BaGy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jel pasu sve 5 brzinske getribe od TDI-a na ovo moje cudo od 1.9TDI 100KS? znaci i oni od 90KS i 110KS? hvala na odgovorima
KIMI_1.8T Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pasu, samo je birac drugaciji (zbog prikljucka sajli). Njega jednostavno zamijenis (2serafa)
BaGy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Pasu, samo je birac drugaciji (zbog prikljucka sajli). Njega jednostavno zamijenis (2serafa) odlicno! :thumbsup: hvaka Miki
BaGy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 što je s getribom? diferencijal probio kuciste
Exfreerider Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 diferencijal probio kuciste Lepo lepo :notworthy: još malo ko G češ biti
BaGy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Lepo lepo :notworthy: još malo ko G češ biti usporeduj me s bilo kim samo s njim ne :lol: ma bude se ovo rijesilo...otisao na kiosk kupit zvake i odmah kupio getribu e da..cisto da znate...u zubaku tauschgetriebe 12t kn :thumbsup:
Gabre Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 diferencijal probio kuciste opa :doh: pat sto jureka druga...
Exfreerider Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 usporeduj me s bilo kim samo s njim ne :lol: ma bude se ovo rijesilo...otisao na kiosk kupit zvake i odmah kupio getribu e da..cisto da znate...u zubaku tauschgetriebe 12t kn :thumbsup: Nedaj bože :no2: ineće cjena prava sitnica :doh:
BaGy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Šta si radio ne znam iskreno...mozda je R888 kriv i nekoliko startova...no sumnjam... cura me neki dan pita sta zelim za Bozic...da je bilo snimit tu facu kad sam rekao getriba :rofl::rofl:
Vlado206 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ne znam iskreno...mozda je R888 kriv i nekoliko startova...no sumnjam... cura me neki dan pita sta zelim za Bozic...da je bilo snimit tu facu kad sam rekao getriba :rofl::rofl: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::naughty::rofl::rofl: Usput pitanje, paše li svaka getriba s peugeota i citroena TU motora na 1.6 16v. Ako netko zna, naravno, sorry što se ubacujem ali u potrazi sam paaa... znači jel imaju svi TU motori iste getribe?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now