, valjda mu je pao posao jer se nama prosle godine nesto busao da je to njemu sve sitna lova, da kaj kurac ovo, kaj ono. Bolje mu je da se tam drzi pjeskarenja svojih ogradica i radijatora. Upravo tako - koliko je Blaž nepristojan i neposlovan, toliko su dečki u Blaževiću pristojni i poslovni, za svaku preporuku. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ja mislim dečki da vi opako plaćate porez na budale... pa i s popustom koji ste sredili isto je preskupo... Primjera radi... kod nas... malo više od 200kn sve 4 komplet felge (sa sitnijim pijeskom, nisu poslije ovakve rupe/grubo)... cca 450kn pjeskarenje komplet auta... (motorni prostor, iznutra, odispod, pragovi, bla, bla...) tri velike kutije dijelova svakakvih, cca 60kila raznih malih dijelova koje treba pjeskarit po principu da svakog uzmeš u ruke... cca 100 EUR... (sad bude neko reko, isss... 100 eur za to, e taj očito nikad nije probal pjeskarit, pa neka prvo proba... iz iskustva, rađe bi pjeskaril cijeli auto neko male dijelove s kojima se najebeš ko budala) itd itd... koristi se uvijek novi pijesak, stari se baca... itd itd... A gle Cola je u zg 15kn u Virovitici 9 kn. Nazalost ali tako je.. Da, baš i ja gledam i ovo je koma, meni radio kliješta i bila su glatka poslije... Nije isti aluminij tvoje celusti i felge. Upravo tako - koliko je Blaž nepristojan i neposlovan, toliko su dečki u Blaževiću pristojni i poslovni, za svaku preporuku. :thumbsup: Komunikacija s ljudima mu nije jača strana definitivno ali da te ne poznam stao bih na tvoju stranu u svakom slučaju. Ali posto znam sto ti vidis kod njega kao problem ja bih prije rekao da covjeku nije bilo do slusanja tvojih molbi da radi 5 tjedana ali da napravi kako treba jer ce i uz to i bez toga napraviti najbolje kako zna i nece se nista vise potruditi ako mu sad netko tu previse zanovijeta i zahtijeva ovako ili onako. Zalosno ali tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Komunikacija s ljudima mu nije jača strana definitivno ali da te ne poznam stao bih na tvoju stranu u svakom slučaju. Ali posto znam sto ti vidis kod njega kao problem ja bih prije rekao da covjeku nije bilo do slusanja tvojih molbi da radi 5 tjedana ali da napravi kako treba jer ce i uz to i bez toga napraviti najbolje kako zna i nece se nista vise potruditi ako mu sad netko tu previse zanovijeta i zahtijeva ovako ili onako. Zalosno ali tako je srecom pa sam ja bio i vidio kakav je lik debil, tak da je ovo tvoje cisti BS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ovako pljeskarene felge ,ove slike šta je musil stavio.Da se tako namontiraju na auto i da se voze..Mjenja li se boja ili šta već?Može li se to stavit i tako vizt?Mislim neloše ovako izgleda,sve na rupice fora je imao ja na puntu tak grubo.. vjeruj mi, nije fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) vjerujem da ih je fenomenalno čistit nisam htio komentirat, no ovo meni liči na uništene felge....izubijan je cijeli vanjski sloj. zapunit može bez brige, u najgorem slučaju zapeče jednom, pa ponovi... Edited January 15, 2011 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 srecom pa sam ja bio i vidio kakav je lik debil, tak da je ovo tvoje cisti BS. I Mille je imao slicno iskustvo...jos me je poslije zvao i komentirao lika. Ja sam zadovoljan poslom, premda nije sve bilo prema dogovoru, ali da postoji alternativa, otisao bih dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Komunikacija s ljudima mu nije jača strana definitivno ali da te ne poznam stao bih na tvoju stranu u svakom slučaju. Ali posto znam sto ti vidis kod njega kao problem ja bih prije rekao da covjeku nije bilo do slusanja tvojih molbi da radi 5 tjedana ali da napravi kako treba jer ce i uz to i bez toga napraviti najbolje kako zna i nece se nista vise potruditi ako mu sad netko tu previse zanovijeta i zahtijeva ovako ili onako. Zalosno ali tako je Nije istina. Ja sam prvi isao kod njega i uzasno je bezobrazan covjek. Odjebava na tocno onaj nacin koji je Xman rekao. Meni se neda zajebavat sa time,to je sve sitno kaj kurac. Doslovno sam ga skoro morao molit da mi to napravi. I onda na kraju opet nije napravio kako sam mu rekao i molio da napravi. Uzasno aljkav i debilan covjek. Prvi i zadnji put,nebi ga nikome nikada preporucio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Totalno mi je žao što imate loša iskustva s njim, jer što god da sam kod njega nosila (felge, poklopac motora i još par sitnijih stvari), uvijek je bio ok, ljubazan, za zajebanciju i napravio kako treba. A felge radi oduvijek afaik. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 paaa, lako moguce jer si zensko... (koliko god glupo zvucalo, ali ima hrpa takvih ljudi) jer ako vise ljudi koji su isli kod njega kazu da je lik bahat, prepotentan i jos ne napravi sto je bilo zatrazeno, onda ocito nes ne stima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Ahhhh, blago meni.... :lol: Ne, bez zajebancije, fakat je sve bilo okej i uvijek je bio full ljubazan (iako sve kaj sam nosila tamo nije bilo za mene). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Niknejm ti je dobro napisao, ti ziher imas drugaciji tretman jer si cura a on je pravi 'rvacki seljober, dobitna kombinacija za tebe. Dalelo od toga da ovaj topic nije koristan i lijepo od tebe da si pitala i sredila popust al isto tako, nek ljudi znaku kaj mogu ocekivat. S takvim likovima mogu samo jednom imat posla i nikad vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now